Гравітаційний двигун

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Valery Bachevich, 21 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Маю сильний сумнів: робота по "зануренню повітня" на глибину нижнього ковша дорівнює або більша роботи по спливанню тієї ж маси повітря.
    Можна отримати халявну енергію простіше: якщо в хаті є природний газ і нема газового лічильника, крутити халявним газом мотогенератор. Головне - маскування і хороший глушник. :)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я ж нижче написав про ККД....
    Старієте...:mocking:

3. Valery Bachevich

Valery Bachevich Well-Known Member

В нашем случае ГР. двигатель в комплекте с компрессором и генератором осуществляет роль УСИЛИТЕЛЯ, поэтому традиционное КПД не уместно. Какое КПД у транзистора? Есть коэффициент усиления мощности.

4. Boris_Kiev

Васю, це ж не паровоз, щоби радіти його ККД=5%.
    У "вічного" двигуна ККД має бути хоч на копійку більше одиниці.
    Якщо відкинути тертя, гідродинамічний опір (про електоргенератор я не кажу) - то ККД буде визначатися як

(енергія від спливання повітря)
    ---------------------------------------
    (робота по зануренню повітря)

5. VasMT

Транзистор сам ничего не делает. Только в схеме усилителя.
    Так ведь и нам не интересен КПД компрессора. Нас интерисует весь механизм. Вы несколько раз озвучивали цифиру в пять мегаватт. Но ватт - это еденица мощности. А меня интерисует работа, в килоджоулях.

6. Boris_Kiev

Перш за все - механізм має не тільки крутитися без зупинок, але й крутити хоч кімнатний вентилятор. :)
    Візьміть самі ручний автомобільний насос і динамометр для виміру зусилля натискання на шток. Сядьте в тіні на березі ставка і виміряйте роботу, потрібну для пускання бульбашок через занурений на глибину шланг.

Навіть коли вдастся зібрати той "шара-двигун" на магнітних підвісах замість підшипників і компресор застосувати механічний, мембранно-кулачковий, то все одно гідродинамічний опір води не дасть двигуну вийти на "самоокупність". Тобто на повільний рух без жодного корисного відбору потужності.
    Невже це комусь не ясно?

7. VasMT

Боря, я маю відмінні оцінки з фізики і школи, і училища, відзнаку з фізики по закінчені школи, друге місце в обласній олімпіаді... Я Вашу помпку можу на папері порахувати. Але мені цікаві розрахунки автора. Бо я дотепер не побачив математичного розрахунку системи. Чого вартує згадка про паспортну потужність компрессора в електричних ватах.

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Так я ж тільки допомагаю Вам "розкрутити" автора на математичні викладки. :)

9. VasMT

А--а-а-аа....
    :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  10. Valery Bachevich

Эй! Специалисты по разводу вы до конца читать не разучились.? Ссылка для чего дана на последней странице есть энергетический баланс: сколько компрессор потребляет сколько генератор выдает! И господа форумчане, не кажется подозрительным пару тройку хлопцев, у которых масса вопросов без почвенных. Мое желание помочь народу Украины, зима прейдет у политиков в дворцах тепло будет, а у обычных смертных? Даю бесплатную ЭНЕРГИЮ ТЕПЛО - козни строят не иначе агенты Кремля

11. Boris_Kiev

Valery Bachevich
    Знайдіть простого неполітизованого спонсора: власника млина чи пилорами.
    Зробіть макет висотою 2 метри, без будь-якої електрики, із кулачково-мембранним компресором. За принципом бензонасосу ВАЗ-2101. І нехай для початку ця машина підніме одне відро води з криниці. Ну нехай дитяче відерце.

12. Valery Bachevich

Борис! Вы зарплату в рублях получаете? Не пытайтесь продвинутых форумчан от разумной мысли увести. России это изобретение как серпом по .... .Украине спасение! Разницу чуяте!

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

У Киеве тему закрыли. Так что призываю всех форумчан скопировать информацию и внедрять в жизнь. А мне сколько отведено буду не жалея живота распространять открытие дающее благо обычным людям - "верхушки" это не надо.

13. muravey

muravey Well-Known Member

Valery Bachevich, вот вы упертый, честное слово. Не упорный, а упертый. Вам люди отвечают, какие-то свои рекомендации дают, а вы начинаете про зарплату в рублях и про "агенты кремля житья не дают, зомбируют вас, уводят от темы". Вы сами от темы уходите.

Вы инженер? Собирайте свое детище в рабочую установку "не жалея живота своего". Выйдите за рамки чертежей и чужих форумов, начните не совать свою идею куда попало, а собирать вокруг нее энтузиастов. Создайте площадки в соцсетях, канал на Youtube, разнесите свою информацию через доверенных и знакомых коллег по тем, кто реально может заинтересоваться, суйтесь на чужие конференции с докладами и организовывайте свои. И начните уже на вопросы отвечать не ссылкой "идите читайте по ссылкам", а ответами, нормальными развернутыми ответами, а не "все работает, тут 2 квт вложили, там 5 квт получили!".

А то у вас стратегия нездоровая. Либо вы тут (и на других удобряемых форумах) всех хомячками считаете, либо инженерами-экспериментаторами. Если посмотреть на используемые термины и стиль подачи - скорее хомячками (ОЛОЛО! СПАСЕНИЕ ОТ МОСКОВСКОГО ЯРМА! МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ! БЕСПЛАТНАЯ ЭНЕРГИЯ!)

• Подобається Подобається x 2
  14. Valery Bachevich

ВЫ чего, читать не умеете. У меня школьный друг, образование ПТУ слесарь механо-сборочных работ, эскиз без расчетов увидел и после трех летнего перерыва закурил от волнения. Правда у него международный патент уже был по которому докторские защищали. Предельно все просто уже больше 1000 львовян обладают информацией 1% изготовят и процес не остановить. Так что, в добрый путь во благо семьи друзей и государства!

15. Boris_Kiev

Valery Bachevich
    Я вже давно звик до такого "типового" явища: в буфеті технічної виставки або конференції підсідає за столик без запрошення дядечко (рукава обтріпані, давно нестрижений, очі горять) і починає на серветках малювати свої прожекти. Такий типовий дядечко вміє слухати тільки самого себе і йому здається що всі навкруги - електронщики, за"язківці, програмісти (. . .) мають "забити" на свої основні напрямки діяльності і перепрофілювати свої фірми на його "геніальний" напрямок.
    Трапляється що один із 20-ти таких "винахідників" таки розуміється на локальній задачі, яка потрібна саме мені (розрахунок та виготовлення радіотехнічного фільтра або написання програми для мікроконтролера), так я запрошую його як фрілансера виконати конкретну роботу. І все.

Пробийте у пошуковику "Цикл Калины" і спробуйте зацікавити містера Калину (колишнього одеського єврея, якому в совку не давали розвернутися) своїм ковшовим транспортером повітря.

Калину я поважаю (звичайно, заочно). Не знаю, чи працює побудована ним теплоелектростанція саме на цьому циклі чи сама по собі, але Калина забезпечив собі комфортне життя і тепер дозволяє собі відвідувати курси, наприклад, "винних гурманів".

16. Valery Bachevich

Прошелся по его изобретениям - весьма впечатляет. Нужны термальные воды. Это уязвимость его творений. Наша с Вами Гр.Э.С. будет и на Луне работать, и это будет. Создание до заправочной станции на Луне в полн рационально. Будет энергия,будет все: и атмосфера,океаны, плодородие,леса и поляны.

17. Boris_Kiev

Нехай працює. Там компресор буде закачувати бульбашки вакууму? :)
    Почитайте інтерв"ю з Калиною і зрозумійте як це взагалі робиться.

18. Valery Bachevich

Борис! Воздух на Луне будет циркулировать по замкнутому контуру, без выхода в космос и может быть даже под давлением. Вопрос: с увеличением давления, выходная мощность неизменна или?

19. Sten

Sten New Member

Мдя... аж цілих шість сторінок... я тільки одного не розумію автор цього "винаходу" просто недостатньо освічена людина, чи геніальний троль міжнародного масштабу :)))
    Мало того що ніякого логічного обгрунтування роботи цього агрегату я не знайшов, так мене ще здивував один момент - електричний компресор !!! Для чого він там ? Заплутати народ в розрахунках всяких там потужностей ? Приводом компресора мав би бути "вихідний" вал, без всяких зайвих перетворень механічної енергії в електричну і навпаки. В такій схемі вже навіть пятикласник розбереться, тепер все виглядає таким чином - автор пропонує нам закачати(занурити), будем говорити умовно, відро повітря на глибину 2м, а потім ця "бульбашка" повинна піднятись і видати енергію для занурення наступного відра повітря на глибину 2м, причому з двократним запасом, як свідчать його розрахунки. Так що не потрібно дивуватись що дослідний зразок цього агрегату так і не доробили, без всяких пояснень - просто не доробили це добре, бо ж могли і побити за псевдонаукове обгрунтування, розтрату матеріалів і людської праці.
    Valery Bachevich, здавайтесь ! :flag_of_truce:
    Якщо дуже вже хочеться щось комусь доказати, то краще прикупіть ящик сорокаградусної, назбирайте кількадесят доларів на залізо, заведіть корисні знайомства зі слюсарями-зварювальниками і таки побудуйте "діючу" модель. І не потрібно хворіти гігантоманією, вам буде досить і висотою якихось 50см. Після цього вам все стане зрозуміло і ви зможете займатись більш корисними для суспільства справами :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  20. Valery Bachevich

Еще один приспешник нефьте баронов и стран импортеров энергоресурсов вышел на форум с глупеишеми довыдами не выдерживающими критики. .Умельцы и руководители! Призываю вас сделать (копеечные затраты) экспериментальный образец! Базой всех элементов запчасти от обычного велосипеда: цепь,звездочки остальное в любой мастерской имеется. .А, Sten пусть не пытается сбить с толку разумных людей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)