Фільм про космос, але не фантастика! Ми звикли в кіно до інопланетян, монстрів, бластерів, телепортації, лазерних мечів, подорожей в часі і тд, а тут нічого подібного нема. У фільмі нема нічого, що не існує на даний час і, як заявляють автори, така ситуація цілком могла б статися в реальності і події могли б розвиватися саме так, як в кіно. Це круто, як на мене, хоча я все ж скептично трохи сприймав як показана фізика невагомості в фільмі. Було кілька моментів, де я не розумію, чому все відбувається саме так. Але стоп, це ж художнє кіно, а не документальне! З цією поправкою все дійсно дуже круто. Таких спецефектів я ще не бачив, направду вражаюче. У фільмі всього два актори - Сандра Баллок і Джордж Клуні. Перша - інженер-механік, в космосі вперше, заслана на орбіту для чи то монтування, чи то ремонту якогось обладнання на МКС. Другий - бувалий астронавт. Внаслідок катастрофи обидвоє опиняються на орбіті без космічного корабля, лише у скафандрах. Як вижити в таких умовах? Чи можливо в такому випадку живим повернутись на Землю? Стрічку вже охрестили "фільм десятиліття". Я б із цим посперечався, але те, що кіно класне - факт незаперечний. Дуже рекомендую глянути на великому екрані поки фільм в прокаті. А особливо круто в 3D http://youtu.be/aWcUbFY8gl4
І я..В мене мурашки від трейлера. Це ж капець! Опинитися у відкритому космосі без корабля - це ж вірна смерть! *Пішла дивитися розклад сеансів і шукати вікно у своєму графіку*
Фільм дійсно чудовий. Нажаль вдалось тільки подивитись у поганенькій якості, але навіть так насолодився побаченим. Взагалі вважаю, що цього року Альфонсо Куарон без "Оскара" не залишиться.
Фільм супер, але на один раз. Раджу дивитись не у Dolby 3D, а саме у IMAX 3D. Відчуття не передати словами
Сьогодні ходила. Дивилась в аймаксі. Справді, непоганий фільм, вирізняється з маси принаймні. Ну і Клуні нямка )
Так а хіба поміняти не можна? А як же Сандра Буллок, невже вона виглядала тьмяно на його тлі? ЗІ а до речі, скіко коштує квиток на 3D у Львові?
IMAX 3D - 80грн. ---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ---------- Поміняти - ні, а от забронювати інший можна. Не обов'язково брати заброньований квиток.
Та поміняти то можна, але ІМАХ 3D то останній сеанс і я з Сокільник вночі хіба пішки на Новий Львів попруся
Ну, я думаю чоловіки оцінять кадр, коли вона вилазила зі скафандру ) Але Клуні якось більше на мій смак... 80 грн (аймакс), просто 3д дешевше ніби
Хотів піти на той фільм в Ашані, але ми були з детьом і я побоявся її на таке кіно брати шоб не перелякалась....А тепер читаю відгуки, вроді нічого страшного там нема.. То ж не за мотивами того фантастичного оповідання де пару чоловік попали в відкритий космос розлетілись в різні сторони, розісрались між собою, а потім щей метеорити їм руки ноги відбивати почали??
Таки потрапила я на Гравітацію завдяки Уці ФІльм мені дуже сподобався, до того ж вперше була в тому ІМАХ 3D - залі. Враження суперовіі! Цілий фільм злегка піднуджувало й крутилася голова, наче я сама, як героїня Буллок, у відкритому космосі літала Сюжет плоский як двері, чесно кажучи, кінцівка трохи розчарувала (я очікувала чогось трагічнішого насправді). І так, мені було замало Клуні
Начиталася про ту "Гравітацію" і сама захотіла глянути Купила щойно квитки, йдемо завтра зі знайомими. Цікаво, які враження будуть
Привіт всім з сіті-боулінгу Думала, що засну з нудьги під час перегляду. Красиві спецефекти, і все. Нікому з героїв не повірила. Нікому не хотіла співчувати. Гарна картинка, і нічого глибшого. Мене не зачепило. Радує, що двічі підряд в боулінг виграла, сама в шоці, що стільки страйків зробила. Отправлено из моего HTC Wildfire S A510e с помощью Tapatalk