Відповідь: Грандіозні мрії.... Ой як я вас розумію!!! Я в тому Жеку за квартплату плачу. Стою там в черзі, а доцька постійно до того залу де Аеліта(певно відчуває якось шо там танці,бо вона страшенно любить танцювати) біжить.Одного разу забирала її і одним оком побачила шо там коїться! Та це просто ЖАХ! Так стало шкода тих діток шо займаються в таких умовах...А коли прочитала вашу розповідь, то взагалі плачу......... Дякую вам Viltis за те що ви є!!!!! Нехай вам Бог допоможе....
Відповідь: Грандіозні мрії.... Колись у Німеччині відвідали одне місто, де був фонтан, а навколо фонтану парканчик із двома кільцями по боках. Покрутиш золоте - багатим будеш, покрутиш чорне - щасливо закоханим. До чорного ще підлізти треба було, бо я ще маленька була... Навіть менше за ті 16, у які Маюнка хоче повернутися. А хтось мені не вірив, що я не романтик... Зараз лише мрію не залежати від різних банальних, приземлених обставин...
Відповідь: Грандіозні мрії.... Лиля, чёрное кольцо я сразу нашел, осталось золотое В отличии от многих желаний, богатство относится к искренним. Я не имею в виду только себя. У меня всё есть. Почти. Недостающая и основная часть скоро тоже прибудет - я уверен.
Відповідь: Грандіозні мрії.... можливо у мене в чомусь і дитяча мрія,але вона дійсно моя.=)Я хочу вибратись на дах найвищого будинку в своєму місті та зіграти з кимось партію в нарди.=)Мрія де в чому така-хіповська.Але,вона є моєю,вона є хздійсненою.Але,що це буде за мрія,якщо я її здійсню?!=)Тту логіка відсутня..Тому вона для мене були лише мрією.=)
Відповідь: Грандіозні мрії.... Не можна було два кільця нараз крутити, бо ніщо би не збулося. Уже 10 років минуло з того часу. Може, поїхати туди пошукати ще золоте? :D:D:D
Відповідь: Грандіозні мрії.... Моя мрія була мати свій готель в сонячній Австралії. :D:D:D Тепер хочу свій ресторанчик десь в Європі.
Відповідь: Грандіозні мрії.... у мене мрія є, щоб побувати в обсерваторії і подивитись на зоряне небо через дуже хороший телескоп)
Відповідь: Грандіозні мрії.... А, я хочу куток...СВІЙ...Не квартиру, а дім. За містом. Спочатку хотіла в Львові. Але, навіть мій рідний Львів, рано чи піздно попаде під "глобальну урбанізацію" Тому хочу за містом....
Відповідь: Грандіозні мрії.... Приїжджайте у Чiкаго, у нас є Додано через 2 хвилини А я хочу полетiти в космос!!!! Ще з першого класу хотiла бути космонавтом (пiд впливом Гагарiна). Але i тепер хочу в космос. Якби були у мене лишнiх $20млн, то би заплатила русским щоб мене взяли з собою. Так вже кiлька мiльйонерiв лiтало. I ще хочу щоб винайшли лiтаючi машини як у фiльмi "Назад в майбутнє 2", я почекаю тодi коли вони будуть надiйнi i не будуть падати i куплю собi
Відповідь: Грандіозні мрії.... Є.. Є така мрія. І навіть не одна. Це уявлення про майже всі аспекти мого майбутнього. З одного боку - це добре, бо знаю чого хочу, є мета, є план! З іншого - пора з неба на землю!)) Ех... збираюсь вчитися на редактора або журналіста. Ось би стати колись головним редактором журналу, щоб мати змогу задати виданню стиль, керувати основною тематикою, хочеться брати участь у всіх процесах, від роботи з колективом, написання статей до фото і верстки.)) Був раніш такий журнал "Єва". Українською мовою, з прекрасними фото, в міру "жіночий", безліч реально цікавих статей... Один його номер надихнув мене на віру в можливість існування напівнеформального, якщо можна так висловитися(бо зовсім вже шалені накшалт "НАШ" закриваються ой як швидко((, журналу на українському просторі. Мені, наприклад, як молоді дійсно не вистачає чогось клуьтурного, чогось справді красивого у наших мас-медіа! Але ж водночас, в нас так багато справді талановитих творчих людей, колективів!!! Я б хотіла знати про них, знати про них більше, мати можливість ознайомлюватися з новинками у якісній українській музиці, літературі тощо. Кажуть, що мас-медіа - то є "третя сила". Сила впливу на народ. Отож ще більше злить те, що усілякі там телевізійні олігархи чи просто ненавидять нас із вами, чи навмисно виховують баранів, щоб легше було впарювати тупу попсову полову. "Адже це — найлегший шлях дешевої наживи: виховати публіку, яка споживає неякісний продукт, щоб її дітям згодовувати щось іще паскудніше."(О.Скрипка). Обурення, образа, незадовільненість! Ось звідки й подібні мрії все це виправити, усунути... й виховувати своїх дітей, майбутнє покоління у культурному патріотичному середовищі). Вірю! Якщо чогось дійсно бажаєш, кожен день робиш маленький крок назустріч мрії, кожен день дякуєш за удачу, за усе що сталося доброго, ти посилаєш ніби сигнал позитивної енергії, притягуючи таке ж позитивне до свого життя=)
Відповідь: Грандіозні мрії.... А я мрію закінчти інститут, вийти заміж, народити парочку діточок, відкрити у Львові свою дизайн-студію і мкленьку затишну кав"ярню, а ще бути дуже гарною дружиною і мамою. Якісь в мене мрії приземлені...ніякого космосу )
Відповідь: Грандіозні мрії.... мрії кажете... щоб я не хотіла...всі кажуть що то нереально.. але я собі думаю так... "А н н а Кому ж таки не треба мрій, Долорес? У мене є одна - дитяча - мрія... Либонь, вона повстала з тих казок, що баяла мені, малій, бабуся, - я так любила їх... Д о л о р е с Яка ж то мрія? А н н а Ет, так, химери!.. Мариться мені якась гора стрімка та неприступна, на тій горі міцний, суворий замок, немов гніздо орлине... В тому замку принцеса молода... ніхто не може до неї доступитися на кручу... Вбиваються і лицарі, і коні, на гору добуваючись, і кров червоними стрічками обвиває підгір'я... Д о л о р е с От яка жорстока мрія! А н н а У мріях все дозволено."
Відповідь: Грандіозні мрії.... а то не в нюренберзі було а шо я дурна тоді крутила? бо шось ні того ні того? а ти не пригадуєш-там третього мистецько-богемного кільця не було? все обіцяє і нічого не дає...гггггггг якесь дежавю вчилась на редактора...гггггг на дипломну надихнули журнали єва і наш ну і ще деякі.... (навіть фотка є як одна викладачка ретельно оглядає на моєму захиті голодупий (на обкладинці фото) наш...хм) все минає....
Відповідь: Грандіозні мрії.... Привіт я теж про це давно мрію про великий відкритий соціальний центр, де можна буде танцювати малювати , робити вистави, будь що , що спаде на думку, центр де будуть навчати волонтерів працювати з дітьми, де будуть допомагати дітям зрозуміти самих себе і головне відкрити в собі те добре що у них є. Я й приміщення уже знайшла на Луганській , якийсь бувший корпус полярону, високі стелі (якраз для гімнасток, чи театру), але боюсь питати скільки те вартуватиме . Ще одне приміщення на яке давно точу зуби це театр прикво, там уже все готово , але як би його у міста випросити А танці. Колись я мріяла танцювати. після фільму "брудні танці", потім займалась трішки бальними, тепер викладаю соціальні танці , наразі танго, але буде і хастл і сальса і меренга, бочата, чакарера. А ще дуже подобаютьсяхіпхоп і вуличні танці на кшталт брейку . Додано через 9 хвилин А ще я хочу мати хоч невеличкий особняк і присадибну ділянку щоб можна було бігати босяка по траві і для того щоб гуляти варто було лише переступити поріг . А ще щоб була грядка зі спеціями і маленький зимовий сад. і моя потаємна мрія про піон , прошу не реготати дуже голосно . Отже "ранок , весна, вихожу я оце на поріг і дивлюсь як цвітуть піони підхожу до них і, ... присідаю... власне саме для того чого собаки ногу задирають, а навкруг тиша ніхто того не бачть, сусідів не видно , сонечко світить....добре " Мої друзі знаючи про мрію обсадили всю дачу піонами
Відповідь: Грандіозні мрії.... А Ви його не випросите ...я вже півроку намагаюсь одне викупити ....То їм справки треба, то вони аукціон робити будуть .... Але от взяти в оренду --цілком можливо. Йдете в фонд державного майна . І там до самого головного ....і мучмте його, мучите ...може, щось і вийде. На Луганській ---це вже для старших ..а дітям треба в їхньому районі, щоб могли час від часу і самі ходити . Ще Електрон теж зараз свої приміщення розформовує, то на Стороженка.
Відповідь: Грандіозні мрії.... Скромно, скромно.... А тут як скрооооооооооооооомно...Це ви у Львові хочете мати???- Нормальні, хороші бажання ...олігарха.