ГРАНД vs kertis

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 7 кві 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я тоже не отнимал, он сам бросил + ещё и нагадить постарался посильнее

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Баярде, друже, земляче. Я в захваті від розкладки по полицях Ваших хитросплетінь. На повному серьйозі. Той хто вважає , що використав мене якимось чином, жорстоко помилився. Жорстоко!!! Той хто вважає що мене використали як лоха, помилився по дитячому наівно (хоча мені приємно що за мене хтось вболіває як за людину.)
    Взагалі то я колись вже казав, що маю шкіру товщиною пальці в три. Ви можливо думаєте , що Юрко сидить і плаче вд свого перманенту? Аж ні скілічко. Я з ним зв"язок не припиняв, тому знаю про що говорю. Більше того, навіть в разі його розбану, якого я домагаюсь, не факт що він тут з"явиться. Принцип важливіший.
    Що ще? Наче нічого більше.

3. duncan

спасибо, я это прекрасно понимаю
    если кертиса после его демарша я пытался вернуть к админству, не сразу естественно -- кертис основатель форума, независимо от того, что делает и говорит

и мы об этом говорили не единожды
    всё, что случилось -- это вина исключительно Луны, которая его накручивала и полоскала хорошо мозг

а как она умеет перекручивать факты -- все давным-давно убедились, кертису хотелось поверить вто, что его несправедливо обидели, вот они у веровал
    истинная правда
    преследование Минни, мистера Блика, Гранда

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вот с этим явный перебор.
    Теперь про уход модераторов...да и Керта с админа тоже...
    Я свидетель, что никто никого ни откуда не гнал. Уход чисто добровольный. Так что крайних искать в этом абсолютно не надо.

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Гранд, простите. но это СЛИШКОМ очевидно, что бы не заметить:pardon:
    И байард вам комплимент скорее сказал. Ибо вы не манипулятор. Это комплимент

6. ГРАНД

Та я зрозумів що комплімент. Але я би не став на стільки драматизувати все це. От не став би і все. користь від цього бурелому очевидна. Маски скінуті і всі повстали з обличчамі які отримали від природи при народженні і за наслідками виховання. Хтось повстав в образі лоха (як я), хтось хитрого інтригана, а хтось просто в образі відвертого негідника.
    Форум у вільному падінні досяг дна. Тепер завдання більш цікаве і відповідальне. Зафіксувавши статус кво, з відкритими обличчами (без масок) спробувати відштовхнутись від дна і продовжити шлях вгору.
    Саме з цим вантажем пан Пупер і стартує.

7. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Байард с холоднйо головой расставил точки над и и написал все как есть;)
    Открыто.

8. TOTORO

TOTORO admin

Чи дно це чи ні буде видно з висоти десь так через рік

По суті:

1. Кертіс так і не дає нормальної відповіді що він тут знайшов-загубив
    і що він з цим всім надбаням планує робити.
    2. Луна признається що все це провокація але продовжує в томуж дусі =)

До всіх: Цирк згортатися не збирається , запасаємось пінопластом(попкорном) і насолоджуємось срачем =)

9. Добряк

Добряк Well-Known Member

до речі, товариство, є питання...
    чому найтупіші теми завжди найрейтинговіші?xD

10. ГРАНД

Слова не мальчика, но мужа!!! Абсолютно в точку!!! Браво!

11. ГРАНД

Цьому може бути декілька пояснень.
    Одне із них, це коли дорослі, ще не старі люди наумнічаються на роботі, а на форумі просто розслабляються. але це лише одне із багатьох пояснень. А ще, дивлячись з якого боку дивитись чи самі тупі вони ті теми.

12. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну от ця тема...
    фактично - одна богнюка з усіх сторін.

13. duncan

не зовсім, радше тема "хто є хто"
    пс. пропоную так її і назвати

14. ГРАНД

Безумовно. Не забувайте звідки пішло жоття. І хочете ви чи ні, воно туди і вертатиметься. Це закон битія. Чи ще якось там по науковому. ;):)

15. Добряк

Добряк Well-Known Member

Але справа в тому, що от пересремося всі тут.
    але форум достойний уваги, безумовно. Бо швидко працію, адміністрація бдіт.
    для срача є, на мою думку, - ОД.уа

16. TOTORO

TOTORO admin

Чому це все страшно цікаво ?
    на мою думку тому що , тільки такі ситуації дозволяють зробити якись
    аналіз співрозмовника хто він чим дихає добавляємо сюди ще бонус в вигляді того що не знаєш як виглядає де працює і т.д.

в реалі штамп завжди готовий по парі діалогів + поведінка , реакція зовнішній вигляд = неінтересно

просунуті шамати вміють зробити психоаналіз по аватарці в контакті і підпису під нею =))

17. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну там мене нема)

18. ГРАНД

Во!! От бачите скільки корисного нарахували. В будь якій ситуації мається корисне та раціональне.:good:

19. Добряк

Добряк Well-Known Member

з вами добре.
    але працювати тре.
    пішов я.
    вдачі.

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

Темку "Остров. Разноцветный или монохромный" помните?
    Она валяется в "массонском разделе" (кстати, из уважения к аборигенам этого раздела есть смысл перенести её сюда или просто удалить)

Так вот, Вы помните как Вы, Луна и Ривнянин настойчиво доказывали мне, что Админ - это ник собирательный, а Кертис это Кертс. Что он как любой нарушитель несет наказание.

Мне так и не удалось объяснить вам, нелепость ваших оправданий, что наказываете Вы не пользователя, а ник. А сам пользователь тем временем под ником ВФ, Stix или Админ продолжает постить на форуме.

Помните я Вас тогда спрашивала:
    Ответ мне уже не интересен.
    Просто наведите порядок с никами. Надоела уже эта модераторская многоликость.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)