Вот это меня и прикалывает. Так бы со скуки помер. Я не собирался спорить, мне с Вами детей не крестить. Но мне и думаю другим интересно услышать Ваши методу определения алкоголизма по фото. Вот Вам фото, этого алкаша, дерзайте. Не будьте трепачом.
Ви справді цього хочете?:rolleyes: На Олександра Матросова Ви не схожі.) Але алементарне ожиріння (тобто харчове) цілком наявне. Роздягненого теж покажете?:rolleyes:
Вибачте Чалдоне, але і "дзеркальна хвороба" у Вас також в наявності. Це внаслідок надмірної ваги. п.с. Думаю знаєте що це за хвороба?)
Вы мне про алкоголизм, расписывайте. :ireful: С ожирением я разберусь быстро, коль Вы его мне установили.:rolleyes: (Вот дядя Вася что ты из меня сделал).:rolleyes: Без проблем, а оно Вам точно надо?
Представляешь, если она у меня и есть, то пока не мешает. Проблем не создаёт. А Вас что так взволновало?:rolleyes:
Не поспішайте. Не все так швидко. алементарне ожиріння виникає також в наслідок зловживання алкоголю. Тре заміряти Ваш пульс та тиск. Скільки Вам років? Бажано б знати соціальне та сімейне середовище. І я Вам скажу точно розберетесь, чи вже на тому світі розбиратиметесь. постанвка діагнозів на відстані річ доволі сумнівна, але певні хвороби таки поставити можна. До того ж Ви самі висунули вимогу зайнятись Вашою діагностикой. а тепер репетуєте. Не красиво поступаєте.
Читаєм по фотографії Інтересну прпозицію вніс пан Чалдон...запропонувавши Гранду сказати для всіх про нього все,що можна прочитати по його фото! Спойлер Почали,а не закінчили... Я б також добавив щось....катрен майбутнього з "прєдсказанієм" скалатав би... Але се ж пропозиція була для Гранда! Тому я відкриваю тему ...на просьби трудящих,а ви дивіться,якщо є охота! В мене часу обмаль,але і я постараюсь щось та ляпнути! Ляпну...якщо забажаєте. Скажу лише,що Гранд багато чого вірно підмітив...Під тим алкоголізмом російським! А я підмічаю подібність образу пана Чалдона з паном Баярдом,де обидва вони на європейського Штирлиця не подібні! Але ви давайте...якщо бажаєте! Може ще хтось забажає! З вмінням Гранда визначати діагноз згіден повністю! Направду!
Багато таємниць є скриті від народу! (с) :o ...а Штирлиць і Христос були чогось худіші від пана Чалдона,та і пана Баярда також! Видно меньше попросту...пили,чи шо?! ) А може не закусували,бо не було чим...ну як українці-східняки в Голодомор,де хліб вродив ,як клятий,але якого хватило лише на закуску совєтсько-мскальським сатрапам біля тоталітарного корита! Ехе-хе...!