Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хм, і Кохана так швиденько на Мартіні згодилася :)
    От чим більше людей починає підтакувати, що Мартіні маф, тим частіше закрадається думка, що він мир може бути. Мафи ще нам влаштують гарний пресинг. Якщо Мартіні мафло, звісно.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А порахуй скіко людей вже назвали Мартіні мафією?

3. Кохана

Кохана LuBimaya

гг, Мар"янко, а чи не мафиш ти разом з цим стручком ковбоєм? ;)

4. mrochkizm

Еребус, з телефона незручно, але назвала я, ти, Кохана, Зю, Іспанка, Іванка підозрювали, Охват вроді. Багато, одним словом
    А до чого ти ведеш?

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Кохана, то саммаф? :) По логіці речей Мартіні зараз мені найбільш підозрілий. Якщо місто вирішить, що є хтось підозріліший, я не впиратимусь, ясна річ. Але з Мартіні не скоро злізу.
    Ще би Іспанку почути.

Останнє редагування модератором: 24 вер 2013
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

так це ж прекрасно! Брехати навчився ;)

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

нє. То ти почала його зливати по троху, а як народ підтримав, почала відмазувати, бо дійсно побоялася, що соклана повішають. Знаєм ми таку тактику ;) Не здивуюся, якщо ви все це спланували, що б нас розвести. Третя Іспанка з вами, м?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Давай без таких інтимних подробиць :)))

6. -Erebus-

Та ні... я як був чесний, так таким і лишився! :preved:

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Вов, поняття чесний і політик для мене не сумісні)

8. mrochkizm

Кохана, я, як ти бачиш, Мартіні з поля зору не випускаю. У мене виникли сумніви - я їх озвучила, бо я ж не псіх-одіночка вішати тих, кого собі захочу, і тупо відмовчуватися :)

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

Короче, люди, я вже майжеєв Львові і мені треба на роботу. Ввечері буду набігами. Я голосую Мартіні як найнапряжнішого персонажа. Ввечері обовязково закину свій світлофор.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

ну да, ну да)

ага, значить, команда дала добро зливати свого?

10. mrochkizm

Ну да, ну да, всьо на благо команди :)
    Кохана, ти краще скажи, якщо мафить Мартіні, то як тобі здається, може він мафити з двома з перших 5ти що написали в темі?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------
    І ще. Щось мені підказує, що всі мафи між собою майже не спілкуються. Інтуїція чи маразм, не знаю.

11. -Erebus-

А чому це Ви не спілкуєтесь між собою? Проблеми з прогами для мафчатів чи що? :)

12. mrochkizm

Мирним заборонено поза грою спілкуватися :)
    Про мафчат - то у мафів питайся :)
    Я мала на увазі ігрову тему

13. Кохана

Кохана LuBimaya

звичайно! Ти та Іспанка ;)

14. mrochkizm

Кохана, ти просто чудо :)

15. mrochkizm

Мартіні

16. Кохана

Кохана LuBimaya

короче, я пішла. Arbeit macht frei, як то кажуть...

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

сама в шоці)

17. -Erebus-

А коли вернешся?

18. mrochkizm

Якщо Мартіні мир, то Кохана точно маф ))) бо вона явно почала мене пресингувати, щоб я голоснула Мартіні. Але Мартіні мені все таки найпідозріліший. Якщо він маф, то тоді Кохана мир.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Стовідсотково мирна мені Іванка. Під великою підозрою Ука. Охват і Бамбук ще незрозумілі. Еребус змахує на мирного. Іспанка хз. Зю швидше всього мир.

19. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я предлагаю Кохану вешать :flag_of_truce:Або Зю.

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Кохана в ответку пошла.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

:give_heart:

20. mrochkizm

Я мушу йти. На жаль, сьогодні виникли такі обставини, через які я ввечері не зможу бути активною у грі. Але обіцяю хоч краєм ока проглянути тему і дати світлофор. Я голоснула Мартіні - він явний маф, який дуже хотів закосити під кома. Окрім того, статус Мартіні, на мою думку, зможе прояснити ситуацію щодо Коханої і Зю. Що могла, зробила, сподіваюся, користь якусь принесла на сьогодні.
    Блін, в мене знов таке відчуття, що я не переживу ночі. Минулого разу, коли мене в першу ніч мафи кокнули, відчуття були ті ж самі. Але..хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)