Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А хто сказав, що маф повинен бути пасивним? Тут все скоріше залежить від часу і бажання грати!

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну так, але я мала на увазі ще й зміст дописів, тобто Іванка фактично перша стартує гру підозрами, штовхає Іспанку на підвіс, вишукує мафа плюс ще деякі моменти були, які мені більш мирними здаються в неї. Хоча, не спорю, Іванка кого хочеш круг пальця обведе :yes:

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Еребус, а чого ти про Охвата спитався? ;)
    Щось напрягло? Чи просто?

3. -Erebus-

Щодо Охвата - то поки що просто на підсвідомому рівні. Чекаємо ще діалогів і голосування...

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Правильно думаешь :drinks:
    Мне не нра Эребус, Мартини, Ука и Кохана. Вот среди них точно три мафа.

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Саммаф! :diablo:

5. Bambook

Bambook Persona non grata

А я тоді молодий індіанець на прізвисько Бамбук. Просто Бамбук :)))

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Охват на мирного больше похож.
    А, я про Зю забыла.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Сдавайся сам и сдавай команду. :russian_ru:

7. mrochkizm

Еребус, в мене щодо Охвата чуйки ноль, хіба роздуми.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

8. Bambook

Каманда мооооладасті нашей, каманда, бєз каторай мнє нє жиииить! ;)

Команда моя проста: мафи, к стєнкє! :)

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Охват як Охват. А от Іванка щось невиправдано агресивно поводиться - всі підряд в неї мафи :scratch_one-s_head:

9. mrochkizm

Іванка, я з твоєї четвірки найкритичніше ставлюся до Мартіні з Укою.
    Бо не подо мені люди, які тему читають, а реагують зразу ж на згадку їх ніка в контексті підозр. Я вже подібне бачила.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Це я про Уку.
    Мене напрягло ще оте "опять Ука" До чого там "опять"? Звинувачення хіба були? Ні.
    Але це, канєха, не тягнн на 100% мафа

10. Bambook

Мені здається, Мартіні так завжди реагує, незалежно від ролі...

11. mrochkizm

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Е, мій тапаток щось коїть =-O

12. Bambook

Не хоче працювати на мафію? :)))

13. mrochkizm

Тако. Ввечері я можу бути нальотами. Наразі схильна виносити Мартіні. Перед голосуванням ще точно загляну.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Бамбук, і не кажи, не оплатила мені коза ностра модем )))
    В тебе якісь думки є з прочитаних сторінок теми?

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Бамбук, це я про Уку писала, читай нижче.
    Ти грав з Мартіні вже? Я - ні.
    Іванка не агресивна, Іванк просто танк :)

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Тапаток і Укрзалізниця - жесть, конЄшно :)

Останнє редагування модератором: 24 вер 2013
  14. Bambook

крім того, що Іванка якось щодо всіх підряд підозри висловлює (дивно це), поки що не тенькнуло.
    Може, прямо всіх питати.
    От ти, Мрочкізм, маф чи не маф? ;)

15. -Erebus-

Мартіні і мені не подобається, а ось про інших хотів би від тебе почути докладніше.

Ковбой Мар'яна має замість револьвера HTC Wildfire! Щож... знатимем! :)

16. mrochkizm

Якщо припустити, що Іванка маф, то ніхто з першої 5, яка стартувала в темі, з нею мафити не може. Тому що тоді Іванка-маф, знаючи, що крім неї в першій 5, є ще якісь маф, не стала би кричати: всі мафи тут, бо це дурістіка повна, так привертати увагу. Отже, якщо припускати, що Іванка мафіозо, то інші два мафіозо не входять в першу 5, тобто це два хлопці.
    А якщо Іванка мирна, то тоді її заява про мафів в першій 5 цілком нормальна.

17. Bambook

Не факт. Бачив я таку тактику - змішати у звинуваченнях мафів і немафів, заплутати всіх конкретно... Деколи спрацьовує...

18. mrochkizm

Якщо Ука маф, то її відповідь про те, зо навряд чи всі мафи в першій 5, бо один мусить бути типу в запасі, може вказувати на те, що всі мафи таки були в тій першій 5, а Ука відводила підозру на сторону.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------
    Бамбук, питання маф не маф - це як наївне чукотське поні може спитатися :) по поведінці моїй дивися. Якщо я маф, я ж тобі все одно набрешу.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Еребус, в моєму кольті НТС Вайлдфайр вже батарея розряджається :) ще годинку може витримає, потім на роботі підзаряджу.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Бамбук, яка це твоя гра в онлайні по рахунку?

Останнє редагування модератором: 24 вер 2013
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

Здоровенькі були!
    Я прольотом тут на обіді. Почитала темку, Мартіні - мафло! :))) Зв"язки не спалив, а він ніколи їх і не палить). Пропоную його на гілляку, та й по всьому)

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

ггг, Володя, політика на тебе гарно впливає)))

20. -Erebus-

Нє, ну а шо? Одно мафло є - МАРТІНІ.
    А з іншими нема сенсу поспішати! ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)