Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

мне тоже кажется, что допис 71 принадлежит перу Мартини )))

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Сам с собой разговариваю. Приятно знаете ли с умным человеком побеседовать...

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мій Тапаталк ніби не глючить:) А Зюша таааак тонко натякає на товстий стручок:)))

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Аааа, ясно.
    А інші з тобою говорити не достойні?:)

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Переглянь ще раз номерацію дописів :)

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ясно, пора звалювати, хай Іванка сама розбирається

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну если Иванка мирная, тогда, скорее всего, мафиозница ты ... кто-то же должен, ибо не может быть столько мирных.
    Расклад таков: я знаю, что я мирный. из 9 оставшихся игроков 3 мафа. каждый третий маф! если взять тройку Иванка, Ты и Испанка, то среди Вас минимум один маф. Испанку мирной считаю я, Иванку мирной считаешь ты. значит ...

6. mrochkizm

І в нього це прикольно виходить :)

7. Іспанка

Гляну завтра з компа:) Наразі йду дрихнути у свій фігвам. Всім солодких снів!

8. mrochkizm

Значить лише те, що:
    Я знаю, що я мирна. І так, я не буду кричати ані "вішайте мене", ані "хай ком мене провірить".
    Іванку вважаю мирною по тій причині, що вона активно шукала - саме шукала - мафа. Вона окреслила коло підозрюваних, зондувала це коло по черзі, підкинувши кісточку типу "вішаємо Іспанку". Це грамотно і класно. Це гра мирної, а не мафа.
    Іспанку не знаю, ким вважати.
    В Коханій щось муляє.
    Ука мене дуже насторожила своєю миттєвою появою після мого допису з легкою бочкою в її сторону.
    Мартіні...Ну тут блін, прикидання шлангом, і потім отой допис: кого перевіряти-вбивати... Це що, такий жирний натяк, що він ком? Нафіга справжньому комові таке робити? Чи це частина стратегії?
    Зю. Оце твоє "єсть, сер", після дописів про комство.. Сам собі типу віддаєш команди? :) Тим не менше, хід твоїх думок мені подобається.

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Іспанка з Іванкою могли на початку гри (якщо припустити, що вони мафи) грати розбіжку, але який це профіт мало їм дати - отак зразу?

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Що, всі таки повтікали спати? :)

9. MARTINI

прошу мені не приписувати того,що я не казав. Я лише спитав, кого саме має, на думку Зю, пристрелити ком. А не кого маю пристрелити я. Я не ком. І Зю теж не ком. А може і ком. А може і я. Думай, мрочмафізм!!!

10. Іспанка

Мартіні нині явно нюхав те ж мило, що і я:))) я тут через вас заснути нк можу. Що Мартіні, що Мрочкізм починають плутати народ, що наводить на думку, що хтось з них маф, або два мафа цирк розігрують. Наразі неясно, треба завтра на свіжу голову читати.

11. mrochkizm

Режим "саммаф"? :tongue:
    Мартіні, мені то питання виглядало на мафа, який вдає з себе кома. Без образ.

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Чим я народ плутаю? Як на мене, нічим. Навпаки, даю купу матеріалу для роздумів :)
    І хочу, щоб хтось зі мною поговорив, а всі спати йдуть :)

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мрочкизм нравится.
    За остальными наблюдаю

13. mrochkizm

Не відписалися ще Еребус, мій тезка Охват і Бамбук.

14. MARTINI

Ти теж Охват?

15. mrochkizm

:)))
    Я ж кажу: тезка, а не однофамілець :)))

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

Ти почав до мене піддобрюватися?

16. mrochkizm

Всім привіт!

17. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Испанка! И ты еще на меня наехала, что я список выдала - так я хоть в свой список включила присутствующих :)))

---------- Додано в 07:44 ---------- Попередній допис був написаний в 07:42 ----------

Здравая мысль! :crazy:

---------- Додано в 07:46 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

Верю :morning1:

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну ніфіґа собі Ви встигли нафлудити вже!
    Поки що мафом вважаю лише МАРТІНІ, інші особливих підозр не викликають...
    Власне він і сам зізнається вже:
    :)))

19. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Возражаю, я - мир. :flag_of_truce:

---------- Додано в 07:54 ---------- Попередній допис був написаний в 07:52 ----------

Согласна на проверку :drinks:

---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ----------

Мартини - мафло :flag_of_truce:

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:55 ----------

Ого... Мрочкизм респект. Очень мирный пост.

20. mrochkizm

Мартіні дуууже вірогідно, що мафить. Принаймні нервується, коли його мафом назвати :-D пропоную вздьорнуть, якщо нікого підозрілішого не буде.

Еребус, привіт!

Іванка, дякую!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)