Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Афігеть. Ука, ну ти мене вбиваєш, чессне слово. То розгублена була до краю, мені вірила, а тепер Ісчпанка маф? Аргументи в студію чому.

Ти помітив, як мило Мрочкізм ігнорує дописи, де її підозрюють?

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чесно, Охват, в мене складається враження, що ти мене натравлюєш на Іспанку. Лиш от не знаю, нащо воно тобі.

3. IvankaS, Вона ігнорить і я думаю, що вона на 99% маф. + вона активно писала Мартіні у мирні. Але мені не подобається Мрочкізм, вона активно почала захищати Іспанку.

4. mrochkizm

Наталя, я вже казала: ну не буду я кричати: я мир, аааа, вірте мені.
    Охвату я відповіла, чи ти цього не бачиш? Що і де я ігнорую? :scratch_one-s_head:

5. Іспанка

Испанка мир:ireful1: я вже задовбалася доводити, чесне слово. Ука навіть вже не говорить відкрито щось про свій мирний статус.

6. Бо у нас нема двох простомирів.

7. Іспанка

В нас в грі зараз один простий мир - то я. Ти не статусник (не вскрилася ніким). Значить ти маф. Третього не дано.

8. mrochkizm

Іспанка каже. що я мафло, ти кажеш, що я Іспанку захищаю :haha:

9. Хз, я точно знаю, що Я шериф, тобі вірю, Ука не док, тому док Кохана, тому два мафи серед - Іспанка, Мрочкізм, Ука. Інакшого варіанту не може бути.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Вот и я напряглась. Сам посуди. Объявится лже-мститель - я ж буду возмущаться. Ну во всяком случае не скажу "а может, он мирный?". А тут походу Испанка лжекает ролью Мрочкизм - простого мира, а она ее в мирные пишет...
    Но ведь и Ука молчит! Они втроем делят вакансию простого мира.

11. mrochkizm

Ох, любі мої :)
    Охвате, ти спочатку визначся, кого ти підозрюєш. Бо спочатку кажеш, що Іспанка мафія, потім кажеш, що мафія я, бо я захищаю Іспанку :crazy:, а потім взагалі в тебе получається Іспанка мирна, а я якийсь маф-лопух, який пішов на захист мирної, так? :facepalm:

12. Іспанка

Мрочкізм і Ука. Тоді може так - вішаєм Іванку, вона забирає Уку, а ком вночі перевіряє Мрочкізм, док лікує кома. Тоді завтра зможемо повішати поні.
    Ну або радикально - пульнути Мар"яну вночі.

13. Ти щось путаєш?

14. Іспанка

Ну нашо мені лжекати, як я мир?? Мене вже язик болить, чесне слово.

15. mrochkizm

Я ще раз повторюю: я не захищаю нікого.
    Я пробую ще раз придивитися до Іспанки, до Уки, десь пропала Кохана. Бо по ходу і Ука, і Іспанка получаються просто мири, а так бути не може!

16. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Разбежка?

17. mrochkizm

Не плутаю :) Ти ж сам заявив:

у відповідь на моє питання-припущення, що ти намагаєшся зіткнути чолом мене та Іспанку. А така відповідь передбачає, що ти записав собі Іспанку в мирні і притикаєш мені, що я типу як мафія, яка вскривається миром.

18. Іспанка

:facepalm:А ти тоді хто? Теж мир? В грі три простомири? Мрочкізм, ти вже сама заплуталася.

19. mrochkizm

Наталя, читай:

я тому і шукаю, хто!

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а давайте хоча б цієї ночі без радикалізму, га?

Чекаю Кохану.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)