Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну это сейчас понятно. Но вы же параноили.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я нікому не вірю зараз. От реально нікому.
    Як я його могла витягнути, якщо на той момент, коли я прийшла і сіла читати, Мартіні вже практично висів, маючи два чи три голоси проти себе?

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Испанка.

4. Ну я точно мир :)

Кого перевіряти?

5. Іспанка

Значить так. Якщо взяти наявний зараз розклад: Охват-ком, я- простий мир, Іванка-мститель, Кохана - лікар(?), то Мрочкізм і Ука - мафи.

6. Ти могла нічию зробити.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Ну Мрочкізм я точно не буду вішати сьогодні.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Коротше, так.
    Мені особисто легше проаналізувати Іспанку. Вона грала, багато писала, а Іванка в принципі писала дуже мало, тепер вскрилася месником, і фактично виходить, що вірити Іванці можна лише на підставі одного вскриття. А Іспанку можна хоча б проаналізувати.
    Тому давайте не пороти гарячки і подумаємо ще раз.

Ще Коханої нема, Іванка ж добряче її параноїла.

8. Іспанка

Тоді Уку. Повішати мене сьогодні - то перемога мафів (якщо в тебе броні нема, то вони точно в тебе стрілятимуть або блочитимуть).

9. Ну Ука не месник, ти не месник, Іспанка не месник, то чого не вірити Іванці? Хіба що ти витягуєш Іспанку зараз.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Мрочкізм/Ука мафи - таке може бути?

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ой, я имела в виду, если Испанка выявится мафом, то ты точно мирный.
    Кого-нить из пары Ука/Кохана. В любом случае мы вычислим, кто из них маф.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Теоретически. Но тогда зачем мафу Мрочкизм вытягивать Испанку, если она мирная?

11. mrochkizm

Я думаю. От вдень всі відмовчувалися, а тепер не встигаю читати.
    Якщо повішаємо Іспанку і вона маф, то круто.
    Якщо Іспанка мирна, то це буде суттєвий мінус для міста. Взагалі, за сьогоднішній день мені Іспанка видавалася мирнішою, ніж та сама Ука, але якщо Іванка справді месниця, то виходить що маф серед Ука/Іспанка/Кохана. Ну подумай сам логічно.

І да, я не виключаю, що Іванка може бути мафія, яка переконала всіх, що вона месник.

Якщо ми вішаємо месника і він забирає з собою мира, а вночі ще мафи активізуються, то це задниця.
    Якщо ми вішаємо месника, і він забирає з собою мафа, то нам хоч якийсь профіт.
    Якщо ми вішаємо не месника, а мафа, нам найбільший профіт.
    Якщо ми вішаємо мирного, а лишаємо месника, то нам теж йде мінус.

По любому тепер дуже залежить на тому, як буде діяти вночі лікар, і чи є на комові броня.

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Прикольно будет, если мафы Охват и Мрочкизм. Да, я сошла с ума :crazy:

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

логічно
    її не можна. Бо якщо вона маф, то вона достойна перемоги :)

Виходить Іспанка - маф.

Конче треба почути Кохану.

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Тогда почему молчит настоящий мститель? А если объявится... ну вы знаете, кого вешать :))) я уж своего шанса не упущу.

15. mrochkizm,Ти говориш, що Іспанка мир, значить ти маф, бо у грі один просто мир :)

16. mrochkizm

1. Бо ти таки месник, а не мафія.
    2. А хз :)))

Після такої поведінки кома мене вже ніц не дивує в цій грі :)))

17. Ука,Ти док?

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

3. ще є Кохана, яка зараз прийде і відкриється месником. Тоді я сама повішаюся :)))

19. mrochkizm

:facepalm:

Я не виношу її ні в 100% мири, ні в 100% мафи. Я написала 4 варіанти голосування, які можуть бути. І я думаю, як не помилитися.

Одним словом, Мар"яне, якби ти так активно перевіряв, як махав пушкою, то було би легше трохи місту. Ще трохи - і я взагалі вмию руки, піду проголосую Іванку і хай вона сама вирішує, мене забирати, Іспанку, Уку, Кохану чи тебе :tongue:

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Она тоже простой мир... о_О

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Как только появится второй мститель - вешайте меня :diablo:

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Ну если ты простой мир, то она может быть только доком. Если, канеш, Охват не лжекает.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Слушай, а может, Ука простой мир, Кохана - док, а мафят Испанка и Мрочкизм?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)