Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Поздно, и пусть меня лучше повесят, чем бессмысленно отстрелят.

2. Я вірю Іванці, не вірю Іспанці.

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Кстати, я согласна на любой вариант. Можем повесить меня - я трумститель, Испанка никуда не денется теперь :))) Можем и сразу ее повешать.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я простий мир, безстатусник. Просто не вірю Іванці.

5. З "месниками" все ясно, тому можна завершувати день. Вішаємо Іспанку, якщо вона маф, то супер, якщо месник, то забере Іванку з собою.

Кого варто перевіряти вночі - Ука/Кохана?

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

mrochkizm,Ти простомир чи док?

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ни фига! :tongue: Я сказала, что среди этих трех точно оба мафа. А кто именно - я, канеш, назвать не могу. Поэтому будем мочить всех троих. Но ты уже попалилась на всю катушку :)))

7. Іспанка

Вішайте, наздоровля. І перемога у мафів в кишені. Бо укокошите мира.

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кома або пуляють, або блочать.
    Хз ще, чи є в нього броня. Якщо броня є, то Охвата заблочать. Але це стане відомо лише після ночі, звісно, якщо ми Охвата не повісимо. Але вішати його зараз теж особливого сенсу нема. І якщо Іванка месник, то я би таки вішала її.
    Бо якщо: Охват ком, і ми його лишаємо, то вночі на нього вистріл або блок. Перевірку йому не дадуть зробити. Якщо Іванка месник, і ми її лишаємо, то її теж можуть вночі вбити. Мафам вона небезпечна. І якщо ми вішаємо зараз на голосуванні простого мира, то щось стрьомнувато виходить.
    Тому або мафа, або таки вже месника.

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Щось мені спокою Іспанка не дає.

Якщо вона підозрювала, що Мартіні ком, то чого вона його з петлі не витягувала? Переклала на мене, бо бачила, що я повелася на вудочку?

В мене параноя в ту сторону, чи не розраховувала вона, як маф, моїми руками витягнути соклана? А я взяла і протупила в останній момент.

10. mrochkizm

Просто мир.

11. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Проверяй Кохану.

12. Ука

малоімовірно. адже вночі лише 1 жертва. Хіба лікар спрацював.

13. І хто з вас маф? Простомир один в грі лишився :)

14. mrochkizm

Якщо Іспанка та Іванка зараз грають розбіжку, то мій вам респект.

15. Ука

то хто з вас двох бреше?

16. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я ж давно говорила, что я не мафия :flag_of_truce:Но я без башни, не хочется ошибиться и мирного утащить. Однако я не сомневаюсь уже в мафости Испанки. Она попробовала лжекнуть, но не пошло.
    Ну и... паранойю я Охвата :sad: Вдруг он маф?

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Мрочкизм мирная, думаю.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Началось :sad: Вешайте меня, говорю.

17. mrochkizm

Мар"яне, в той день, коли вішали Бамбука та Мартіні, ти мене підозрював.
    Якби не пуляв вночі Бамбука, а провіряв мене як свою підозрювану, то зараз вже би знав, чи мир я чи не мир :)
    Я вже казала на початку гри і повторю ще раз: я не збираюся кричати на все горло: я мир, вішайте мене, і самі побачите, хай ком мене провірить і т.д. Бо навіщо? Кожен має очі та голову на плечах. А дехто ще й зброю, якою пуляє направо-наліво :)

18. Іспанка

Я взагалі нікого не витягувала, Уко. Я взагалі не розумію, чого ти вирішила голосувати так, як я. Могла спокійно проти Мартіні голосувати чи проти когось іншого. Взагалі, що в тебе, що в Іванки якісь абсолютно нелогічні голосування.

19. Тому вішаємо Іспанку. Кого перевіряти - Ука/Кохана?

20. mrochkizm

Так, або мене засліпило, або я лікаря не бачу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)