Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Разве это говорит о том, что я маф?

2. Якщо буде два месника, то:

1. вішаємо одного - він маф
    2. вішаємо іншого - він месник, він забирає з собою лжемесника

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Не знаю... Сейчас догоню все, что вы написали.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Наталь, я про вскривання в курсі, навіть і на перший день гри, але справа в тому, що коми вскриваються переважно з результатом перевірки. Тоді більше толку.
    Меснику і лікарю ясно що не варто вскриватися, безплатний подаруночок мафам буде.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Ну а з двома лікарями що будемо робити?

5. Якщо Іванка статусник - вішаємо Уку, Якщо Іванка ніким не хоче вскритись, вішаємо Іванку. Переголосовувань нема, тому, якщо Іванка зараз не вскривається ніким, то й "на флажку" їй не буде змісту вскриватись.

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Не отмазываюсь, это правда :sad: Лид, правда пока не могу поймать общую картину, попробую сейчас.

7. Ми їх послухаємо. На наступний день вже не буде чого вскриватись.

8. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Марик, нам вместе еще одну игру играть, не забывай, я ж отомщу :diablo:
    Я не маф - ни на 75%, ни на 5%.

9. Щодо вскриття. Ну от дивіться, нас ШЕСТЕРО.

Два мафи, і нас четверо. Я шериф і троє інших, серед яких два статусники, невже ви не думаєте, що мафам пофіг кого стріляти? Тому вскриття є найкращим способом шукати мафів зараз.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Хех! Попробуйте! :)))

11. IvankaS,ти готова вішати Уку?

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Ти месник, так?

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Нет, я точно не ком.

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Ага, Кохана маф, а голосовать меня?

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Нет.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Да. Потому предлагаю меня вешать - а я уж кого-нить прихвачу с собой, на свое усмотрение. :diablo:

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Ммм... Кохана, Испанка, Ука, Мрочкизм, Охват... Это все? Среди нас два мафа.
    В зеленые записала бы Мрочкизм. Если она мафит - ну тут остается только аплодировать стоя.
    Охват - мне не нравится, что ты выпытываешь статусы. С другой стороны, ты прав. Если из четырех мирных вскроются три статусника, вычислить мафов будет намного проще.
    Испанка - это хитрая лиса, вычисляется только повешением. Вот ее я и заберу. :)))
    Кохана - обеляется через наезды на Мартини. Но, опять же, я не исключаю, что Мартини сам предложил сокланам сделать из него жертву.
    Ука - пока видится мирной, активно ищет вместе с Мрочкизм.
    В общем, у меня вырисовывается тройка самых подозрительных Охват/Испанка/Кохана.

Если Охват лжекомит, то пусть настоящий ком его грохнет ночью, я забираю Испанку, остальные довешивают Кохану.

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

В нас 6 людей, з них 4 мирні. Ком, лікар і месник.
    Мафам дуже треба знати месника, бо це потенційний -1 або там, або там, залежно кого він підозрює.
    Не можна месникові відкриватися.
    Лікарю теж.
    Бо тоді пуляють кома і блокують лікаря, якщо ніхто з мафів не підвисне.

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І заб"єш цвях в домовину мирних.
    А не краще забрати лжекома із собою? Хай краще справжній ком перевіряє, а не стріляє (досить нам двох мирних трупів).
    Не вірю я Іванці ні на йоту.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Іванка, а як це в тебе три мафи вийшло?:))) Мене забереш, Охвата хай ком грохне, а ще Кохану повішати хочеш. Прокол, Іванко!

15. А от тепер хочеться тебе повішати.

16. Іспанка

Ага, вже вскрився, месник-мафло:)

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Іванко, не вишарпуй з контексту. То було відповіддю на слова, що мафи послідовні.
    якщо лікар його не полікує

18. Іспанка

Ну наразі в нас один ком - це раз, то описана ситуація на випадок, якщо ще один ком вскриється.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Іванка, якщо ти справді месник, і якщо ми тебе повішаємо, і якщо серед твоїх підозрюваних впродовж гри є маф... То в мафів певно передінфарктний стан :)))
    І блін, якщо Іспанка або Ука, котрі вчора тебе голосували, мафія, то за таких розкладів вони вже просто мусять тебе вішати разом зі всіма (якщо будемо тебе вішати), навіть якщо бояться, що ти когось з них прихопиш, бо якщо зараз вони почнуть з тебе з'їжджати, то це буде ой як підозріло.
    Ну і з іншого боку після таких заяв навряд чи ти можеш бути мафія, яка пропонує себе на підвіс.
    Бо якщо ти мафія, то хз, чого хочеш добитися такими заявами :)

20. Тобто ти месник? А давай ми тебе повішаємо і ти забираєш Іванку, ок?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)