Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Піду гляну в тему "фото форумлян" )))

Якщо серйозно, то план вскритись зараз найвигідніший для нас. В грі 6 людей, мінус я-шериф(бо більше нікому не прийде в голову мною скритись), і якщо док з месником вскриються, то буде легше найти двох мафів. Коли буде два доки чи два месника, то одного з них можна буде вночі перевірити.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

На голодний шлунок не можна читати моїх дописів, бережи себе. Смачного :)

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Якщо ти шериф, то тебе мафи заблочать або замочать, і хто тих двійників уночі перевірятиме?
    Щось воно купи не тримається :crazy:

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Якщо Охват маф, то справжній ком вже би мав якось зреагувати.
    Або в нього дуже моцні нерви

4. mrochkizm

Або його тут нема, і тоді це Кохана або Іванка :crazy:
    Мене просто в Охватові насторожує те, що, якщо він ком, щось він дуже впевнено говорить про нічні дії: не стрілятиму, треба буде перевірити... Коли ж ясно, що мафи не обійдуть увагою Охвата, якщо він ком.

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Ок, Мар"яне, якщо ти ком, кого ти пропонуєш вішати?
    Далі. Якщо Мар"ян ком, то треба подумати, чи варто лікарю його вночі лікувати. Якщо мафи стрілятимуть Охвата, то варто лікувати. Якщо мафи блочитимуть Охвата, то дія лікаря пропаде намарне.

5. Ука

а якщо це такий хитрий план напроситися а лікувалку від лікаря і не бути замоченим справжнім комом? Хоча він спершу казав, що в нього броня і лікувати не тре...

6. Ну ще док є, який може полікувати :)

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

Упустив факт того, що був один труп.

7. mrochkizm

Ну подивимося.
    Якщо не буде вскриття іншого кома, то прийдеться вірити Охвату.

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Такс, поні потребує нових осінніх копитець черевичків.
    Топаю я в магазин, де мені одні пригледілися, буду за годинку десь.

8. Когось з пари Ука-Іванка.

Якщо Кохана мене не пристрелила в першу ніч(не збила блоні), то вона швидше мирна + до її мирності, що вона ніяк не йшла в пару до Мартіні.

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Чекаємо :)

9. Ука

Ти думаєш, я би не скористалася нагодою врятувати Мартіні? При тому, що я послідовно відстоювала думку, що він мир? Тобто то би не було підозрілим?

10. Ну розумієш, тільки мафи послідовні, а мирні завжди вагаються. Ну ти зрозуміла, та? :)

11. Ука

щось в тому є :)
    Але тоді Кохана точно маф
    І все одно я б голосувала перше Іванку.

12. Іванка, ти док?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аналогічно. Як і вчора, маю намір голосувати проти неї.

14. А де всі, мені скучно :cry:

15. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Марьян, хочешь я тебя проголосую? Тебе сразу станет весело

16. mrochkizm

А як мені вдень було скучно :empathy:
    Часом враження, що сама з собою тут сиджу.

Поні вже з новими ecco"вськими копитами, можна грати далі :)

17. Ука

Я чекаю Кохану й Іванку. Треба чути їхню думку, зокрема відповідь на питання

18. Nikita R, :yes:

Повешен Охват Марьян - шериф.
    Ночь - до получения всех НД :tongue:

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Підмочимо :drinks:

19. mrochkizm

Я поняла.

Ведуча гри - маньяк :haha:

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Після того, що я зараз буду писати, ти навряд чи захочеш зі мною випивати :tongue:

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Отож, Мар"яне.
    Повіримо тобі і припустимо, що ти ком.

Чи усвідомлюєш ти, що своїм пулянням направо-наліво ти позбавив місто двох мирних? З таким комісаром навіть мафи не потрібні. Ти не зробив жодної провірки, жодної! Ти не можеш нам сказати нічого нового, лише потрясати скальпами Еребуса та Бамбука. Ладно, припустимо, ти захопився зброєю і вирішив погратися самостійно у войнушку. Добре.
    А чого ти вскрився? Сьогодні ніхто тебе не параноїв та особливо не підозрював, шанси, що тебе би нині повісили, не такі вже великі, і ти то бачив! То не краще було тихенько змовчати, зробити вночі провірку і вже тоді вскритися? Або вскритися в тому випадку, якщо б тебе активно штовхали на вішалку?
    Зараз це твоє вскриття патове для мирних, бо вночі тебе або кокнуть, або блокнуть, і толку тоді?
    Тепер ти шукаєш лікаря і месника. Воно було б класно, але якщо зараз вскриється два лікарі і два месники, то що тоді? Хто вночі піде провіряти двійника? Чи ти думаєш, що мафи тепер тебе проігнорують?
    І я вже навіть не знаю, чи варто лікарю тебе уночі лікувати, чесно.
    Вибач за різкість.
    Я готова тобі повірити, якщо не буде других комів, але якщо сьогодні повісимо мира, я не знаю, що з тобою зроблю.

А тепер, якщо хочеш, можеш підливати зі мною мої копита :drinks:

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тута я, прибирала і зустрічала своїх зі села. Дуже цікаво Іванку почути.

о_О як тобі вдається під таким кутом дивитися. Насправді, в нас були вскривання і на перший день, не те що на третій. Нормальна практика для наших ігор. Але погоджуся з тобою, що це було доволі несподівано і аж ніяк неочікувано після ночі.
    Як на мене, ані меснику, ані лікарю не треба вскриватися, інакше запараноїмося остаточно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)