Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ви будете ржати, але в мене месник з раскладів всіх взагалі випав:)))

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так, я припускала таке, що мафи у грі між собою не спілкуються. Мене ще Еребус перепитував.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Ну, Еребус вже випадає звідси, але цілком може бути така тактика. А що, нащо напрягатися, коли мирні і так одне одного згризуть. Треба лише символічно замаячити в темі і баста.

3. Угу, знаю. Я рахую співвідношення 4:2, хоча право на одну помилку у нас все ще є :)

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

я ж кажу, не моя гра :sad:
    цікаво, він у когось не випав?

5. А навіщо ви шукаєте месника, це мирний рольовик, не плутайте його з маньяком.

6. Ука

Мар'яне, а що Тебе змусило змінити думку?

7. Іспанка

О власне. І репліка Ліди про відповідального гравця - воно все так, але не відкидає можливості Іванчиного мафського статусу.
    Бо блін, я ж то думала, що він ком. Я знаю, що ви зараз скажете, що я ідіотка, але я повелася на його натяки в перший день, що його не можна вішати (це раз) ну і після першої ночі я подумала, що завалити мирного в тилі Хантера і Сашки УА міг тільки Мартіні.
    :facepalm:Знов те саме. Я вже стопіцот разів пояснювала, чого проголосувала проти Іванки.

Так відверто захищати соклана? Тоді б якщо Мартіні повішали б таки в перший день, я б на наступний на гілляці висіла - де б таке було вигідно мафам.

От і я про те.

8. Уявляю, як у Нікіти зараз язик чухається і клавіатура горить :)))

9. Ука

Ти мене хоч тут потішила. Я розсіяна, глючу, але Твої натяки все ще читаю

10. Голос Еребуса в мене, не обгрунтований і його допис зі смайлом з непрямим натяком на те, що він ком.

11. mrochkizm

Що з Охватом будемо робити?
    Ще якісь коми вскриються чи це вже остаточний? :haha:

12. Ука

аж настільки, щоб відразу пульнути, а не перевірити?

13. Угу і нехай одразу пояснять логіку дій вночі :)))

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

А чого тягнути? :blush:

14. mrochkizm

:haha:

Я ще такого не бачила, я тупо в шоці :)))

15. Ука

А хтось має сумніви щодо Іванки?
    Може таки її?

16. mrochkizm

Якщо Іванка мир, то Охват маф.

17. Іспанка

:crazy:Мать моя женсчіна - Еребус труп, а Охват ком, Мартіні маф. ППЦ! Думаю, що Іванка таки маф. Кохана до неї в пару стає ідеально, але блін - ота розбіжка з Мартіні... Кохана його активно пресувала. Або ж хтось із пари Ука-Мрочкізм. Але тоді браво Мар"яні за гру, бо аналізує шикарно і виглядає на 100% мира.

18. Ука

Мар'яно, я бачила його в живій грі. Там миттєва реакція на ситуацію і пристосування. А коли в Тебе ще й є можливість подумати, і ніхто тебе не бачить...
    Я не виключаю ні що це ком, який розкрився в перший день і стріляв направо-наліво, ні що він маф

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

плюс вона ж перша голосувала Мартіні в перший день. ну дуже ризиково

19. mrochkizm

З цього всього поки чітко встановлено два факти: труп Еребуса і маф Мартіні.

Охват ком...Нє, якщо ви з ним грали вже, то вам, може, і видніше, але треба просто сісти і подумати, чи вигідніше нам Охвату повірити, чи вздьорнути його. Розумієш, в попередній грі, де я була, теж був безбашенний ком, але не настільки :rock:
    Я ж кажу, в мене враження, що в цій грі є таємний маньяк, про якого нам ведуча не каже.:haha:

Охвате, тобі привиди Бамбука і Еребуса уночі не являються, нє? :)))

20. Іспанка

Я йду поїм, бо шлунок зараз приліпиться до хребта, і повернуся.
    Від Охвата можна всього чекати, то факт. Але мені полюбому Іванка мені найпідозріліша.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)