Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

мартіні взагалі гнав, і обгрунтовано ні на кого нічого не виказував.

Тепер розказую, як я вчора лажанулася, що нас і врятувало - інакше була б нічия.

Оці слова Іспанки прийшлися на той момент, коли я хаотично шукала імовірного кома з-поміж тих, хто голосував Бамбука.

І я подумала про варіант Мартіні - кома (Іспанка, а Ти про що тут говорила?)
    Далі я була на хвилі виявлення натяків, і слова Іспанки "голосуй Іванку" мене перемкнули, і я подумала (чому???? - не знаю, недосип певно), що ж у кома броня. І замість хвилину задуматися і сообразити, що вона не на денні голосування, взяла і голоснула Іванку. І тут же до мене дійшло, що я власними руками Мартіні повішала (ну і добре). Якби не цей проглюк, я би проголосувала Охвата, і мали би ми нічию.

Одним словом, посипаю голову попелом за тупість, але ворону на аватарку таки не ставлю :)

Але власне за варіанту Мартіні - ком дії Іспанки тоді зовсім нелогічні. А от коли Ти нагадала про месника, тоді я й написала, що в них може бути логіка. І підвіс Мартіні не такий критичний, якби він потягнув за собою, скажімо, Іванку.

Ну але то все просто мотивація, чому я глюкнула.
    А тепер треба думати, хто наступний

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

О, напевно, в тому і різниця наших психологій - ти шукаєш кома, я ж орієнтуюся в першу чергу на пошук мафа :)

Хм, для мене такий варіант відпав одразу ж. Через Зю і Охвата, і реакцію Мартіні :) Будь Мартіні комом, він би не випустив Охвата ось так просто після заявок про пістоль. Зю дає поради комові (і своїм "єсть, сер" кагбе намекає, що авось він сам ком. Але це Зю :) Мартіні моментально питає, кого вішаємо, кого перевіряємо чи стріляємо, типу так ненароком, типу він кагбе ком, що перевіряє реакцію Зю. Коли зі своїм паф-паф в тему входить Охват, Мартіні чомусь таких питань йому не задає. Тицьніть носом, якщо я пропустила. Тоді Мартіні голосує Бамбука і вночі його ж вбиває :crazy: Бо мафам не було вигідно руйнувати пару Мартіні-Бамбук, зовсім! Лишився був один Мартіні, і то яка жара йшла, а уявіть, що би було, якби лишилися Бамбук і Мартіні разом в грі? Та мафія, певно, тільки про таке і мріяла! То от як при такому розкладі Мартіні міг бути комом, я не уявляю.

Гра Мартіні - це гра навіть не мафа, а маніяка якогось. І тому я взагалі не розумію, як і чого він комусь здався комом, але то вже таке.

Правду ти кажеш, Уко, про свої міркування чи ні, але місто наразі в профіті. У мафів лишилося двоє, тобто на один менше. В міста на 3 менше від початкової кількості, але у нас є всі рольовики.

3. Ну от, тепер мафи візьмуться і за мене :)

Добре нам, всі рольовики ще у грі, Женя зря дала пушку, відстрелив двох неугодних :)))
    Нас мало, тому варто вскриватись. У мене все ще є броня, у дока лікування і він може когось полікувати(мене не треба), а мафи таки не повірили мені ))) Мані в грі немає, так як мститель є мирним рольовиком, а не одиночкою. У мафів все ще є блокер. Блокером має бути гравець, який сидить тихо і не палиться, на якого найменша підозра. Бажано, щоб сьогодні саме блокера повісити.

4. mrochkizm

:)))
    Ука, соррі, але від кома з денною бронею мирним толку як з дощу посеред зими.
    Уяви: повісили кома. На другий день він живий - ну бо ж денна броня. Мафам годі мріяти про кращий подарунок - бо вони тоді точно взнають, хто ком :rock:
    Якби був такий ком-денно заброньований, то мала б бути ще якась роль, котра б це компенсовувала і не давала мафам отак відразу вскрити кома суто за результатами голосувалки. Ну логічно ж!

І так, припиняймо таки з тими комами.
    Мафи - ось хто основна ціль має бути.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

:facepalm:

Це вже вище моїх сил.

Нікіта, а у грі точно нема маньяка? :)))

5. Швидше за все блокером може бути Іванка 75%, Ука 50%, Кохана 25%.

6. mrochkizm

Тоді це ти, якщо найменша підозра :)))

Або Іванка, якщо найтихіша.

Нє, але я здурію зараз.

7. Спіріт воскрешає, мені раз повезло бути воскрешеним :)))

8. mrochkizm

В нас нема спіріта.

До речі, про птічок.
    Вішаємо блокера - у мафів лишається вистріл.
    Вішаємо стріляючого мафа - лишається або вистріл, або блок, чи лише блок???

9. У мене є алібі, думаєш комусь би ще захотілось грохнути Еребуса чи Бамбука? Не, ну по життю я маф і тут їм допомагаю :)))

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Вистріл+ блок, це ж не рангова мафія.

10. Ука

кому шо ;)
    Та я зрозуміла, але коли вже проголосувала. Я ж кажу - один суцільний глюк!

11. mrochkizm

:facepalm:
    Якщо ти ком справді, то я ще такого кома не бачила в житті.

12. Спішити з голосами не варто, поки не знайдемо спільної кандидатури на голосування.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Бо ти зі мною не грала :tongue:

13. mrochkizm

Мар"яне, якщо ти ком, то ти:

а) грохнув двох мирів :facepalm:
    б) вскрився, і мафи тебе тепер легко заблочать, і вночі з тебе толку нуль. Ні вистрілу, ні перевірки!!! Хоча, якщо ти ком, то я сама уклінно прошу мафів тебе блоканути, бо твоя нічна свобода чрєвата третім мирним трупом!

Який нам профіт з такого кома? :facepalm:

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Вже граю і отримую просто феєричні враження :)))

14. Ука

мені видається логічним для мафів стріляти того, хто себе особливо яскраво не проявив, бо така жертва не дає інформації

15. mrochkizm

Якщо ти ком, і зізнаєшся в тому, що на твоїх руках кров невинно убієнного Еребуса, то в кого тоді стріляли мафи?
    Або в полікованого, або в тебе. Як ти за таких розкладів можеш бути впевнений, що в тебе є броня?

16. Якщо блока не повісимо :)

Нє, ну ще є варіант, щоб мене повісити, тоді я точно нікого не грохну, хоча мабуть я б більше не стріляв, нас і так мало залишилось :sorry:

Хоча ні, я мабуть вже без броні, бо вночі лише один труп був, або і я і мафи стріляли у еРебуса. Він ж вчора натякав на те, що він ком, ось цим дописом

17. mrochkizm

Чесно, ти можеш і мафлом бути.

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Якщо ти ком, тоді так, треба шукати блокера.
    Але ти розумієш, що якщо ми знайдемо блокера і повісимо, то в тебе вже нема права на нічний вистріл, якщо ти справді бажаєш перемоги місту?

18. Ука

Ти мене випередила :)
    Спалився?

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Приповзла і читаю. Дописуватиму поступово.
    І це все? Якось непереконливо:)

Чи не вперше бачу в мафії незібрану і розгублену Уку. На неї не схоже. Або вона дійсно мир, яка просто не в"їхала в гру, або маф (десь проскакувала думка -чи не твоя Мар"яно?- про те, що мафи між собою не спілкуються). Якось шизоїдно звучить.

Та невдоволення в бік Мартіні йшло від отого його наїзду, що не відданий голос проти нього - це умивання рук і така моя тактика його вішання (і це після того, як я пояснила свою позицію щодо голосування). А щодо таємничості - то насправді просто думки вголос, щоб не забути, як статус Мартіні розкриється:)
    Можна сказати, що проактично нема. Як варіант - тактика мафів, щоб відсидітися, поки мирні між собою перечубляться?

20. mrochkizm

Потім виправив, що мафи теж могли стріляти Еребуса.
    І забув, що є ще варіант, що мафи могли стріляти в полікованого.

Так, люди, хтось вже грав з Охватом? Скажіть, це його звичайна поведінка?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)