Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Никуда Иванка не выходит :diablo: Я мирная!

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Перечитала темку на свіжу голову :)

Ітого, мені таки не подобається Ука. Іспанка танкувала Іванку, не боялася, аргументи наводила, а Ука всю гру, з першого дня, постійно робить обмовки: я послухала того-то і того-то гравця, я з тим-то й тим-то в пару стаю ідеально, важко визначитися і т.д. Навіть вчора оце про месника...Чого зразу було не сказати? Я рию тему, в мене починається шиза від тої таємничості, згадую месника, щиро і без довгих зволікань одразу ж визнаю, що я забула месника, коли аналізувала нічию першого дня, а Ука зробила з того цілу церемонію.:scratch_one-s_head: Мені виглядає на те, що Ука ставить якийсь круговий захист, щоб при любому розкладі мати на що або на кого зіслатися. Або може це просто такий стиль гри, не знаю.
    І так, Ука-Іспанка можуть бути або дві мирні, або мафія і мирна. Дивлячись на вчорашні муви навколо голосування, вони навряд чи можуть мафити обоє.

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Штандартенфлудер, ти, досвідчений зубр і монстр мафії, яким таким чином поплутала/забула/пропустила/не врахувала різницю в часі і голосування? :russian_ru:
    Іванка, якщо ти мафло, то це ніж в моє серце, чесслово.
    Ти мені спершу вийшла на ідеальну мирну, котра щупала перших активістів на предмет пошуку мафа.
    Потім активність знизилася, почалася оця часова непонятка (на продуману відмазку змахує, якщо шо), нависання на Кохану може бути або пошуком мафа, або то розбіжка :crazy: Хз, але ж получається, що в обох голосуваннях твій голос йшов взагалі у сторону.

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Щодо Коханої, то мені впирається зараз в статус Мартіні, тому що по одну сторону барикад вони можуть бути хіба лише якщо обоє мирні. Якщо хтось з них мафло, то другий всього швидше мир, тому що в перший день Кохана якось дуже підозріло мене штовхала до Мартіні: вона могла брати мене, що називається, "на понт" і підштовхувала до голосу в мирного Мартіні (якщо Мартіні мир, а Кохана мафія). Типу створювала такі умови, за яких я б не могла без підозр в свою сторону відмовитися від голосу в Мартіні. Це їй дуже вигідно, якщо вона мафія, а Мартіні мир. Якщо Мартіні маф, то Кохана всього швидше мир, бо інакше їй не було ніякого толку отаке витворяти. І про Зю, до речі. там теж був один момент, який прояснювався би статусом Мартіні. Я це ще в перший день писала, коли постила світлофор, що мені статус Мартіні багато чого скаже про статуси Коханої і Зю.

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Іспанка. Блін, вона шукає і аналізує, класно, але от що напрягло: мну здаєцця, що вчора ввечері зі сторони Іспанки в сторону Мартіні йшла не те щоб агресія, а невдоволення якесь чи що. Короч, якась іскра негативу пробігла. І шо до чого я ще ні магу панять (с, Азіров). До речі, вчора теж таємничості нагнала :)

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Охват Мар'ян порівняно з першим і другим днем різко розвернувся в грі, зовсім інші люди в нього прийшли в підозрювані і стиль гри помінявся. Його натяки на товстий стручок цікаві такі були, але якісь настільки вже неймовірні з точки зору важливості збереження власного життя, якщо ти статусник, що я не знаю, хто може в то повірити. Відмазка "давно не грав, втратив кваліфікацію" не проканає (як і відмазки Уки "це не моя гра"). Але Охвата мало.

І Еребуса мало. Еребус добре обізнаний у справах Іванки (мафчат?), Еребус спершу кидає голос, а потім вже опускається до аргументів для нас, недолугого люду, який тут в поті чола думає, гризеться, прикалується і т.д. Але от Еребус реально шукає, як на мене. Але. Еребуса теж досить мало.

І оскільки Іванки, Еребуса та Мар'яна в темі не сильно багато, то основні баталії розгортаються між поні, совою, білкою та коханою з косими поглядами на штандартенфлудера, привид якої витає між нами. І якщо наші хлопчики мафи, то їм канєха що дуже прикольно бути мовчазними :) Дівчата і так самі одна одну посадять, правда ж?

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

Ну, і де всі?

3. mrochkizm

Ну от сидить Еребус в Салуні, але не в ігровому, а в політичному :diablo:

Еребус, :flag_of_truce: ти би грати вернувся чи що.

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Мар'яно, я так само, як і Ти забула про месника. І наші натяки з Іспанкою були не про нього. Точніше, може Іспанка і про месника натякала, але я зрозуміла то інакше. І тепер сама не знаю, де тут кінці шукати.
    Все залежить від ролі Мартіні

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

ото докторові з комом зараз клопіт вибрати ціль на НД...
    Але як ком знову пукувку витягне, буде весело...

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

та якщо він мир, то з таким "захистом" його пристрілити мало.
    якщо вони обоє мафи - також :)

5. mrochkizm

:wacko: я навіть не сподіваюся вже зрозуміти, що то і до чого.
    Я собі то зрозуміла як месник+натяк на Іванку, але як то може бути натяк на Іванку, якщо Іспанка пише про Іванку відкрито, що її підозрює? :crazy:
    Одним словом, до спільного знаменника можу звести лиш те, що і ти і я месника забули. А то щось я вже плутатися починаю.

Власне, що залежить.

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Власне, комові треба було в першу ніч йти на перевірку. Якщо ком вночі встрелить і пукне мирного, то тоді цього мирного врятує лише те, що його може полікувати лікар, але це вимагає того, аби двоє мирних статусів не змовляючись пішли на одного і того ж гравця :crazy: а це так мінімально нереально і взагалі - неефективно.
    Або цього мирного врятує те, що кома можуть заблочити мафи. З іншого боку, ком може лишитися незаблоченим і пукнути мафа. Але лікар може так само того мафа полікувати :) Також лікар може полікувати того, в кого пулятимуть мафи :crazy:
    Адреналіниста ніченька.

6. Ука

100%
    ні, Іванку вона відкрито підозрює. Я теж.
    Була б я комом, то не пуляла б її тільки тому, що сміливості б не стало

7. mrochkizm

Добренько, давайте відійдемо від розмови про кома, бо вона апріорі може полегшити пошук мафам ;)

От що в нас за Дикий Захід такий: Еребус сидить в політичному Салуні, Іванка прибігла, крикнула, що мирна, і втекла, Охват взагалі хз де, Любімая писала в темі, що на роботі, Іспанка теж на роботі (писала в Доброзичливих балачках), Уко, а нам з тобою що лишається удвох, якщо врахувати, що я на тебе трохи скоса дивлюся? :)))

Кароч, пропустимо по текілі? :)

8. Ука

ага, і постріляємо по воронах. Мені треба одну на аватарку пристрілити, якщо Мартіні мирним виявиться

9. mrochkizm

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Якщо Мартіні мафло, то це пояснює, чому вчора півдня вис форум :haha::haha::haha:

10. Ука

хоч би рольовики свої НД повідправляли, поки на роботи повтікають, а то скууучно

11. mrochkizm

Ну, не особливо весело.

12. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Шеpиф заходит в салун, заказывает бутеpбpод с сыpом. Подозpительно изучает дыpки в сыpе, затем говоpит хозяину салуна:
    - Слушай, Боб: еще одна пеpестpелка в этом году - и я пpикpою твою богадельню!

Еребус - мирный
    Мартини - маф

Утро.
    Закончится по поступлению всех голосов, но не позже пятницы 21:00

13. Nikita R

Еребус - мирный
    Мартини - маф

Третье голосование
    День закончится по поступлению всех голосов, но не позже пятницы 21:00

14. mrochkizm

Перший є! :yahoo:
    Значить, таки я не параноїк. Уууууххххх....

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

А от кому заважав Еребус, це питання.

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Якщо Еребуса пальнув ком... :facepalm:

15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Прошу прощения, совсем завал в реале :sad:
    Все-таки Мартини маф. Но я уверена, что с ним Кохана.

16. mrochkizm

Іванка, ти і Ука то єдині, на кого Мартіні не виказував якихось особливих підозр. Або я щось пропустила.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Розумієш, то якось трохи стрьомно виходить: Мартіні заявив, що часу на гру не має,але в темі його дописів ціла купа.
    Ти дуже активно включилася, потім - бац, пропала, і після підвісу Мартіні та оголошення результатів появилася з вибаченнями.

Мені Мартіні і Кохана в пару не стають, але якщо припустити, що вони мафлять, то хто тоді третій?

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Еребусе, а ти, замість того щоб сидіти в політиці, краще би писав тут. Мали би ще додаткові міркування.
    Я під час гри навіть модерування закинула, але вже реально не розумію, нафіга мені тут розпинатися.
    Мене поволі починає дратувати все і вся, і я сама себе в тому числі.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

:facepalm:
    ТО ППЦ.
    Кохана два дні підряд вішає Мартіні, добиває його третім голосом, коли ще двоє не голосували, Мартіні таки маф, а Кохана з ним. Я фігєю просто. Іванка, буде хоч одна гра, коли ти будеш бачити мафа не тільки в мені?

Для мене зараз найбільш вірогідні мафи то Ука, Іванка/Іспанка.
    Думаю Іванка таки не відмазується щодо нехватки часу на гру, бо вона завжди була відповідальним гравцем. Але вчорашні манци Іспанки не дають мені спокою. Ну так вже вона Мартіні не хотіла вішати, ну так не хотіла.
    Тупо голос злила, щей Уку підбила. Хоча реально могли повішати Охвата, чи зробити нічию. Ну, і знаючи манеру гри Іспанки, щось не пригадую, щоб вона проти сокланів колись голосувала ;)

Комісаре, якщо тобі вдалася перевірка, не палися, а просто зроби вночі свою корисну справу. Лікар подбає про тебе, правда ж? ;)

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

та ну нафіг. Думаю, після першої невдачі він би так не резикував. Тоді де жертва мафів? Попали на лікованого/бронь? хз...

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Шкода, що зара немає Іспанки, хотілося б її послухати...

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

та ну... Нікіт, давай до сьогодні 22.00! Ну нашо то розтягувати так довго...

18. mrochkizm

Хм, думаю знову про те, чому Іванка пропустила голосування. Типу як заплуталася в часі.
    Але якби Іванка мафила, то її соклани що, теж годинника не бачать? Та вони би не допустили, щоб Іванка не проголосувала. А потім відмазувалася тим, що час переплутала, зайнята в реалі і т.д. (ну бо це наївно трохи для такого профі як Іванка).
    Отже, або Іванка таки 100% не маф, або хз з яких причин мафам було вигідно, щоб вона не голосувала.

19. Nikita R

Закончится по поступлению всех голосов, но не позже пятницы 21:00

20. mrochkizm

Якщо Іспанка маф, то їй найлогічніше було проголосувати за Мартіні, щоб потім до неї не було таких претензій.
    Ну так, Іспанка пробувала захищати Мартіні, бо була не впевнена, що він мафло, так випливає з її пояснень. Але якщо Іспанка і Мартіні мафи, то Іспанці треба було, щоб спасти соклана, йти на нічью. Щоб зашифруватися - вішати Мартіні.
    І якщо Іспанка мир, і пішла в сторону з голосом, то тоді мафити може та ж сама Ука, якій випала чудова нагода не голосувати соклана та увійти в довіру до Іспанки одним махом. А потім відмазуватися: мол, Іспанка підбила.

А з цього висновок, що малоймовірно, що Іспанка та Ука мафки в парі. Або одна, або друга, або ніхто з них, але разом вони мафити не можуть.

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Кохана-Мартіні-Іванка

Кохана мені не пара з Мартіні. Може грати розбіжку з Іванкою, але тоді виходить, що маф Кохана голосує мафа Мартіні, а маф Іванка голосує мафа Кохану, причому з ходу.

Іспанка-Мартіні-Іванка

Іспанка всього швидше мир. Іспанка не пара з Укою. Але може грати розбіжку з Іванкою. Тоді виходить, якщо Іспанка маф, що вона захищає соклана Мартіні, жене на соклана Іванку, яку і голосує, а Іванка тупо йде в сторону.

Коротше, Мар"яне Охват, а ти що скажеш? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)