Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні

2. Кохана

Кохана LuBimaya

так, 1 година.

чекай, вона ж не перший раз грає! Повинна була у ведучої уточнити, коли голосування.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як тобі її злив голоса? Причому на той момент Ліда в темі ще не відмічалася, тобто по суті немає підстав голосувати проти неї. А Іванка бере і голосує. Нє, я щось більше впевнююся, що треба її голосувати.
    Власне. Мене завжди насторожує, коли от так категорично на когось бочку котять і психологічно давлять на інших "ну давайте його замочимо".

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

Знов за рибу гроші:) Не вибілюю, просто вважаю, що є значно ймовірніша кандидатура на мафа (Іванка), яку варто голосувати.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

О власне. А уточнював в темі то Еребус, що знову ж таки наштовхує на роздуми.

4. Іспанка

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Наталя, вже пізно впевнятися. Зараз проти Мартіні 3, Охват 2, Я 1. Вам з Укою треба або вибрати з цих кандидатур, або злити голос. Обирай.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

це вже нічого не дасть. Тільки голос злиєш. Так сильно не хочеться вішати Мартіні?

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

дивися
    відповідь
    і
    ніхто Еребуса не поправив!
    Мене би це збило з пантелику

7. Іспанка

Проголосувала так, як мені підказує моя інтуїція і бачення гри - проти Іванки. Хочеш вважати це зливом, право твоє.

8. Ука

тому я і припустила, що вона таки могла помилитися

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну, добре, припустимо, що вона дійсно наплутала з часом. Але ж вона була на форумі, і полюбе слідкувала за грою. Невже не зметикувала, що то вже всі голосують?

10. Ука

совість є?
    тепер я або дозволяю повішати Мартіні, в мафість якого я не вірю, або знов роблю нічию.

уууу, в мене паніка

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну от поясни мені для чого? Якщо ти вважаєш її мафом, ти хочеш її повішати. Так? Так. А якщо ти хочеш її повішати, тебе мають підтримати. Так? Так. А хто ж тебе підтримає, коли лишився лише голос Уки??? Іспанко, це злив голоса, і то паливний, що капєц...

Останнє редагування: 25 вер 2013
  12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дівчата, знаєте. що я вам скажу щодо часу?
    Я коли грала з московським часом голосування, то постійно стежила за часом в неті. Є купа сайтів з сервісом точного часу.
    Елементарно ставиться на комп два годинники.
    Я не те щоби гнала на Іванку, просто оці всі скидки на "наплутала час", "київський-московський" ...вони є трохи смішними. Було би бажання лише прийти вчасно.

13. Іспанка

Мені насправді підозріла Іванка з першого ж дня. Ну бо так як вона ввійшла в гру з наїзду, в дописах практично нема аналізу і бажання шукати мафів, ну і ще оця непанятка з часом...Взагалі, я ще вчора хотіла проти неї голосувати, але Бамбук в якийсь момент зміг переконати мене голосувати проти нього:)))

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:scratch_one-s_head:
    Кохана, щось то аж занадто палєвно як для зливу голосу. Не думаю, що то злив.

15. Іспанка

Голосуй Іванку. Ти ж її теж підозрюєш.
    Воля твоя так думати:) Чого я маю голосувати людину, мафовості якої я особливо не бачу? І цілком може бути, що серед тих, хто так рьяно проштовхує його кандидатуру - власне мафи, які таким чином хочуть мирних ще більше заплутати.

16. Ука

і вішати Мартіні?

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

тю, блін.
    Але, якщо Ти права, я перша його в реалі повішаю!

17. Ука

Іванка

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Якщо вона проголосує Іванку, Мартіні труп. Тебе це влаштовує?

19. Ука

все, проголосувала Іванку.
    а тоді подумала. що не знаю, чи знаю правила...
    тьху. казав колись Левандівка, напиши, випий кави і подумай, чи відправляти...

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та я сам забув щось, що літом лише година різниці, а перевіряти не став...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)