Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ука, ну що, кого ти голосуватимеш?

2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Нутк я ж тут пообщалась, выделила тех, кого считаю мирными. Остальные, значит, мафы :flag_of_truce:

3. mrochkizm

Мартіні.

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

цього я і не заперечувала.
    а от щодо випадкової нічиєї є сумніви.
    от скажи коли Ти маф, і бачиш що іде до нічиєї (бо голоси так і йшли), і на підвісі 2 мирні
    тоді 2 питання
    1. Ти лишатимеш 1 голос на кінець, щоб можна було вплинути на ситуацію, чи госуватимеш усіма і лишиш на випадковість?
    2. Що Тобі вигідніше в такій ситуації (2 мирні на підвісі) - нічия чи когось повішати?

Я виходила з того, що (якщо в підвісі 2 мирні)
    1. доцільно залишити голос на кінець - він не наведе підозр, бо всі голосували за мирних.
    2. доцільно повішати одного, і, можливо, вночі прибрати другого

Потім Ти заговорила про параною і я проаналізувала варіант планованої нічиєї.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

хм... а такий варіант виходить лише за умови, що маф Іванка, яка справді не встигла - тому і вийшла нічия.

блін, і знову Іванка виходить

5. Ти б голосувала когось з нас Мартіні-Охват Марьян, а не в сторону.

6. Ука

з ким?
    я ще можу Кохану проголосувати, буде 2:2:2
    жарт

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пригнала, читаю, буду по мірі читання відписувати
    А от зараз Мар"яно ти параноїш навколо Мартіні.

Бо не ком його туди відправив. Чому така впевненість? Думаю, Зю власне мафи злили. Ком же був в грі, йому не було резону Зю стріляти, бо ж той практично ніяк себе не проявив. Якщо ком такий маньяк, то він би логіно мав би Мартіні валити як такого, кого активно хотіли вішати.

8. Ука

Мар'яне, я маю великі сумніви щодо вас обох. Щодо Мартіні - більші.
    Чому Ти не маф? Дай якусь зачіпку.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

О-хо-хох. Якось так все закручено...

Мої думки такі:

Мартіні маф полюбе. Якби він був миром, нічієї вчора не було б. Мафам би було пофіг, хто з мирів повисне. Що з цього витікає. Проти Бамбука голосували: Мартіні (який і почав його злив), Іспанка - витягуючи вже Мартіні з підвісу, Охват та Ука, роблячи нічию. Іванка пропускає голосування. Чому? Щоб не палитись, і не добивати мирного, а свого вішати некомільфо... (Іванка, і це не саммаф, а аналіз твоїх дій) Коли після очевидної мафовості Мартіні (його паливні дописи цьому тільки підтвердження), Іванка і далі починає катити бочку на мене, крім того, цілком не обгрунтовано. Хоча, я вже звикла. Я для неї завжди маф, навіть, коли була комом :)
    Маю припущення, що серед тих, голосував Бамбука, є ком, і як мінімум 1 маф. Ком був впевнений, що Ука врятувала нічиєю мафа, тому пальнув без перевірки. Мафам було ж зовсім не вигідно стріляти Бамбука, тому цю версію я відкидаю одразу.
    Скорше, я помилялася, щодо Охвата. Якщо Мартіні маф ( а так воно і є, я впевнена на 99:wacko:, Охват мир. Також мири Еребус та Мрочкізм.
    Якось так.

Отже, мафи серед Мартіні, Іспанка, Іванка, Ука.

10. mrochkizm

Наталя, це було в порядку припущення. Я потім писала, що, на мою думку,
    Бо лише це виглядає логічним.

Мей бі. Але Мартіні нічого не зробив, що би переконало мене у його мирності. В мене створюється враження, що ти його захищаєш. Нє, це не підозра в твою сторону! Простов тебе може бути інше бачення картинки, це ясно. Але ж дивися, навіть якщо в мене вже пішла, на твою думку, параноя, скажи, будь ласка, невже для неї немає підстав? Як на мене, є.

11. Іспанка

:crazy:

Мені Іванка вже другий день мафом виходить.
    Я ще в голосувалку не заглядала - я так розумію з дописів вибір між Охват - Еребус? Тоді мені більше ймовірний Еребус із вищеописаних причин (виправдовував Іванку тим, що вона з часом не розібралася, зайнята була - звідки він то знає?). Голосувала би або Іванку або Еребуса. Охват? Ой не знаю. Мені що він, що Мартіні - в цій грі два стовідсоткових шланги.

12. mrochkizm

По першому питанню, то так, найлогічніше лишати на кінець 1 голос. Але тут є одна маленька заувага: саме до останнього "нічийного" голосу мирні чіпаються дуууже прискіпливо. Тоді логічно, щоб він йшов або від гравця, що зможе відмазатися, або від того, якого не шкода потім злити.

По другому питанню, теж залежно від обставин і балансу сил. Ясно, що повісити мафам завжди вигідніше.

13. Ука

всоте перечитую і тему цілком, і окремо по гравцях. Виходить мені Іванка.
    А от до неї...
    Кохана? ризиковано її першою голосувати. ану ж поведуться? Хоча, її практично не було серед кандидатур, може бути відволікаючий маневр.
    Еребус? він мені взагалі ніяк в цій грі не вимальовується.
    Іспанка? теж її дуже мало...

А ще я не можу вичислити імовірного кома...

14. mrochkizm

Зараз там Охват і Мартіні.

А Еребус мене легонько шокував.:crazy:

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Чуєте, люди, якщо зараз всі проголосують, а голос міняти не можна, то що ми будемо робити в темі завтра весь день? :crazy:

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, чого ви мене ігноруєте?

16. Ука

а Ти не думаєш, що якби був мафом, то робив би це активніше?
    І його би активніше витягували?
    хоча... гм... я саме цим і займаюся...
    але мене точно вішати не можна.
    Іванка? різниця в часі - чим не відмазка? Плюс її до того часу не розглядали серед можливих кандидатур.
    Охват - Мартіні.
    І мені оба мирні виглядають

17. Іспанка

Не треба видавати бажане за дійсне, Ліда. Мартіні я не витягувала, голосувала проти Бамбука як, здавалося мені на той момент, ймовірного мафа.

Цитати в студію, де він палився. Справді цікаво:)

:facepalm:аргументи? Чому, на твою думку, я маф.

Так це нормально. В мене от параноя й чуйка щодо Іванки і я з її кандидатури теж так просто не злізу. Маю певні думки щодо Мартіні, але наразі не час їх озвучувати. Так, Мартіні грає на грані фолу, я з тим згідна. Але варто розглядати й інші кандидатури, не зациклюючись на ньому.
    Насправді, якщо Мартіні таки мир, то мафам вигідна твоя параноя щодо нього;)

18. Ука

чому?
    Не могла Іванка дійсно пропустити вирішальний голос?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Ліда, Ти знову категорична. Ота Твоя категоричність і наводить на думку, що все не так просто.
    Але якщо зараз хоч є матеріал для аналізу, то в перший день то було зовсім зі стелі

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Ви моежете думати, що хочете. Але я ще раз повторюю, якби вчора висіло 2 мири, нічієї не було би.
    Давайте повішаємо Мартіні, і ви переконаєтесь, що я права.

якщо ти не помітила, я написала серед. Але і на мирну ти не дуже схожа.

Ти і зараз його вибілюєш до останнього.

Якщо тобі цікаво, погортай сторінки, і почитай його дописи. Я нутром відчуваю, що він маф. Його дописи після голосування взагалі шедевральні.
    "Якщо Бамбук і Мартіні мири, то Зю маф" бугагашечка...

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

так Іспанка ж сама сказала, що Іванка була на форумі в той час!

20. Ука

так, але в неї час московський. Ти знаєш, яка різниця у нас з Москвою? Я думала, що дві години. До вчорашньої 9-ї вечора.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)