Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Кохана.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну от, вже й порішали кого вішаєм

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хто з нею в парі, якщо вона маф?
    Іванка, не спіши. в нас вроді перенесли голосування.

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Мирные скорее всего Мрочкизм, Испанка, Ука, Эребус.
    Остаются мафы Кохана, Охват, Мартини.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

А вы с Коханой разбежку делали?

5. mrochkizm

Якщо припустити, що Кохана з Мартіні мафія, то я не розумію, чого вона мене так підштовхувала, щоб я таки голосувала Мартіні вчора :scratch_one-s_head: В надії, що я перелякаюся її звинувачень і не винесу Мартіні? В надії, що ще один маф проштовхне Бамбука на підвіс?

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Іванко, Кохана і Мартіні?
    При тому, що Кохана весь час на нього агресивно котила бочку?

7. mrochkizm

А треба було вчора мене слухатися і голосувати Мартіні.
    Та люди, один його пост про Зю і Бамбука чого вартий.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

Ладно, давайте думати далі.

8. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

9. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Мартини некогда играть, он сам говорил. Самое лучшее в таком случае его команде - слить его и заработать алиби.

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Звідки ТАКа категоричність?

11. Ука

гмм, не думаю...
    але не вірю, щоб Іванка так палевно захищала співмафа...

12. mrochkizm

Зверни увагу, що в темі він активно світився і навіть дописував. Власне це теж мене напрягло, бо не дуже в'яжеться з його відмазкою, що, мол, нема коли грати.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

?
    Ука, це ти про що зараз?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я тут мимо пробігала (іду в
    маршрутці і читаю). Насторожує Іванка та Еребус (невже ніхто не помітив, як Еребус Іванку вигородив щодо голосування?). Нажаль, не можу процитувати з телефона. За ними треба глаз да глаз.

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Охват Мар'ян

15. mrochkizm

А мені від його дописів так і тягне флюїдами мафіозності.

Якщо Мартіні мир, то Кохана маф. Якщо Мартіні маф, то Кохана на 90% мир.
    Повний пофігізм, кого вішати. Додаю мирний плюс в сторону Коханої.
    Він в усі теми на форумі, до речі, з таким настроєм входить. Я ще покопаюся в його словесних павутинах.
    Мар'яне, ти, до речі, теж дуже легко увійшов ) Але якщо припустити двійку Мартіні-Ука, то Мар'ян до них не стає третім. Якщо двійка Мартіні-Мар'ян, то тоді Ука до них не стає. Це інтуїтивно.
    Мирність Бамбука вже підтверджена його смертю. Це ще раз мене переконує, що Мартіні мафить. Мафи грамотно і чітко так запараноїли місто навколо Бамбука, що в кома здали нерви. Бо мафам, якщо Мартіні маф, вбивати Бамбука було абсолютно не вигідно, тим більше після нічиї, тим більше маючи таку чудесну нагоду і далі розвивати істерію навколо Бамбук-Мартіні. Якщо припустити, що Мартіні мирний, то мафи могли кокнути Бамбука, щоб тепер всі точно думали на Мартіні. Але тоді виходить, що у сиру землю Зю з якогось дива відправив ком!:crazy: Зю, якого ніхто толком і не підозрював і який себе не встиг повноцінно проявити. В нас тоді не ком, а маньяк-одинокий вовк виходить. А це вище мого розуміння.
    І що з того, що Мартіні висунувся на передову? Це не доводить його мирності, бо дивися: знайшлися ж люди, які стали проштовхувати Бамбука. Навіть ти почала захищати Мартіні, було ж таке, правда? Ука засумнівалася, Охват проштовхнув Бамбука.
    Іванка має мінус хіба за те, що провтикала голосування.

16. Женя, навіщо переносити на завтра?

17. Ука

про наполягання на Кохану

18. mrochkizm

Чесно, я не можу знайти третього для пари Мартіні-Ука.
    А зараз що думаєш?

Власне, після ночі все стає з точністю до навпаки. Просто Мартіні і Бамбук міняються місцями.

19. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

...

20. А я буду голосувати проти Мартіні, з пари Бамбук-Мартіні точно один маф. Другим мафом може бути Ука.

Нічия в перший день - зло!

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Nikita R, так завтра таке саме буде, то вже не перший день, а у темі гри і так всі підтягуються під вечір.

За завершення дня сьогодні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)