Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє, ненормально. Але в нас реально обезбашений стріляючий ком, який замочив мирного (і думаю, він стріляв не в Зю).
    Треба дивитися, що нам завтра день пошле.

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Кгм..Ука? Ука в неї списку проходить мафом. Кохана або Іванка? Радше Іванка, бо її Мрочкізм швидко нагородила статусом мирної (хз, в мене параноя починає прогресувати після першої ночі й келиха вина).

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

начиця тако
    я завтра на городі, докопуєм бараболю
    протягом дня точно не гратиму
    голос не залишаю, оскільки Бамбука вже нема, то й нема кого голосувати поки що :)
    але я думаю, що ввечері таки повернуся в інтернет, почитаю і все що треба зроблю. Прохання не флудити багато щоб я встиг прочитати, а не голосував всліпу знову :)
    Ну і без мене прошу мене не вішати!!!

3. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Шерифу - анекдот от ведущего

В одном техасском городке новосел спрашивает ковбоя:
    - У вас прекрасный климат, и наверное у всех прекрасное здоровье?
    - О да! Вот например мы недавно открыли новое кладбище, и нам пришлось пристрелить несколько человек, чтобы его заполнить...

4. MARTINI

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо Бамбук мертвий, то МАРТІНІ точно або маф, або шеріф! :)))

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Мені здається шеріф в нас якийсь корумпований, діє на користь мафії! :)

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

тоді мартіні може бути й мафом. він цілком логічно стрельнув в сторону, і то на Зю, який не встиг себе проявити, і нічого нааналізувати. ну а шериф таки в дусі ковбоя, хтось бровою повів, а він тут же пальнув.

7. Іспанка

Зю, як на мене, то просто жертва обставин (імхо, то таки мафська жертва - як версію припускаю те, що мафи хотіли позбутися сильного гравця в його особі). А от Бамбук - то шерифських рук справа (чуйка моя так мені шепче).
    Що ми маємо?
    - лікар не вгадав з лікуванням (цілком реально, що лікував себе), а отже ще в грі;
    - шериф-ковбой, який стріляє в дусі Сашки ЮА та Хантера (о, ті незабутні ігри) - він у нас з бронею, це плюс.
    -мафський блокер шерифа не вгадав (до речі, питання до ведучого - я так розуиію, що той гад кожної ночі блокує?), цієї ночі дії відбулися (хіба міг попасти на лікаря).
    -маємо в мінусі два трупи і це мирні:sad: - ми й далі не знаємо мафів. Можливо, новий день принесе більше ясності.
    Завтра буду набігами з телефону, бо день заповідається насичений, не знаю, коли попаду за комп.

8. Nikita R

той гад так

9. Мабуть мене блокували :)))

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Імхо, жертва мафів Зю, а шерифа - Бамбук. Мафам не було жодного сенсу стріляти в Бамбука, навпаки, їм треба було зберегти параною щодо Мартіні і Бамбука.
    А от в тому, що ком пальнув в Бамбука, є вина також і міста. Це - ціна нічиї, люди.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

11. Іспанка

Ну треба ще глянути хто ту нічию зробив - по суті ЗЮ та Іванка (Зю злив голос на мене, а от Іванка не проголосувала, будучи в темі). Як вона пояснила - бо думала, що голосування до 23 (але ж Еребус спеціально перепитувався в темі у ведучої. Тому мене Іванчина поведінка і навіодить на підозри).
    Завтра треба слідкувати за Іванкою.

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Іванка могла подумати, що зараз різниця 2 год. з Україною, бо з тими переходами чи непереходами на зимний час цілковита плутаність виходить! Зю хотів робити нічию через небажання вішати когось у першій день.
    Якщо мафить Мартіні (а поки що нема чого думати інакше), то він міг настояти стріляти Бамбука, а шеріф застрілив Зю через свої власні підозри (може через злив голосу тощо).

13. Nikita R

В связи с долгим падением форума второе голосование переносится на четверг, 26 сентября.

14. Nikita R

В связи с долгим падением форума второе голосование переносится на четверг, 26 сентября. До 21:00

15. MARTINI

та ну, ще три години, всі встигнуть проголосувати! ми вимагаєм крові!!!

16. mrochkizm

І кого ж ти голосуватимеш, ковбою? :mocking:

17. MARTINI

Зара порішаєм

18. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я не сливала, просто занята была и не успела. Думала, что еще время есть.

19. mrochkizm

Ти говориш про себе в множині?

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Пойду проголосую Кохану, а то опять не успею. Она маф!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)