Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

блін, от що значить 250 повідомлень за пів години, все перемакітрилося :sad:((

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не найкращий варіант голосування, але що вже є.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Ука мене дуже здивувала. Мені здавалося, у нею з логікою все гаразд :sad:

4. Ука

та з логікою все гаразд, а от з пам'яттю на імена конкретна халепа :sad:
    Тому мені так тяжко дається он-лайн гра, особливо, коли багато флуду

дві автарки поруч, і все - неправильна картинка відклалася

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ука, флуду у цій грі мінімум.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

6. Bambook

А якби не це, ми б повішали мафа і трійця Мартіні-Охват-Іспанка стала б очевидною для всіх. А так вони мене замочать і не поперхнуться :sad:

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це ж треба, я був переконаний, що за традицією "висить перший, хто набрав голоси", я повішений. А виявляється я живий!

Пропоную випити за мій чудотворний порятунок.

Ось сцена із мого улюбленого вестерна (мотаємо до 4:20) на цю тему :)

http://youtu.be/duL6LNUUA3k

8. Bambook

Підозрюю, ви з Іспанкою і Охватом вже тяпнули за мій упокій :sad:

9. MARTINI

тяпнемо, коли комісар зробить свою справу. Сподіваюся, його рука не здригнеться

10. Кохана

Кохана LuBimaya

все таки, жити не хочеться? :)))

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Дякую всім за гру (на випадок, якщо Мартіні мене завалить вночі).
    А якщо ні, то до завтра. Добраніч всім.

11. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Против Мартини у тебя тоже нет доказательств.

12. Ука

В мене вимальовуються дві трійки - довкола Бамбука і Мартіні.
    Але і там і там агресивні не дуже вмотивовані нападки.

Кохана, ну чому Мартіні?
    Можеш обгрунтувати?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Поживемо-побачимо:)

Трійця, очевидна для одного лиш Бамбука, який всіх намагається в цьому переконати.

Ну не за твій порятунок, ібо ще невідомо хто ти, але п"ю кагор (я інакше загрітися не можу ніяк)

+1. Власне Лідина аргументи мені здалися дуже натягнутими. І взагалі, як можна практично без рідгрунтя й практично відсутності доказів, бути в чомусь беззаперечно переконаним?

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Детальніше будь ласка, цікаво послухати (до речі, страшенно сподобався Мар"янин метод світлофора). Ми раніше списки писали, тепер можна світлофори робити:mocking:)

14. Ука

може я не правильно розумію логіку, але якщо Мартіні маф, то мочити Тебе - спалитися. З іншого боку, якщо і Ти, і Мартіні не мафи, то якраз логічно Тебе замочити, щоб навести на нього підозру...

15. MARTINI

а чому ти не питаєш "чому Бамбук"?

взагалі, дурне питання. Це перший день, в якому інформації і доказів нуль цілих, нуль десятих. Тут голосують від лампочки. От на мене Бамбук криво глянув, я і проголосував. Чому ше троє так само зробили, я не знаю :)

от завтра вже у нас будуть по-перше, сьогоднішнє голосуання, по-друге, результати НД, по-третє, рольовики може схочуть розкрити свої дії. Це вже зовсім інша справа. Я взагалі прихильник схеми, коли гра починається саме з НД, а не з голосування. Вживу хоч в очі можна глянути людині, а в онлайні взагалі нема до чого зачепитися.

16. Bambook

При тому ж не збрехав - бо за Уку справді не знає, знає тільки за двох :diablo:

17. Ука

Вони тут названі були:

Мартіні, Іспанка, Охват
    Кохана, Бамбук, Мрочкізм

І я підозрюю, що пара з однієї з цих трійок таки мафить, плюс хтось третій, хто не так мафськи засвітився

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

тому й питаю, що за таких обставин є дуже агресивна категорична позиція

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

от і для мене перший день то капець

18. Bambook

Та не Мартіні, а Мартіні-Іспанка-Охват. Невже не видно, що вони грають командно?
    Ви ж уже переконалися, що Охват збрехав? Навіщо брехати, якщо ти не маф?
    Так само переконалися, що Мартіні проголосував за мене абсолютно необгрунтовано, чого мирний не робив би.
    Іспанка просто дуже гарно їм підігрує.

19. Ука

настільки тупо для брехні, що я радше в глюк повірю. І якби він сказав, що проглючив, то таки б повірила. а от агресивність насторожує.

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

але він відразу казав, що перший день грає зі стелі. І тут я його розумію. Бо я взагалі не вмію грати перший день

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну когда уже утро?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)