Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мрочкізм, Кохана, Бамбук - мафія. Готовий голосувати любого з них. Кого не повішаємо, того вночі пристрелю, перевірок не буду робити :)

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Кохана - то було звертання, якщо хтось не второпав :)
    Хто, на вашу думку, третій маф?
    Мрочкізм доволі добре аргументувала про Уку, але от щось не відчуваю я в ній мафа...
    Іванка вказала на Іспанку - значить не маф.
    Всі інші якось невиразно грають, не допреш...

3. Так Ліда для тебе остаточно маф чи остаточно мирна? Ой як Бамбук спалився...

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Розсмішив )))

4. Bambook

Питання було до Коханої, шо кому не ясно? ;)

Кстаті, Охват щойно додав відразу два плюси на користь того, що саме він - третій маф...

5. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha: А от і третій маф виповз!
    Все складається :) Мартіні, Іспанка, Охват.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

+100500

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Іспанка, то що? Голосуєш таки Мартіні? Бо якщо ні, а він повисне, і таки маф, ти ж наступна. м?

6. До мафості то мінуси, Бамбуче :)

То не питання було, ти написав, що Ліда для тебе мирна остаточно, а потім записав(в наступному речені) у мафи.

і не кажіть, що я тут щось перекрутив.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Народ, Мартіні ж явне мафло. Якщо хтось цього не бачить чи не хоче бачити, я ніц не вдію. Я готова стояти за цей свій голос до кінця. Ви зараз вдарилися в складні комбінації, не помічаючи очевидного.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 4

8. Пропоную голосувати одного з Кохана-Бамбук, обоє мафи.

9. Bambook

Що за дурниці? Я чітко пояснив, Кохана - то звертання. Тут або відсутність логічного мислення, або маф.
    А Охват - точно не дурень.
    Тому - маф. Пазл склався. Мартіні, Іспанка, Охват - мафи.

Саме перекрутили. Пропоную всім мирним переглянути попередню розмову і всі все зрозуміють.
    Це ж треба було так упійматися на банальному розташуванні слів.
    Пішов голосувати за Мартіні, інших мафів вже нема сенсу вішати.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Та тепер уже всі три мафи очевидні, але голосувати варто за Мартіні.

10. Bambook,так чим я для тебе маф, бо наразі бачу від тебе і від Ліди лише "ответки" в саммафа.

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нема питань, вішайте (але не беріть мене таким на понт - проходили, знаєм). Як мирна підвісу не боюся. Повішаєте-побачите, що мирна.
    Схиляюся до того, щоб Бамбука голосувати. Але Мар"яне, вони мені двоє в пару не стають - або він, або вона. Але якісь вони підкреслено ввічливі, що не може не насторожувати.

12. Bambook

Щодо мене - не "підкреслено", а "як завжди". Дехто просто навіть у грі матюкатися не буде - не вміє :tongue:
    За Кохану не скажу, чому вона поввічливішала, може роль мирної так впливає :)))

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет! Только прибыл, очень занят был. Меня не мочить!

14. Bambook

Та тим, що накинувся на нас із Коханою, як тільки ми вичислили Мартіні та Іспанку, почав перекручувати мої слова і написав неправду, яку дуже легко перевірити. Мирний би не оббріхував, це ж очевидно.

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Так вже вирахували мафів: Мартіні, Іспанка, Охват. Вас навіщо мочити? :drinks:

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Дик гра ж ковбойська, то може за Техаським? )))

16. Кохана

Кохана LuBimaya

цитату, будь ласка.

17. Вас, кажеш? :)

Як Ви вичислили Мартіні і Іспанку, можна цитати?

18. -Erebus-

Внесу в гру пожвавлення і проголосую проти МАРТІНІ.

19. -Erebus-

МАРТІНІ....

20. І до мене звертання
    То не саммаф?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)