Гра 47. Ковбойська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та що ти не кажеш:) Мартіні, ти хоч визначся, хто в тебе маф - а то кілька постів тому був готовий Кохану вішати, а тепер мене підозрюєш:)
    Всьо, точну йду їсти, бо вмру раніше, ніж мафи мене пристрелять:)))

Останнє редагування: 24 вер 2013
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

звідки я знаю? Це ж перший день

3. Іспанка

Власне:) Всі ми рівних умовах і однаково підозрювані наразі.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Такс, пробіглась по темі. Іспанка в моїх очах різко мирніє.
    Бамбук бамбучить, Мартіні мартінить - а людською мовою це означає, що перший пише про все і ні про що, а другий пробує вдати мирного.

5. MARTINI

де він пише хоч про щось? мовчить. Буду вішати Бамбука, поєднаю приємне з корисним

6. MARTINI

Бамбук!

7. mrochkizm

Кажу ж: про всьо і ні про що.
    Але ж блін, Мартіні, ти все одно мені підозріліший.
    Якщо тебе сьогодні не повішать, то ніч ти, швидше всього, переживеш - якщо ти маф, то ясно, чому. Якщо мирний, то такого мирного жодному мафу вбивати не з руки.

8. MARTINI

Я втік, не знаю чи буду до 9, тому голос залишив

9. mrochkizm

Так, лишаю світлофор, з мене більше сьогодні навряд чи буде багато дописів, хіба підглядатиму з телефона.

Іванка
    Іспанка
    Мрочкізм

Мар'ян
    Еребус
    Бамбук
    Зю
    Кохана

Ука
    Мартіні

Статус Коханої і Зю для мене ще багато залежить від того, який статус у Мартіні. Якщо сьогодні Мартіні повісимо, то швидше всього Кохана і Зю змінять зони в моєму світлофорчику.

Бамбук наймутніший у жовтому списку.

10. Іспанка

Мрочкізм, а чому ж все-таки Мартіні та Ука? За Уку те, що вискочила вчора отак несподівано, виправдовуючись відразу - підозріло, згодна, але то така трохи гнила підстава? А Мартіні, як на мене, просто гонить (але й мафів пробує шукати).
    В мене трохи по інакшому картина складається.

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Він не Володя, він Влодко :tongue:

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Процитували чомусь не мій - не буду повторювати що - а Мартинів. Мабуть тому, що з мого боку етого самого не було ;)
    До речі, зауважте, що Іспанка висловлюється як натуральний бандюк, чого за нею в немафійних темах не спостерігається. І в принципі схожа на мафа.
    А зважаючи на те, що вигороджує вона Мартіні (дуже хитро при чому, ніби не помітно) і Мрочкізм - то вони теж мафи.

12. mrochkizm

Наталя, мені Мартіні маф по поведінці, ну тупо маф. Оцей його маневр до Зю, шлангування, активізація... Може, я параноїдальне поні, але серед всієї компанії ковбоїв Мартіні мені найвірогідніше мафло.

Ука підозріла своїм моментальним заходом в тему після підозр з мого боку, тим, що тягне зараз за Мартіні, вибравши в об'єкт підозр Кохану - зручний об'єкт, на який вже були підозри. Не треба навіть напрягатися, правда ж? Вибрала гравця, на якого були підозри, і все. Хоч я не заперечую, може мафити не Ука, а та ж Кохана.

13. Bambook

Так, Мрочкізм проголосувала за Мартіні, тому тріумвірат скасовується.
    Наразі Іспанка точно маф, Іванка - трохи схожа завдяки своїй агресивності, хто третій...

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Допер - третій таки Мартіні, мирний би не голосував за когось тільки тому, що "Бамбук все одно нічого корисного не говорить". Це навіть для Мартіні - не привід когось "вішати", якщо Мартіні не маф.

Іспанка, Мартіні - мафи.
    Іванка - під питанням. Можливо, не вона, а Ука - доволі серйозні аргументи наводить Мрочкізм проти неї...

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Этому тоже до лампочки, что я сразу Испанку вешать начала... :facepalm:

15. Bambook

Де? Пропустив.
    Значить, не Іванка. Я ж не написав, що точно.
    Тоді поки що кандидат на третє місце - Ука. Але теж не певен.
    Щодо Мартіні та Іспанки - то однозначно.

16. Іспанка

То ще те жучище, ой не знаю. Але мені не надто подобається його наїзд в мій бік. Подивимось.

Ок, а хто тоді до гіпотетично пари Мартіні-Ука тобі стає третім?
    Власне до висловлювань попрошу не придиратися (і, до речі, в нас правилами заборонено ставити будь-яку карму під час гри в даній темі;), то так на майбутнє).
    Власне, Бамбук активізувався після голосу в його бік і мого поста. Мрочкізм, тебе це не настрожує? Мене - так. В Бамбука додалося мафіозних плюсиків від мене, адже до того дописів по суті від нього не було, а тепер знайшов до кого дістатися:) (хотіла написати "домахатися", але ж знов скажуть "невихована, висловлюється як бандюган", тому буду коректною:) )
    Ну так, помітно лише вам:))) Не вигороджую, але й наразі не буду на сто відсотків стверджувати, що він маф. Я його ще не розкусила.

О, ще один категоричний...Палитеся, Бамбуче, категоричністю своєю.

17. Bambook

Ну от знову чисто кримінальний жаргон.
    Вживаєтеся в роль?

18. Іспанка

О, знов категоризм в перший же день. Я знаю, що я мир. І якщо Бамбук маф (а тільки мафи знають, хто точно мирні)- то йому вигідно нацькувати мирів проти іншого мира.
    Тоді може бути цілком логічним, що Мартіні теж мир.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

До вашого відома, в нас в грі всі так висловлюються, тому попрошу не придиратися до слів. Буду дуже вдячна:)
    Мрочкізм, якщо ти ще тут, то уважно прочитай допис № 164. Може й блеф, але мене змушує задуматися.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Я повернулася...
    Почитавши тему, я все рівно схильна кокнути Мартіні! Знаючи його вже дуууже багато ігор, він мафить саме так, як зараз. Коли він мир, він намагається мафів шукати, стратегії якісь розробляє, а часом, чисто інтуїтивно вибудовує список, який на 90% вірний. А зараз що? А нічого! Просто загальні фрази...

20. Іспанка

Іванка, які думки будуть?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)