Гра 46. Шерлокхолмсна

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Курча, і так завжди:crazy: Особливо тоді, коли Іспанчині мозги у відпустці. Не спішіть, дайте подумати.

2. heltorn

heltorn helpline operator

Испанка, я бы на твоем месте не спешил, если есть возможность, и дал бы сперва Багире определиться и аргументировать.

3. redfox

redfox Well-Known Member

Значит так, я в игре не сразу и , честно говоря, так как я 100 не ком, я была уверена, что ком с пистолем)))
    но смысл в том, и это в том числе ответ ЗЮ, что
    из пары кохана/хел, врет чкорее всего хел, поэтому то я его и проголосовала, что и советую оставшимся. мои доводы такие
    кохана намекала на роль сразу, а хел, который вскрылся той же ролью в самом начале игры и ухом не повел... вам не кажется это крайне подозрительным,а потом в непонятный момент - опа, и я ком...
    ПОЧЕМУ???
    я для себя ответила - потому что он не мог проверить Коханую так как не ком!!!
    значит - врет

4. Іспанка

Хел, от мені все-таки не дає спокою, чому ти не перевірив Кохану, яка натякала на роль (для тебе-кома мало ж бути очевидним тоді, що саме її треба перевірити). Ти проголосував проти неї 17.00, тоді вона йшла на підвіс. Але ж певності, що вона буде повішеною то не було (на той момент половина гравців не проголосувала, до кінця голосування залишалося 4 години, ситуація могла кардинально помінятися- що і сталося).

5. Twister

Twister Well-Known Member

Іспанка, від тебе зараз залежить, чи продовжиться гра. Не поспішай голосувати, доки не зрозумієш все, що тобі потрібно.

Давай поступово.

1. Ти згодна, что при співвідношенні сил 4:3 хоча би один мирний голос проти мирного = перемога мафів?

6. Іспанка

Ну тут важко не погодитися. Взагалі, я проти дострокового закінчення дня. наразі не голосую, мушу і ти по справах. Буду близької 6 вечора, от тоді й поговоримо. Не варто спішити. Як на мене, мафам вигідно зараз забити мирним голову і під шумок закінчити достроко день, щоб не було часу подумати добре. Крім того, я хочу послухати аргументацію Багіри і Коханої.

7. Twister

Тоді слідкуй за міркуваннями:

Припустимо, Кохана справжній Шерлок, тобто мирна. Зю - її мирна перевірка, тобто також мирний. Мирний Зю проголосував проти мирної Коханої. А гра все триває. Питання: чому?

8. Іспанка

Ведучий завтикав? Полюбому спішити не варто. Взагалі, не люблю от коли починають чинити тиск. Давайте не спішити.

9. Twister

Добре, не тисну, вибач :yes:

10. heltorn

heltorn helpline operator

У каждого свои проблемы. Ну не мог я следить за игрой с 17.00 до дд. Оставил проверку на того, кого логически считал довольно возможным подельником Коханы, на нее саму при том, что у нее было 3 голоса против, я не мог оставить.
    Что касается Коханы, то я изначально колебался между тем что она - маф и тем, что она - броник, и в первый день пыталась на себя выстрел перевести. Потому и писал, что жду от нее откровений.

И да, не спеши, пусть Багира выскажется. И решать тебе. Только помни, что, если типа верить мафке Кохане, то игра уже проиграна. Свою миссию считаю выполненной: сам жив остался и двоих мирных живых назвал.

11. Іспанка

Власне я зараз постійно біля інету і хочу її послухати. Я практично склала свою думку, але послухати аргументи Багірки хочу (ну і Кохану би теж було б незле почути).
    До речі, я собі сьогодні аналізувала і пригадала наїзд Багірки на Кохану. Чи не могло то бути спеціально розіграно?
    Я не думаю, що то могли бути спеціальні наїзди. Та й у Коханої Багіра постійно в трійках підозрюваних висіла. Якщо хтось з них маф, то вони не разом, імхо...
    Ось тут дуже цікавий допис Багірки

12. Іспанка

Афігеть, всі забили на гру, а ти Іспанко розгрібай...

13. Twister

Я не забила, але ти просила не тиснути. От сиджу також перечитую Кохану і Багіру. Радію, що не треба прямо сьогодні обирати між Багірою та Зю.

14. Іспанка

Вибір тяжкий, але от 11 хв до кінця голосування, я маю свою думку, але цікаво почути голос і реакцію Багіри.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Твісті, а тобі Багіра хто - мир чи маф? Бо при умові, що вони з Коханою не пара (припустимо Ліда маф) - Багіра мирна. Якщо Багіра маф - тоді Кохана мирна, а Хел мафло. Чомусь мені так бачиться.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Багірка, ти чекаєш, що буде -1 проти тебе?

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

тыльки прийшла)

16. Іспанка

17. Іспанка

Курча, іду голосувати. Була- не була...

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Я так і знала.. Вийшла нічия...

18. Twister

Ну от що можна сказати про людину, в якої 15 дописів за три дні. Здавалася досить мирною взагалі-то. Я навіть, якщо пам'ятаєш, лише щодо Фоксі написала, що вона мафить при будь-якому комі.

Просто Зю до Коханої в пару також стає погано. Два дні поспіль ллє напарницю, причому в день, коли можливий штурм, особливо ретельно?

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

От мафов тебе особая благодарность и низкий поклон. Мафу Багире даже голосовать не пришлось.
    офигеть, сначала кричишь отстаньте не мешайте, теперь - где все.
    Неужели было не очевидно, что Фокси и Кохана мафы? Когда Фокси пыталась утром спасать Кохану, он е1 пару раз сдала даже. Ну ну. играй с вами после этого.
    Всем пока!

20. Twister

:facepalm:

Навіть не знаю, що додати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)