Гра 46. Шерлокхолмсна

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. heltorn

heltorn helpline operator

Фокси, а давай, расскажи, какие мысли разделяешь, какие нет, и почему. Глядишь, и докопаемся до истины.

2. Twister

Twister Well-Known Member

Мені взагалі не здалося, що дії Уки мали мету когось витягати.

==

І я вже певна, що без знання статусу когось з пари Іспанка-Еребус ми далі з місця не зрушимо.

Чому взагалі розглядається на голосування кандидатура Коханої я досі не розумію. Без Іспанки Кохану мафом я не бачу.

3. heltorn

Я вот думаю, с кем он тогда проходит в паре. Не с Испанкой, Укой и Коханой точно. Не со мной, так как я не маф. Остаются Эребус, Фокси, Твисти и Багира.... Думаю.

4. Twister

А розповіді про міфічну розставлену тобою пастку, в яку начебто потрапила Іспанка, не буде? Жаль, жаль. То Іспанка в тебе сьогодні мирна?

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Ну, Еребус-Зю-Багіра може бути.

Але чому Зю "не с Испанкой и Укой точно"? Про Уку знято питання, вже сама бачу, чому.

5. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Холмс, Ватсон, Бэрримор и сэр Генри побежали ловить беглого каторжника Сэма. Холмс спрашивает:
    - Ватсон, у вас что с собой?
    - Хлыст.
    - Сэр Генри, а у вас?
    - Револьвер.
    - Бэрримор, а у вас?
    - Овсянка, сэр!

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я зараз страшенно хочу почути від Зю в яку таку пастку втрапила Іспанка в перший день?
    І від Еребуса, чому він такий певний був, що Іспанка маф?

Бо мені наразі ці два виглядають мафами з одного боку.
    А з іншого, щоб так виявляли пару відразу?

7. heltorn

Ука катила на него всю дорогу + голосонула круто. На Испанку Зю вчера катил всю дорогу, и, в принципе, был одним из тех, наряду с тобой и Эребусом, кто ее кандидатуру и сделал одной из главных.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

И Эребус и Багира против Испанки голоса дают, притом, что у Багиры аргументов не особо? Не знаю... Стоило ли оно того?

8. Twister

А якщо врахувати, що альтернативою Іспанці був Зю, якого може й насправді не було, а отже мав бути автоголос?

Але я згодна розглядати і без Зю варіанти. Кажу ж, не впевнена в мафстві Зю аж настільки, аби вішати. Давай думати.

Еребус - ? - ?
    Іспанка - Кохана??? - ???

9. heltorn

Мафпару Испанка - Кохана лично я не вижу.
    Испанка идет на подвес, Кохана клянется, что Испанка мирная, и ее надо спасть, но при этом не дает второй голос на кого-нибудь, а дает только первый на Эребуса, да и то минут за 15 до дд. Если это 2 мафа, то непонятный движ вообще.
    Скорее тут просматривается ситуация, как Зю расписал, если Кохана себе на Испанке пыталась типа алиби сделать.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Я только сейчас задумался, чего это mrochkizm порешили? Статуса увидели?

10. Twister

О. Тут переконав :give_rose:

11. heltorn

mrochkizm подозревала Зю за то, что он своими вскрытиями пытается статусов выудить. Зю постоянно вскрывается в первый день и не по разу, это мало кого удивит, но она типа единственная, кто резко отреагировал.
    Может решили, что статус...

Кстати, уже 2 чела, и Испанка, и Багира отметили, что моя замена указывает либо на мафость, либо на статус. В этом контексте, тот факт, что я пережил первую ночь, почти уверяет меня, что в паре Твисти - Зю минимум один маф сидит.))))

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Не те що впевнений, я вже ж казав, що прсто не бачив нікого підозріліше за Іспанку. А то що незрозуміло з чого Любіма почала її захищати і на мене гнати, то тільки додало підозр!
    А тепер я вже майже впевнений, що Любімая мафіозі... ну і Іспанка радше за все!

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я би швидше сказала, що стріляли з того розрахунку, щоб не дати додаткової інформації. Її ніхто особливо не підозрював, відповідно те, що вона мир, ніяк не вкаже на мирів-мафів.
    Я взагалі думала, що пристрелять когось із мирів-мовчунів з тих самих міркувань

14. -Erebus-

Але прибрали Мрочкізм - яка ТАК хотіла пограти... :sad:

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

подивись попередню гру) я вигороджувала мафку Мрочкізм (реально думала вона мир), а потім проголосувала проти неї в останні хвилини, коли вже більшість були проти неї (виглядало ніби робила собі алібі) - а насправді я була миром, ще й комом))) так що говорити і голосувати я ніколи не боюсь (особливо якщо мені -1 загрожує, зрештою не на гроші ж граєм:)

між іншим - нічия це звичайно круто, але якби ми вже знали щодо Зю і Іспанки на 100% маф чи мир, то вже би гра пішла логічно - з їх слів і з того що про них говорили. а так - далі тремося, а мафи сидять в засаді і пуляють вночі

буду ввечері, не знаю коли точно.. пишіть ще щось, розкривайте свою сутність)) вже знаю за кого голосуватиму, але так як голос не редагується - потерплю до вечора)

16. -Erebus-

Як сказати... До тіх, хто програє, прийде мафія і забере всі гроші! :)))

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

щось мені не дуже сподобалося з яким задоволенням і "предвкушением" ти то написав))) але поки що тебе не підозрюю, то все твої жартики такі

18. heltorn

Я скорее всего проголосую против Коханой. Если только часов до 17.00 не произойдет какое-нибудь знамение.

19. Twister

Все одно я не розумію. Ти сам довів, що Іспанка і Кохана не пара мафів.

Ти вважаєш, що Кохана маф, яка вчора робила алібі, зливши голос повз мирну Іспанку. А мирна Іспанка що? Нічого не відчуває, нічому не дивується, все добре?

Далі. Кохана в тебе маф №1, другого ти бачиш у парі Твісті-Зю. Можеш проаналізувати, як кожен з нас до Коханої стає в пару?

Третій хто?

20. heltorn

Твисти, я реально не Нострадамус. Для меня сейчас определяющим является не то, кто с кем в пару становится, а то, кто совершает какие нелогичные на мой взгляд поступки. А пар и троек можно очень много зарисовать, и Кохана-Твисти-Фокси, и Кохана-Твисти-Багира...
    Есть конечно и другие варианты: с Испанкой, с Зю, с Эребусом, да со всеми можно покрутить, ибо инфы мало. Но я пока придерживаюсь того, что мне кажется более логичным. А там посмотрим, Шерлок может поможет. Завтра критический день будет, а пока есть еще право на одну ошибку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)