Гра 46. Шерлокхолмсна

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 23 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

встиг і підозру на себе навести - я почала тебе перевіряти ,і мене, кома, блочити.. і висновки робив в перший же день такі заплутувальні..) тому сорі, я поки не реагую на твої аргументи.. якщо ти маф, то проаналізую різницю, якщо мир - всьо як минулої гри))

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Голосую Кохану в течении получаса ибо до ночи, снова могу не появиться.

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

трохи перечитала я вас і ще більш заплуталася)))
    Твисти з першого дня підозріла кобіта... то лікар, то бронік і хоч не кричала про то, але впевнена така що Зю мир... Зю почав шуршати трохи, к чему бы это? але вроді не ховається ні за ким...
    не знаю чи то мафська пара, але велика вірогідність що хтось один там маф... + Зю писав не перевіряти його мене Твісті і Еребуса, бо там шось стане ясно аж на наступний день.. якщо він маф, то в тому списку теж є хоч один маф і мирняхи (ну всі 3 мафа в тому списку було би палєво найбезглуздіше)

якщо Іспанка маф, то зразу треба йти за тими хто її рятував вчора, Ука, а може навіть Зю
    Хелторн... підібрали як заміну явно неспроста + мовчить (або рольовик не висовується або маф чекає поки ми переконопатимо один одного)

щодо решти - вже писала свою думку, але ще доповню, хай покажуться більше))

4. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Вместо Sashka-ua играет redfox

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всё, ушел.
    Кохана, сорри если что :)
    Док, меня не лечи. Лечи себя, что бы завтра, если понадобится, мог наверняка полечить Кома.

6. redfox

redfox Well-Known Member

всем привееееет!!!!)))
    как же я рада что снова с вами!)))
    прошлую игру пропустила(((( прямо печааалька!)
    рассказывайте, что да как?
    короче, я как настоящий лондонец - см. фотки в соответствующей темке ПОРРИДЖ,плиииз)

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Кохана ....

8. heltorn

heltorn helpline operator

А чего тут рассказывать... пойди лучше прочти, тут немного.

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Зю, тут я навіть мафом би не ризкувала. Припустити, що за ті дві хвилини ще хтось з'явиться і віддасть голос проти Тебе. а Ти сам провтикаєш - дуже малоімовірно. ;)
    Я просто аналізувала з точки зору, хто маф, на мою думку, а на розклади по голосуванню глянула, коли вже відправила голос. Тоді і зрозуміла, що мало того, що нічия виходить, то я себе ще й підставила під підозри. Ну, але є, те що є.
    а варта би.

Хоча я не виключаю, що моя чуйка на Зю - то всього лиш флешбек на минулу гру.

Я зараз тєжко працую, то ж буду лиш наскоками. Ближче до вечора проаналізую детальніше

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Во, видали, я Фокси 10% отдавал еще когда её в игре не было ))) Наследство, прямо скажем, не позавидуешь, тебе Лисичка Сашка оставил )))

11. Ука

не може лікар себе.

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Плохо ... ну меня все равно не надо лечить. Не посмеют тронуть ... ведь правда же? :diablo:

13. heltorn

heltorn helpline operator

Это как вероятность встретить динозавра на улице, 50/50, или встретишь, или нет. А вообще, я не молчу, спрашивай, если есть вопросы.
    Подозрительны:
    Кохана. Зачем-то намекнула на статус в первый день. Прикрышка, ммм? Затем уверенно говорила что Испанка не маф, и что она ее тянет с линча, хотя тянула тем, что дала первый голос против Эребуса, а могла тянуть на ничью, например с Твисти или Зю, против которых уже были голоса. Короче, не могу не согласиться с Зю, что поведение странное.
    Багира. Очень уж уверенно ты пошла третий голос давать. Не знаю, может ты просто очень уверенна в себе, но мирные обычно боятся наделать ошибок. Тем более, что как я и писал, ничья на первом линче экономила нам право на ошибку.
    Ну и Испанка. Если это было спасение со стороны Уки соклана, то мега-дерзко + тогда, скорее всего их третьего не было онлайн, иначе можно было маскировать сильнее. Но мне почему-то хочется пока верить Испанке.

14. redfox

redfox Well-Known Member

так так... на минуточку!
    фокся нормальный обычный лондонец, белый воротничок из сити)
    только что приняла свой файв оклок)
    блин, дочитала до середины и потерялась

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

блин, мне как бычно, вес подозрительны.
    разве что Зю... хотя если ты в очередной раз попытаешься меня прикончить ночью, как ты это не раз делал- я блин тебя какашулями закидаю (да да такое тоже было)))))

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

вот вам для настроения)

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

аууу, есть кто?

Никита, можно попросить вывесить список играков над сообщениями?

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мене більше дивує твоя поведінка, ніж поведінка Коханої - я ще не почула жодного аргумента від тебе на користь того, що я маф.
    Зрештою, Кохана натякала, що вона рольовик (ну Зю і Твісті теж натякали, це наразі не показник). Якщо Кохана (маф) на мені хоче зробити алібі-то браво їй за витримку, якщо вона дійсно рольовик, то варто зачепитися за оті її слова після ночі
    Чомусь мені здається, що ком мене вже перевірив.
    Я схиляюся до думки, що варто вішати Еребуса. Він мене в цьому остаточно переконав.

16. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

1. mrochkizm - мирная, первая ночь
    2. Ука
    3. Багіра
    4. Кохана
    5. Іспанка
    6. Erebus
    7. Sashka-ua/redfox
    8. heltorn
    9. Зю
    10.Twister

Я не могу сейчас редактировать первый пост. Актуальная инфа по игрокам вывешивается в голосовалке

17. Ука

будь я мафом, а Зю мирним - точно не посміла би. Ніхто так не заплутає мирних, як Зю :)
    А от якщо розглянути ситуацію навпаки...
    Повішати Зю, і відразу все стане зрозуміліше :)

18. redfox

redfox Well-Known Member

Никита, большое спасибо!

1. mrochkizm - мирная, первая ночь - как я поняла, поправьте, если что, гнала бочку на Зю... и сразу ее чикнули...
    2. Ука
    3. Багіра
    4. Кохана и 5. Іспанка - блин, какая то движуха нездоровая... или Кохана ролевик, а мб и маф, но крайне уверенно говорит про испанку, при этом говорит о ее мирности... по принципу, а вдруг, я бы не стала трогать их обеих... вдруг в смысле и правда одна ком, другая мир
    6. Erebus
    8. heltorn - так же как и я вышел на замену... понравились размышления об игроках, я не совсем их разделяю, но тем не менее - мнение есть мнение
    9. Зю
    10.Twister

19. Twister

Twister Well-Known Member

Як раз навпаки, я схиляюся до того, що Зю саме маф. Просто дізнаватися його статус підвісом не хочу, доки є інші більш гуманні методи перевірки.

20. redfox

redfox Well-Known Member

оставшиеся игроки - чуть позже, просто пока особо ярко для меня не засветились

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)