Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іванку. Еребус наразі грає як мирний, а от зняти сумніви щодо Іванки (або навпаки - підтвердити) вартувало би.

Я б це назвала грою на публіку:)

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Йду голосувати, бо чую, що температура мене завалить швидше, ніж мафи...

2. Іспанка

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК, ТАК... Іванка трохи нервується!..

Взагалі цікаво, що Іванка і Мрочкізм лише один раз цитують одна одну, хоч і досить багато пишуть у темі: 22 і 13 повідомлень відповідно!

4. -Erebus-

mrochkizm

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Іспанка, включи відео в скайпі))) бо мушу видіти твої очі.. ти вроді і шукаєш мафа як чесна, але захищала двох мовчунів, які теж цілком можуть бути змовниками
    якщо ти дійсно чесна, то не дивуйся, в мене таке ж саме було.. так само реагували на мої слова)

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Пусть ком проверит, если хочет, только предупреждаю - это будет впустую потраченный ход.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іванка, я просто свої відчуття про дописи написала. Можу ж помилятись. Це ж перший день. Майже нічо не ясно.

8. -Erebus-

Проголосував Мрочкізм , на перевірку кому раджу Іванку!

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іванка.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Так я не хочу, чтобы меня мафы повесили так легко. С чего это? Они отмолчатся щас, а потом тебя же, мирного (если ты, канеш, мирный), обвинят в моем повесе - и повесят следующим.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По голосуванню: якщо Мрочкізм - мафка, то Еребус теж маф, бо підтримав в голосуванні Персі і Іспанку, при чому 3 хв. після Іспанки проголосував. Виглядає на злив, бо Мрочкізм просто не в тему писала, що ще нічого не означає на мою думку.

12. -Erebus-

То занадто "в лоб" буде... але до речі, я проти тебе і не голосую

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мало бути: якщо Мрочкізм - мирна.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Отже, якщо Мрочкізм - мирна, то Еребус маф, а Іванка - маф закоспірований, бо ком її не викриє вночі!

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якийсь дивний висновок.
    Рано своїх зливати.

15. -Erebus-

А скільки хвилин вартувало чекати після голосу Іспанки, щоб ти, Іро, мене не почала підозрювати? :)))

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

А, вже бачу.

17. Іспанка

Ну наразі я нікого не захищала, просто даю шанс людям висловитися (в принципі некрасиво вішати отак, та й невідомо, чого ті люди не пишуть-може вони навіть і не знають, що гра розпочалася).

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

з тобою цікаво грати)

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну, я виправдовуватися не буду більше, мені здається, що я вже всі свої дії пояснила, а в сотий раз повторювати не буду.
    Коли я написала, що маю на підозрі Уку і Зю, проти мене одразу ж написав Еребус і Іспанка в темі на вішання. Ну, Іспанка ще раніше писала аргументи проти мене, тому я розумію її.
    З цього роблю висновок, що мафи - Ука, Зю і Еребус.
    Вішаю Уку. Рекомендую перевірити Зю або Еребуса.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

може
    пришли пропуск в кенді краш

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)