Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А кого б чіпала?
    Я не готова голосувати Зю, Еребуса, тебе і Іванку. Хоча і не виключаю, шо серед вас можуть бути редиси.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Блин, ну а шо ж тогда делать?
    Полгода не играл, раздобрел ((( не могу голосовать против живого человека, с которым общаешься в теме, без хоть каких бы то ни было на то улик.
    Единственное, что сдерживает не голосовать тех, кого сейчас нет, это то, что они могут быть статусниками и отсутствуя в теме, не смогут даже защищаться. С другой стороны, мафы тоже не редко выползают лишь ко второму дню. В общем, пусть каждый голосует как захочет, а потом ответит перед уважаемым собранием за свои действия! или собрание наградит кого-то медалью и почетной грамотой ... возможно посмертно))))

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мрочкізм. В дописі № 75 я вже написала чому саме її.
    А, ну і ми ще ж не чули Нірванки.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Мені то здається найрозумнішим наразі, бо до однієї спільної точки зору ми навряд чи зможемо зараз дійти. Занадто мало інфи для аналізу.

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Совсем не было Фокси, Сашки и Нирванки. Ну вряд ли они все трое мафы. Значит, есть кто-то и активный.
    Ука в начале игры писала совершенно по-мафски.

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Ну да... Первое голосование, как правило, лотерея...
    Я голосую Уку.

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ука.

6. Іспанка

Уки мало, то факт.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

мене пропонують до вішання? ну, я себе до вішання не пропоную, тим більше на тій лише підставі, що я вирішила творчо підійти до гри, проявити фантазію, але, бачу, краще обмежуватися стандартними методами надалі :)
    наразі нямаю піцу в нью-йорку, ням-ням )))
    за кого голосуватиму ще не знаю, але маю двох кандидатів на прикметі. Шкода, що багато людей не писали абб писали мало, це надто сильно оюмежує в аргументації вибору.

8. Персі

Давай обмежуйся. Ше маєш півтори години часу.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Може бути 2 варіанта - або ми вирішуємо прибирати когось з неактивів, а це саме Фоксі, бо від Сашка, якщо він все ж "чесний", сенсу більше. Або голосуємо, хто як бажає! Тим більш після голосу Іванки варіант з нічиєю відпадає!

10. Персі

Чо то?

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

працює Ука, лише щойно відстрілялася з роботою. Навіть в скайпі в мене DND цілий день.
    Я точно-точно не маф. Я в відпустку хочу, на Багами, здоровлячко поправити... хник :sad:

12. Іспанка

Як сказав би Станіславський "Нє вєрю!" :)

Ну перший вибір, як слушно тут зауважили, це зазвичай
    завжди більше покладаєшся на власну інтуїцію і на спостереження.

Агласітє вєсь спісок, пжлста:yes:

13. mrochkizm

аглашаю. мені не подобаються Ука І Зю.

14. Іспанка

Аргументи, чому саме вони?

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тому що єдиний варіант за правилами зробити нічию був, коли б ніхто взагалі не проголосував.
    Знаємо ми вас таких...

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

А чому?...... Аргументи би теж хотілось почути!

16. mrochkizm

аргументи (на жадь, не можу з моба цитувати): Ука якось аж занадто зразу просилася на Багами і наголошувада, що вона не мафка. Звісно, це мої суб'єктивні враження. Зю ніби і пише, але щось забагато індиферентності в дописах. Схоже мені особисто на гру в сірого кардинала.

звісно, ті з вас, хто неодноразово перетинався в іграх у мафію, можуть зробити набагато кращі висновки, адже знаєте стилі гри кожного, аніж я, коьра з багатьма в мафії перетинається тут вперше

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я белый доктор, а никакой не серый кардинал. Буду Перси лечить.

18. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну я не рассматривала вариант "вообще никому не голосовать"... Первый раз такое вижу.

19. Персі

А я - тебя. ) Традиционно )

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Де ти таке знайшов?

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, про то я і говорила, перший поверх))) але якщо Ука дійсно маф, я собі її манеру на вус намотаю навсігда

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)