Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

щодо Уки - не знаю, не маю ще позиції сталої) а якби була - то прямо би писала:)

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так то радіти треба, а не сумувати! :)

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

А щодо Іванки і Персі, що думаєш???

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

треба дивитися їх попередні ігри для аналізу)

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Оооо, это надолго... :facepalm:

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Я люблю грозу с градом. Ну если из окна посмотреть :)))

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну надіюсь... саме таким буде моє перебування в грі))
    чи хочеш, щоб я вже тебе в чомусь звинувачувала?)))

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Только с обоснованием обвинений. :)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якась дурня.

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Ви всі мені не подобаєтесь.

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А чо дурня? ;)
    Політ моєї багатої творчої фантазії, я ще й не таке можу на-гора видати, особливо якщо зайшла мова про шукання багатоповерхових змістів :)

І зрештою, це ж хоч якесь включення в гру, а то хіба зробиш багато висновків на основі повідомлень про погоду? :sad:

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Зате, Персі, ти всім подобаєшся - і це головне!)

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

От-от, що "хоч якесь", може і краще, ніж ніяке?

10. Персі

Якщо почнем сильно вішати когось із статусів - кричіть.

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Хорошо. Но, надеюсь, до этого не дойдет.

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Если молчуны не появятся, буду их вешать :diablo:

• Подобається Подобається x 1
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Кого конкретно?:) Ні Сашки не чути, ані Фоксі. Вибір великий мовчунів, але є шанс попасти на рольовика. Такшо я по такому принципу не обирала б.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Такс, перед важливим моментом голосування треба йти підкріпитися піцою та пивком :)

15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Еще рано, подожду до голосования. Если среди молчунов роль - то какой от нее толк, если ее нет? А если маф, то и хорошо.

16. Іспанка

а я би до Мрочкізм приглянулася уважніше. З восьми її дописів в темі один підкат в сторону Еребуса і спроба придертися до Багірчиної пісеньки. Виглядає мені на мафа-новачка, якому соклани сказали не висуватися зайвий раз, от і пише багато, але не по темі гри. Отаке от моє перше враження, схиляюся до того, щоб проти неї голосувати.
    Але дууже цікаво послухати мовчунів, наприклад Сашку. Коли він приходить-починається винос мозку :)))

17. Персі

Сашку ми голосувати не будем, навіть якщо він не з'явиться. Сьогодні. А як появиться, розберемось.
    Якшо мир, то корисний.

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну давайте Фокси мочить, пока её нет ))) Если она маф - отлично, если простой мирный - ну, бывает ... если статусник, то обвиним в поражении её, тем самым умыв руки.

19. Іспанка

Зюша, я тобі казала, що я за тобою скучила?:)))
    В тебе всьо так просто як двері. Але я би зараз ані Фоксу, ані Сашку не чіпала б - дамо людям шанс, щоб висловитися (полюбому, якщо вони не проголосують до 22 будуть мати по -1 голосу проти себе).

Полюбому, він вміє аналізувати, та й чуйку добру має. Але наразі ми не знаємо, мир він чи не мир.

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

угу, і закрутити може все так, що без сто грам не розберешся. Але я теж проти того, щоб позбавити нас задоволення грати з ним.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)