Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

В общем, мочим троих или четверых (забыл сколько там указано в правилах) и остальным составом едем на курорт!

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:) Між іншим, Іспанка прийшла до роздачі ролей:) коли Твісті запостила тему. Такшо не аргумент:)

Цікавий вибір:) А чого ти так на Еребуса напосілася?
    О, заявочка. Персі толком не встигла нічого написати, а вже мирна.
    Іванка, треба тебе взяти на олівець.

Га-га-га. То відколи?:)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

С кого начинать будем?

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Поки що маємо двох повних мовчунів - Фоксі і Сашко! Неактивні ще Нірванка і Багірка!
    Підозрило і якось сумбурно пише Іванка.
    Сподіваюсь до вечора інфи буде більше...

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

У нас с Перси мысли сошлись - по Уке. Потому и мирная.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Да сколько здесь играла, обязательно кто-то из вас мафил - иногда вместе со мной :)))

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Предлагаю начать с новеньких, вопреки приличию и правилам хорошего тона ))))

7. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну как-то надо ж расшевелить народ.
    Вот Багира. Пришла, песенку поставила и ушла. Мирная? Маф? А как тут поймешь?

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

А кто тут новенький? о_О Вроде со всеми играла раньше. Ну, может, кроме Багиры и Мрочкизма.

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Какое-то чувство мне подсказывает, что Фокси и не придет, если ее где-нить не пихнуть. Она, может, и о начале игры не знает. Хотя была бы мафом - сокланы бы разыскали, наверное.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Я не сумбурно. Просто поговорить хочу, давно тут не играла :)))

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну вот, сама и ответила на свой вопрос )))

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Мне пофиг кого мочить, главное, что бы самому остаться в живых и отправится на курорт. А то у нас уже 4 дня плохая погода. Даже ураган прошел, кучу деревьев повыкорчевывало. Прошу войти в мое положение, не сопротивляться и добровольно сдать билеты.

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нірванка взагалі то попереджала, що буде тільки по вечорах.
    Мысль интересная ))

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Треба пісню розшифровувати :))

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я ж нічого і не говорю, що варто Нірванку прибирати, думаю увечорі з'являться майже всі, щось напишуть - ось тоді і подивимось, хто має бути мафією!

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

А ось в нас в Москві сьогодні непогана тепла погода, але ще вчора ось град падав :sad:

12. mrochkizm

А в Львові дощисько почався, бляха-муха :diablo:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

клас! підняли настрій
    я просто грала з ЛФ командою вживу і знаю ваші "приколи"
    скажеш-напишеш щось з трьохповерховим підтекстом, тільки перший поверх і сприймають:mocking::blush:
    поки придивлятися буду, бо знаю хіба як Іспанка грає (іто бракує мені її рожевих щічок і погляду для ідентифікації )

14. mrochkizm

до речі, Багірка, глянемо на текст пісні Боні М "Багама-мама", яку ти запостила, там всюди фігурує число 6.
    Дивимося список гравців на першій сторінці. Під номером 6 - Ука, на яку вже до того були якісь натяки.
    Ти натякаєш таким чином на Уку? Я правильно розумію кількаповерховий підтекст, на який ти теж натякаєш? :rock: Але чому саме Ука, на твою думку?

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

мамочка на Багамах?)

16. mrochkizm

Див. мій допис вище і скажи, чи я права :)

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:blush:А ще пляшки пива в руках, ага:mocking:

18. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

о_О мне бы в голову не пришло...

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

до таких підтекстів ще далеко)) але малося на увазі до прикладу - людина каже прямо, що вона чесна чи змовник і то дійсно правда, типу вірю-невірю.. у вас такі речі не канають, треба тупо провокувати як інші, правду не сприймуть
    п.с. можна перейменовувати мафію на "всі брешуть. Хаус")))

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

До Ивантеевки не долетел :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)