Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іспанка і Персі на 99,99% мирні. Бо: Персі в перший день не підозрювала Мрочкізм, писала про інших підозрюваних, але довіряла Іспанці. При чому Іспанка теж їй довіряла. Іспанка висловилась чому підозрює Мрочкізм. Персі після того перша проголосувала Мрочкізм. Потім Іспанка її підтримала в голосуванні.
    Якби Персі була мафкою, то вона б не голосувала перша і спробувала б настояти на своїй думці щодо інших кандидатів.
    Якби Іспанка була мафкою, то вона б не зливала в перший же день мафку, при чому цілком конкретними аргументами.

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Та то напевно була провокація: Іванка хотіла витягнути якусь інфу про кома.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

не виходить, бо тоді лишається Іванка + Сашка, а це неможливо, бо Іванка перша почала наводити на нього підозру.

Буде цікаво, якщо виявиться, що не Іванка

3. Twister

Twister Well-Known Member

Вдома залишаэться IvankaS.

4. Twister

Вибачте, будь ласочка, мене затримали обставини у реалі.

Не їде на Багами Іванка.

Я на місці і приймаю ходи.

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да, вот чисто ради интереса, пока все живы, отпишитесь плиз кого считаете мафом, если Иванка окажется мирной?
    если Иванка мир, ночью замочат еще одного мирного и останется ДВА мафа против ТРЕХ Мирных, при полном хаосе.
    Если Иванка мир, то мафами считаю Сашку и Уку!
    следующий плиз.

6. Ука

Не виходить
    Бо тоді лишається пара Зю - Сашка, але Сашка дуже обгрунтовано гнав на Тебе бочку. На тому етапі це був би зовсім необгрунтований ризик.

А ні Іспанка, ні Персі не виходять мафами ніяк

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Полностью согласен. И исходя именно из этого, пара мафов: Сашка-Ука.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Таке в іграх буває. Підозріло, коли першого дня (і то таке теж буває), а коли в подальші дні, то власне таким чином пари замасковують, щоб зв'язок між ними було важче знайти.

Сашка і Зю/Ука. (в мене щодо Уки і Зю однакове відчуття "хз").

9. Ука

а це не міг бути відвід очей?
    Бо інакше лишається пара Іванка-Зю, а Зю першим запропонував голосувати новачків...

В мене мізки вже в трубочку...

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я трохи зайнята була, перепрошую.
    Вже тут.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Не нервуй мене )
    Не раджу )

11. Ука

а що, пристрелиш в останні 4 хвилини? ;)

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

я просто нарешті нормально добралася до гри, так що мене не шарпають, от і пробую системно все перечитати...

12. Персі

Якби я була мафом, в перший день вилетіла би ти, а не Мрочка.
    Можеш не сумніватись ))

А стріляти тебе ніхто не буде, до речі. Дурне запитання. Якшо ти мир, гарний кандидат на злив.

13. Twister

Отже, сьогодні вночі Мартіні пішов в гості до Іванки. Букетик квітів, тортик - "до чаю". Іванка в кухню, квіти в вазу, чайник на плитку - Мартіні у кімнаті роздивляється. Принтер кольорового друку, скляний столик, збільшувальне скло... Виявилася Іванка босом змовників.

А тим часом Іспанка читала лист, який щойно надійшов у її поштову скриньку: "... тому наша фірма запрошує Вас у якості перекаладача... на півтора токи... острови карибсього моря... все включено.... зарплатня...". Пропозиція, від якої неможливо відмовитися. - Мартіні, вибач, я не поїду з вами....

Не їде на Багами Іспанка - чесна.

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Полностью согласен с Перси.
    Буду её лечить сегодня опять.
    Сашка/Ука тут либо один маф, либо двое мафов, в зависимости от того, кто Иванка.

15. Персі

Супер.
    Іспанку шкода. :cry:

Буду завтра.

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Иванка - маф - отлично!
    Ну что, кого выбираем между Укой и Сашкой в пару к Иванке? в принципе, у нас есть еще одно право на ошибку, поэтому без разницы в какой последовательности мочить.
    Победу предлагаю посвятить Испанке! на дали насладится победой и попозировать в купальнике (((

17. Ука

Зю - 100%

ех, таки підвела мене чуйка трішки...

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

что Зю 100%? мирный? ну да. на счет этого чуйка не подвела.

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дякую всім за гру!!! Ви чудові! Чесні-я у вас вірю!:give_heart:

20. Ука

добраніч! завтра на свіжу голову повернуся

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)