Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Почему Фокис 70% мир? почему не 50х50? или не 80?
    т.е. человек, который написал больше всех постов, может быть миром с вероятностью лишь на 5% больше, чем человек, который не написал в игре ни единого поста? Перси=Фокси. приехали.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Фокси

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

:)))
    Та нехай собі )
    Мені пофіх )

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та бо йшло обговорення кого на підвіс, Сашку чи Фоксу (з мовчунів). Тому й вона лишила голос на мовчунці Фоксі, бо ми якраз це питання обговорювали в темі. Та й мотивація в неї була - її ж до кінця голосування не буде. Нірванко, не так вже багато дописів, можна ж уважно читати. Чи то мафи уважно не читають?;)
    Ой, Нірванко, перестаєш ти мені подобатися. Притягнута за вуха версія, як на мене.
    Персі, ану глянь свіжим оком - чи то мені здається, що Нірванка переводить стрілки з Іванки на Багіру?

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванка

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Перечитай її дописи. Вона кілька разів писала кого мафом вважає.

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

здається 3-тя і 5-та сторінки...

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Фоксі на 70% мир, том що мафи б мали її розштурхати (будь вона маф)
    А Персі на 85% мир, тому що хороший гравець.... і коли вона грає без підозр на неї - це вже підозріло... (якось сумбурно написав, але так воно й є)

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я в курсі чому хто кого голосував ;) Суть не в тому "чому?", а в тому хто як відписує на такі питання ;)
    Ось ти її виправдовуєш наче.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Проголосував Нірванку. Голос віддати за когось то треба... Пожити ще мушу. значення він особливого не має. Дарма ви Фоксу зливаєте... Розумію, що логічно, але якось не так...

9. Twister

Twister Well-Known Member

Є такі, хто забув проголосувати?

Швиденько там!!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Редфокс.

11. Іспанка

Людина вперше грає, тому вартувало би на неї не тиснути. Я її не виправдовую, я просто знаю, як це нелегко грати вперше.

12. Персі

Просто то додатковий день.
    Зараз 7 на 2.
    Якшо винести когось крім Фокси і він виявиться миром, плюс мир Фокса, то завтра вже не можна буде помилятись.
    А якшо тільки Фоксу сьогодні, то в будь якому випадку ше буде право на помилку.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Не знаю. :)))
    Я не памятаю, що Нірванка раніше про Багіру писала.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Редфокс і так би пішла автокілом.

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Я не тисну, я намагаюсь її зрозуміти. Якщо народ мало пише, то тяжко зробити висновки. Гра ж на тому і полягає, щоб спілкуватись і шукати тих, хто бреше.

14. Іспанка

Саш, інакше після дня був би не один труп, а два (Фоксі пішла б автокілом полюбе).

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Раніше теж її зачіпала звертаючи увагу на її питання про голосування мафів. Але тоді провокація не вдалась :) Впринципі зараз також, бо її нема. Але з ваших коментарів на мої дописи теж можна робити висновки ;)
    А стрілки я не перевожу. Досі лишається Іванка - підозрюваний маф номер один, який значно випереджає інших. Але нерозумно на ній одній зациклюватись. Треба шукати пару.

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та що ти мені пояснюєш... Я все це розумію... Просто день пройшов дарма виходить... Висновків нуль.

17. Twister

Отже, Редфокс вирішили не брати.

Ніч.

18. Twister

Настала ніч. Чекаю на ходи, якщо довго не відповідаю у скайпі - дублюйте про всяк випадок у приват.

19. Іспанка

А висновків нуль, бо сьогодні активність в темі нульова. Як хтось слушно зауважив-нема інфи, яку можна було б аналізувати. Попередній день в тому плані був значно плодовитіший.

20. Персі

І які ж ти висновки з наших коментарів зробила?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)