Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аналогічно, вірю тобі.
    Більш-менш мирні для мене в порядку спадання Багірка (ми тільки вживу грали, мені зараз бракує її очей, тому тяжко судити її гру), Нірванка, Ука. Зю - моя любима terra incognita, я тут взагалі боюся якісь прогнози робити. Але судячи з того, що він не пробував створювати якісь коаліції, не вскривався всіма можливими ролями, починаючи від кома і закінчуючи маньяком:))), і взагалі якийсь він аж занадто спокійний - можна зробити висновок, що ролі в нього немає і цього разу він чесний (хоча Зоша за півроку часу міг і змінити свій стиль гри, who knows:scratch_one-s_head:). Сашка, Фокса - ніц не можна сказати, ібо гдє оні? (с).

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я з Вами. Не знаю кого там вішають - мене не чіпати. Засідаю за перечитування. Пардон за затримку.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нарешті )

4. Іспанка

:preved:Велком ту зе клаб! Ну нарешті ти до нас приєднався. Читай і видавай на-гора свої висновки.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Четверта сторінка в этапі.... Багіра під підозрою... Якось надто не сподобався її допис про те, що вона боїться написати зайвого, щоб не подумали на неї.

Доречі, дякую комусь за смс про початок гри....

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Работать ушла, а не тихушничать. :dancer:

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо Багіра мир - то самий безглуздий з тих що я бачив... Або ж, якщо вивернути мозок повністю, то можливо, один з кращих....

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Дивна реакція трохи...

Щодо Багіри двоякі відчуття. Вона таки або маф, або дддуже наївний і необізнаний мирний. Може хто підказати сільки ігор вона грала?

8. Персі

То до Іспанки. Я з Багірою здається вперше в мафії бачусь.

9. Іспанка

Саш, у неї в нас перша гра:) В принципі, щодо наївних запитань - людина цікавиться, бо намагається в наших крутозавернутих правилах розібратися.

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Допис Іванки еребусу... Досить дивна впевненість у мирності....

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Обмовки по Фрейду досить часто таки діють.... І загальний фон в неї неприємний...

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Такс... От з цією цитатою висловлю свої думки про Зю. Думаю маф. Я знаю його манеру гри і розумію, що він завжди так викаблучується. А то й краще.... А це якось так підозріло... І цей допис... Він ніби хоче ним показати важливість свого голосу проти мафів. Плюс він завжди потрапляв у список мафів по теорії Мрочкізм (і завжди не першим)

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

:haha::haha::haha::haha:
    http://www.youtube.com/watch?v=Gd5tusRUYxA

11. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

В скобках ничего не заметил?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Толкова думка. Я про це так само подумав. І в комплексі з іншим підходить...

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Помітив. Але то більше як відмазка... А загальний текст допису будувався на основі того, що він мирний. Дивна реакція при тому, що він котив на тебе бочку і по всих своїх дописах на мирного не так то й схожий був....

13. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Он показал вполне мирную реакцию на мой наезд. Поэтому, когда я писала, считала его скорее мирным, чем мафом.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В загальному враження:
    Зю - маф 80%
    Багіра - дуже сумнівно, скоріше мир.
    Іванка - маф 80%
    Нірванка - маф 50%
    Испанка - мир 95%
    Ука - мир 95%
    Персі - мир 75%
    Редфокс - мир 70%

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я є. Переголосую на Фоксі, якщо вона не прийде. І якщо нічого не вилізе до кінця дня.

В підозрі лишається Іванка і Ука. Ука, бо проголосувала мовчки. І знову як більшість. Ніби не хоче виділитись. І невидно, щоб шукала мафів, роздумувала і т.д.

16. Персі

Сашка, ти проголосувати не забудь.

17. Іспанка

Мабуть, таки голосуватиму Фоксі, бо швидше за все її так і не буде, два трупи зараз нам не потрібні (і ще третій вночі; хіба док вгадає із лікуванням, але то малоймовірно). Але чуйка вперто вказує на Іванку.

То по якій такій теорії? В неї взагалі ніяких теорій не було, наскільки я пригадую.

18. Іспанка

19. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

нірванко, бо без варіантів - голосуємо за спуха
    Щодо "шукати", то я ще вчора написала, що думаю, і нині повторила:
    підозріла мені Іванка.
    І приглядаюся до Зю.
    От і Сашка прийшов до того ж висновку.

А писали нині настільки мало, що додаткового матеріалу для аналізу нема.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене теж ця думка не покидає.

Ще переглянула голосування. Багіра перша проголосувала проти Редфокс, хоча на той час не було дописів ані від Редфокс, ані від Сашки. Чому саме Редфокс?
    Якщо припустити, що Багіра - маф, то з нею може бути Сашка як варіант.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)