Гра №45 Хто поїде на Багами

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 2 чер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мочим спуна, а Ком пусть проверит Иванку.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І в мене чуйка на Іванку з першого ж дня. Багіру я б наразі лишила, ну бо не в"яжеться вона мені в мафи наразі. Тим більше, що в Іванки пробігала фраза про те, що мовляв ком то може її перевіряти, але даремно втратить хід (імхо, гра на публіку). Отже, перевіряти Іванку, вішати Фоксу (є надія, що Сашка з"явиться в скайпі і я його так там накопаю, щоб він пийшов у гру.)
    До речі, всім привіт. Щось небагато ви накатали.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Привіт! В мене залишається підозра на Іванці. До решти нема претензій до нових дописів. Хіба що трохи питання Багіри насторожує - дійсно не була в курсі як голосують мафи чи це прикриття?

Їду зараз в лікарню (нічого страшного, але перевіритись мушу), не знаю коли вернусь і чи встигну до кінця дня. Тому лишаю голос поки що на Іванці.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іванка

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

посуди сама з опису правил
    тому я зробила висновок - якщо бос мовчун, то вночі мафія не голосує
    п.с. у вас тут взагалі багато нестандартних правил, хіба мені можна дивуватися?)

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

так як мене ввечері не буде (святкуємо з чоловіком річницю) - надіюсь не дуже заскучите)))
    за пропозицією в темі голосую за Фокс

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

8. Іспанка

И тишинаа.. Десь народ пропадає. Персику, Зю, агов!

9. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Согласна. Ну меня, может, уже и проверили, это еще вчера сделать хотели.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Я думаю, если босс молчун, то могли и сокланы отправить выстрел.

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

О, не увидела, написала то же самое. :give_rose:

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

А тогда вообще игра сделана. Одного повесим, а второй автокилом уйдет. :yahoo:

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

Ты неправильно думаешь :drinks:

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Хосспади, ты меня еще не проверил? :ireful1:

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Я есть. И перестань меня подозревать :nea: Я обычный мир.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Всем ответила, голосую Фоксу.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Редфокс.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я тут. Та Фоксу виносим, тут нічо краще не придумаєш.
    Навіть при найгіршому варіанті (Фокса мир, Сашка мир-кіл, труп вночі), завтра буде 4 на 2.
    Может быть. ) Ну я ж тебя не выгонять предлагаю, только проверить. Это не больно ))

12. Персі

Редфокс

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

14. Іспанка

Аргументи? Мені наприклад не зовсім зрозуміла твоя вчорашня поведінка. Спочатку насідаєш на Еребуса, ведеш розмову про те, кого вішати - його чи мене. Далі зіскакуєш на Уку, голосуєш проти неї (мотивація - перше голосування, то лотерея.).
    Іванка-мирняха пише більше і розлогіше. А тут ти ніби висуватися не хочеш.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

А от давай ще подумаємо. Полюбому після голосування буде два трупи - автокіл і повішаний. Звісно, нам вигідніше мафа повісити.
    Треба ще помізкувати.

Останнє редагування: 4 чер 2013
  15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Кто появился, на того и нападала - на тебя, на Эребуса, на Уку. Я только Перси сразу в мирные записала. Ни тебя, ни Эребуса я не вешала.
    А что, у тебя другое мнение о первом голосовании? Это не мотивация, это факт.
    Ничо се "высовываться не хочешь" о_О Да я с самого начала игры тут колбасилась неподецки. Из-за чего только на беспочвенные подозрения нарвалась, вторую ночь уж проверяете, проверяете :)))

16. Персі

А Ука чо в засаду залізла?
    Проголосувала і все.

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Якщо ми будемо вішати не автокільщиків, то буде три трупи.

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

я теж проголосувала за фоксі, хоча досі сильно підозрюю Іванку
    наразі буду не біля компа

18. Персі

Я вірю Іспанці на 100%. Нірванка ніби схожа на мира. Зю теж, і взагалі не хочу я Зю мафа і не колише. ))
    Лишаються Фокса, Сашка, Багіра, Ука і Іванка.
    В кома вже є одна перевірка. Буде ше одна. Я би активам дала шанс (на перевірку), вони хоть шось роблять.

19. Іспанка

А, ну так. Я щось зле порахувала.

А потім тихушнічати почала.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

В принципі згідна, але знаючи Нірванчине вміння гарно задурювати всім голови, я б в ній на всі сто впевнена б не була. Але найбільш підозрілою для мене є і залишається Іванка наразі.

З тих, що лишилися, я б казала перевіряти Іванку. Хоч для мене Зю загадка, як завжди, але я б його лишила на наступну ніч.

20. Персі

Я за.
    Так шоби на всі сто, я тільки тобі наразі вірю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)