Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я спати.

2. Aneko

Aneko Well-Known Member

Наше вам у хатi! Ви тут понаписували, так що треба розбиратись.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

О, повiшайте мене, поки не розiбралась! :D

3. ovod

ovod Well-Known Member

якесь ніби знайоме обличчя...ми знайомі?

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Отут дилема - кого мочити. Якщо ми маємо двох явних стріляючих негативів( хакера і мафа) - незалежно від того, кого ми з них двох повішаємо, постріл і ще один труп буде. Щодо хела ми стовідсотково впевнені, щодо Вольхи - то ще довести треба. Я би казала вішати Хела..Мені ще Овод спокою не дає, він під роль хакера теж добре підходить..

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Ото страсті - мордастіо_О

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Ніззя..

5. ovod

ovod Well-Known Member

тре було прийти з персиком і впевнитися....:tongue:

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Тут понимаешь в чем дело, если мы замочим мафа, то останется один маф и один маньяк. тогда ночью будет два трупа. если мы замочим маньяка, то останется два мафа и труп ночной будет всего один.

7. singe

singe Well-Known Member

ви зовсім не розглядаєте можливості, що його підставили, стрельнувши не в Персі, а в Алеко? Такий ризик був з самого початку, але ми вирішили його зігнорувати... Мафи просто заблокували її, залишивши на потім.
    Я не захищаю Хела і не агітую не вішати його, але мені його статус не є досі однозначним, не хочеться повестися на, можливо, спланований модерами підвіс невинного.

8. Aneko

Aneko Well-Known Member

Трохи. Тут грали разок i на мафцi. :)

9. singe

singe Well-Known Member

ой, я не гречно привіталася :)
    Ласкаво просимо в нашу кашу, може якраз допоможеш нам розібратися!

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Каждый из нас в большей или меньшей степени может оказаться негативом (кроме Перси и Испанки). Сейчас ошибаться уже нельзя. Нужно выбрать самого подозрительного и сообща мочить. Ни в коем случае нельзя допустить ничью, что бы каждый голосовал как ему вздумается. ибо если будет ничья, то ночью добьют Кома и еще одного мира и это поражение, т.к. останется 2 мирных, 2 мафа и маньяк.

11. Іспанка

В мене завжди з математикою було погано..Таки так, тоді тільки один постріл буде.
    Занадто вітієвато виходить...

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нам нужно сейчас мочить маньяка, в крайнем случае мафа.
    Если даже мафы подставили Хэла, то он может оказаться маньяком. Но все же мне он видится мафом. Я согласен его голосовать, но лучше Вольху-Анеко которая больше всех на маньяка смахивает.

13. Іспанка

Я за те, щоб почути аргументацію Анеко/Вольхи і не рухати її до завтра, хай людина в гру увійде, і власне її вішати, якщо вона таки ман
    Ну і паралельно не спускати очей з Хела і Овода...

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Согласен. спешка сейчас ни к чему.

15. singe

singe Well-Known Member

так, я знаю... в мене проблема з усередненим варіантом, або мнагахадовка і всесвітня змова, або бажання безпричинно вірити, наприклад, Зю...
    Що я маю:
    100% мир - Я (коб ви не сумнівались), Іспанка, Персі
    Хочу вірити: Зю (???)
    негативи - Овод, Анеко, Хелторн(???)

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

на добраніч!

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем кто спать - добрых снов.
    Я кино посмотрю и ещё зайду сегодня.

17. Aneko

Aneko Well-Known Member

:hi:

Так мне сегодня уже надо аргументировать, да? Во, блин!
    Ладно, я попробую.

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Шо, все?
    ладно пойду макарон перед сном поем. еще загляну. ну а вдруг.

19. Іспанка

Ми всі одне суцільне вухо:)

Зюша, на ніч їсти шкідливо;)

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я знаю, но если сильно хочется, то можно :)

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

я так прикинул ... если бы мы в первый день линчевали Фокси, то сейчас мирных трупов было бы в два раза меньше ))))
    смех сквозь слезы (((

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)