Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А як його статус визначити? Голосування два проти Фоксі
    І жартики, жартики.

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Хэл. Испанка - проверка первой ночи, умник.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Цикаво-нэ цикаво это все такое ... каждый мирный должен быть заинтересован в своей проверке , что бы во-первых самому себе сделать 100% алиби, во-вторых чем больше будет 100% мирных, тем уже круг потенциальных мафов. Поэтому каждый мирный добровольно идущий на проверку приносит пользу мирным. Бояться что его замочат нет никакой необходимости, т.к. у мафов под прицелом куда более заманчивые цели - Комиссар и Спасатель. потом, в 100%ного мирного не станет гасить Самурай.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А чому б і ні? Якшо ман вирішить пульнути не в Персі, а в когось іншого. Є варіант, що в Персі є ще броня, відповідно, якщо тільки мафи по ній стріляти будуть - то Персі залишиться живою.

4. heltorn

heltorn helpline operator

Для тех, кто в танке, назови, будь ласка, свои проверки.

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не знаю, но проверять кого-то нужно обязательно. или Комиссар должен лечь на спинку лапками к верху и дожидаться мафов с маном?

6. Іспанка

Погоджуюся. Корисної інформації ми від нього так і не почули.

7. Персі

Я как бы называла. Ты не читаешь ничего, что ли?

8. singe

singe Well-Known Member

чиста правда! Я зацікавлена, щоб мені вірили, вішайте з рятівником хоч вже, а цікаво мені, хто інші, бо мета гри - розібратися в цьому ))

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

в когось є пояснення, чому Сашка і Твісті ненічні жертви?

9. heltorn

Ладно, видимо мне подвес не идет, нервы пошаливают, мерещится разное. Если все так круто, то у нас наутро будут 4 проверенных мирных из 9. Пусть и без кома, но зато с Самураем и Спасателем, очень хороший расклад.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

Видимо не стоит напрягаться. Очевидно, что Никита просто не написала "вторая ночь". Второй "спасатель" не объявился, а статусы ушедших раскрываются полностью. Так что, все ок.

10. redfox

redfox Well-Known Member

коллеги, так я не поняла, самураем кого проверяем?

11. Персі

Фокси, самураем пока никого не проверяем.
    Зачем лишний риск, вдруг он в мирного угодит.

12. Іспанка

Я от зараз над цим задумалася, чому Сашко не нічна жертва.. То можливо лише у випадку, якщо він був самураєм (але ж у нас є Алеко?). Але всеодно не сходиться..
    Мафський постріл вночі міг попати на броню кома, а хакер пропустив хід - це тоді пояснює відсутність нічних жертв..
    Йду ковтну мартіні чи що, бо в мене зараз мозок розплавиться...

13. heltorn

Хорошего вечера!

14. Іспанка

Хел, на запитання Сінж, Нікіта чітко відповів, що так як він написав в заголовку - так і має бути..Тобто, я так розумію, вони обидвоє, чомусь, денні жертви...

15. ovod

ovod Well-Known Member

то я від радості, що стільки прожив....
    бачу більшість вибрала 1 варіант....

мені по суті ти здаєшся достатньо мирним...для тебе не мало б бути проблем....тому напевно підтримаю тебе....правда ризик є....

16. Персі

У нас ролі розкриваються повністю. Тому ніяким самураєм (рятівником ти мала на увазі?) він бути не може.
    ІМО Нікіта просто не захотіла дати точну інфу, щоб ми самі тут сиділи і думали, хто як помер

17. heltorn

Если они оба дневные, то мог Сашка получить автокилл за исправление месаги в теме голосования?
    И еще, если они оба таки дневные, то это значит, что Твисти таки повисла и ее никто не спасал, и куда ушли выстрелы негативов мы не знаем. А если так, ждем больших сюрпризов.

18. Іспанка

Так, Персі, я саме за самурая мову вела. Справді, статуси повністю розкриваються,то я тупанула.

19. ovod

ovod Well-Known Member

якої статі Нікіта?

20. Іспанка

Нє, див. допис Персі. Швидше за все його таки вночі прибрали.

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Оводе, це зараз не суть важливо. Ти б краще так мафів шукав, як ти на стать Нікіти увагу звертаєш.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)