Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. heltorn

heltorn helpline operator

Кстати, Зю, если ты - негатив, а вернее даже, маньяк, то ты должно быть в полном восторге от того, что сейчас происходит.

2. ovod

ovod Well-Known Member

які ми серйозні.....

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

йдем..прогуляємось.......я тобі покажу свій пістоль....а ти свій.....

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Скажу больше. Я не маньяк и даже не негатив, но все равно в полном восторге что сейчас происходит ;)

4. singe

singe Well-Known Member

Хелторн

5. redfox

redfox Well-Known Member

Хел...........

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А себе на підвіс? Взагалі мені малозрозумілий хід думок...
    Народ, я зараз прийшла і читаю якраз. З прочитаного - цікавий хід думок Хела, вартує перевірити його підвісом.

7. heltorn

А тебе-то что беспокойно было бы? Есть основания недоверять Алеко, выражаясь словами Перси (правда тебя она об этом не спросила)? ;)

8. singe

singe Well-Known Member

що саме пояснити?

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не расценила эту фразу с т.з. беспокойства о выживании.
    Я расценила как беспокойство за чей-то статус.
    Но можешь уточнить у Зю, что он имел ввиду.

10. heltorn

Я как бы у него и уточняю.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Если будешь проходить под балконами, будь осторожен. А то привалит еще.

12. Іспанка

Знаючи Овода, той може і блефувати, і міг просто так ляпнути..От не вірю я Хелу, він мені маф на 80%. Не хочеться через нього втрачати Алеко.. Може би лишити Хела Самураю, а підвісом Зюшу перевірити?

Вот! Персі шарить
    Я за такий варіант. І щоб Алеко Хела не знімав з підвісу..Не подобається мені, що він так воду почав мутити зі спасителем..

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

По моему все достаточно не двусмысленно. Если я буду знать твой статус, то мне будет спокойней, если все остальные будут знать мой статус, то всем, в том числе и мне, будет спокойней. Поэтому и предложил проверить одного из нас Спасателем. каким образом из той фразы можно сделать вывод о недоверии к Алеко вообще не понятно. тем более , что выше я черным по белому написал что верю, Алеко - спасатель и записал его в свой список 100%ных мирных.

14. Іспанка

слова "мені це не цікаво". Що саме? Самій підставляти себе на підвіс? Тобі б ти була стовідсотково перевіреною.

15. singe

singe Well-Known Member

хех, мені не цікаво проводити перевірку з собою, бо я ж знаю, що я простий мир!!! Цікаво довідатися те, чого не знаєш... Себе пропонувала на підвіс з рятівником вже разів чотири. Нестрашно і для рятівника безпечно, і, звісно, приємно, коли тебе перестають підозрювати на суттєвих підставах.

16. heltorn

Если я таки загнусь сегодня, то, плиз, не верьте Испанке. Я конечно понимаю, что первое голосование ее вроде как обеляет, но все же, подумайте хорошо.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Ок. Спишем на мою паранойю на тебя.

17. Іспанка

Персі, ти Овода перевіряти хочеш?

18. heltorn

А Перси по твоему эту ночь переживет?

19. Іспанка

Хел, а чого ти захвилювався?:) Я припущення висловила. Щодо мене, Персі вже говорила, нема причин не вірити кому:)
    Зрештою, я маю право на власну думку і власні припущення.

20. singe

singe Well-Known Member

Персі писала, що перевіряла її першою - мир

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)