Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

не можна лише якщо вона рятівник. Але тоді я не можу пояснити логіку її голосу проти мене.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як варіант, але не виглядає вона мені на рятівника.

3. Aleko

Aleko Well-Known Member

Кто нить проследит чтобы ничьи опять не было?

4. Ука

5. Іспанка

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Все равно, у мафов блок пока еще есть, мало ли
    Но да, пока лирика

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

Та шо ж ты делаешь, изверг! :cry:

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Взагалі то мирним. "В споре рождается истина"

8. Персі

Спеціально перечитала Твістер на рахунок її відношеня до Зю сьогодні
    Два рази ненав'язливо згадала
    Звідки голос, я так і не зрозуміла
    Причому одразу після того, як я їх обох озвучила
    Кароч, цю парочку тре перевіряти чи підвісом, чи спец.уповноваженим, не знаю, але перевіряти треба
    Голос практично нізвідки

9. Персі

Твістер

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мені вже ця гра подобається...

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Люблю. Просто обожнюю.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Ще з півгодинки й полюблю.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Ти заявляв і таке і ротилежне вже безліч разів....

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Не твори себе кумиров.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

З ним так завжди. То карма.

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

А тут я би зовсім навпаки подумав....

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Що значить оте ""эээээээ" ?????:ireful1:

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

:air_kiss:

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Вольха на других форумах, кажись, дууууже досвідчена, а той голос не за неї, а проти.

11. Ука

хотіла голос за Зю кинути, але ж нічию нині зовсім не варта робити...

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не спішіть голосувати, дайте дочитати!

13. Іспанка

От і я би Твісті вішала.. Розриваюся наразі між нею та Фоксі. Голос проти Зю справді дивний.

Я з нею вперше граю, тому не знаю її манери гри.

14. Ука

от на Тебе й чекаю - хоч хтось, про чию гру маю уявлення :)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А Хантер де?????

16. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вы там ничью смотрите не сварганьте, а то без проверки ритявника( или как там, короче спасателя) останемся.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такс... Підозрілий дуже Алеко. Занадто перед всіми відчитується. Типу " прийду в обід і о пятій" "Буду о такій то годині"... і т.д. Це ніби виправдовування звучить. І ще щось є проти нього, та вже не пам'ятаю точно що... Надто багато перечитав.
    Вольха другий кандидат. Гравець толковий, але сидить тихенько. Голос проти Іванки - типовий розбіг! Тоді ж ніхто не знав, що Іванка не переживе ночі.
    Твістер у мене назбирала кучу плюсиків на листочку дуже толковими заключеннями, але в кінці трохи що сь не те... Поки я б не чіпав.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Зю завжди в такій манері (ніфіга не зрозумієш, але грає з толком) Точно як і Овод (тільки той без толку). Зю схожий на рятівника.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

..................................

Останнє редагування: 11 гру 2012
  19. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вот точно мафло так про меня честного игрока могло написать. ГОСПОДИН ХАКЕР, может его ночью обезвредишь? :mocking:

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Фоксі - багато безалаберного шуму, але теж поки що не чіпав би. Є кілька дописів, які змушують дати пожити.
    Хелторн у мене теж пару плюсиків назбирав. Було чимало корисних думок.
    Singe поки вважаю мирною. Мене Любімая в скайпі в гру тягла. була б вона мафкою - навряд чи була б в цьому зацікавлена.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Схильний вішати Алеко чи Вольху, але при теперішньому роскладі вибір тільки між Фоксі і Твістер. Схиляюсь до Твістер. Вона небезпечніший гравець і я буду спокійніший, якщо вона буде перевірена.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Іспанка, Ука, що скажите?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)