Гра № 44. Модераторська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 6 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Є таке:) Хоча, знаючи Уку по оффлайн мафії, можу сказати, що вона вдало вміє підбирати фрази:) Схильна їй вірити, але буду ще приглядатися..
    Голосувати проти мовчуна, яка, по суті нічого і не написала? Гм, нелогічно і виглядає на злив голосу вбік.

2. heltorn

heltorn helpline operator

Если предположить, что Ука и Фокси не вместе, но выбирать между ними, даже не знаю, где больше вероятность:
    1. Ука если маф, решила уравнять 2-мирных? Фокси говорит, чтобы последним голосом ее не сливать. Ну она могла и не Фокси голосовать, а кого-нибудь другого...
    2. Фокси, если маф, и ее спасла мирная Ука, то типа просто повезло?

Конечно, вариант, что они обе мафки проще представить, но поверить в такое палево в первый день непросто. Хотя бывало, один раз так даже рекордную игру выиграли мафлы в итоге.

Кандидат номер 3 - Сашка. Перечитал, там действительно странные были движения перед дд. С другой стороны, может это недостаток времени был.

3. Twister

Twister Well-Known Member

Ти ж Фоксі не підозрюеш, нащо її перевіряти?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну тобі видніше, я здається перший раз взагалі з нею граю

5. Іспанка

Персі грає як мирна Персі..Була б вона мафом - не була би на такому розслабоні, як зараз.
    Наразі найбільш підозрілі Фоксі і Твісті, ще Сашко в мене під питанням. Цілком припускаю чисто жіночу команду модерів (Фоксі, Твісті та Іванка). Чому Твісті? Насторожила мене ще з перших сторінок, бо
    1)мирною значно більше аналізує, пише списки, а тут якось дуже вже обережно пише..Неспроста
    2) мирна Твісті не чіплялася б до мовчунів - пасивів.
    То такі враження за два дні. Схильна голосувати або проти Твісті або проти Фоксі.

6. Twister

Ну то хай пише, хто їй заважає?

Особливо для мафки, на якій вже є один голос, ага?

7. heltorn

Тебе смешно, а я вот что-то напрягаюсь на их счет.

8. Twister

До активного Хелторна я вже почіплялася. До Алєко також. Ти цього не побачила?

Хто ще активний? Персі? Нема чого до неї чіплятися наразі, нормально поводиться, як звичайно.

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

До Зю мені singe пасує. Тому, якщо вішати мира на перевірку, то singe також виключити.
    Загальна картинка:
    - жаліється на дедлайн і цайтнот, але цілий день в темі.
    - щось ніби пише, але нічого конкретного, до останнього не виявляє жодних симпатій
    - аналізуючи схему про нічию, пише, що нічия не зовсім на користь мирних, але в останню хвилину робить нічию, тобто хід фактично вирішальний.

Ну як вам досьє на саму себе? :russian_ru: Точно модер...

10. Twister

Зю 1234567890

11. Twister

Проголосувала :)

12. Персі

Не, смешно, это где я писала про подвес тебя за секс.часть тела )

А по поводу того, что подозреваю модеров среди Твисти-Зю, я серьезно писала

13. Іспанка

:) Твісті, я все читаю і аналізую. Це теж бачила. Але, толку чіплятися до мовчунів зараз, якщо їх немає в темі? Логічно, ні) а збоку це виглядає як перетягування уваги зі своєї персони на когось іншого.

14. heltorn

И что это было и почему? и что за номера телефонов?

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

як за модера? чи як за мирного на перевірку рятівником?

16. Персі

Твисти, а почему такой голос?
    Ты же о singe раньше говорила?

17. Twister

А він до кого завгодно стає у пару. І голос саме тоді і саме такий, як гарно мафу.

так 10 літер мінімум

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Усе, я помчала. Якщо надумаєте когось знімати з голосування і рятівник висить - най Самурай в знятого одразу стріляє.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Як за дуже мутну персону. Все, па-па!

18. Aleko

Aleko Well-Known Member

Мне не понравились Сашка и Овод. Все остальные чувства опасности не вызывают. А Перси и Хэл видятся явными мирами. Фокси и Зю продолжаю верить.

19. Іспанка

Це ти про кого зараз говориш?
    От власне мене теж пояснення цікавить. Ой, нелогічно Твісті діє, нелогічно.

Тобто тобі?

До чого це?

20. heltorn

Короче, я в течении 30 минут голос оставлю, не буду на вечер рисковать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)