Гра № 44. Модераторська

Discussion in 'Архів ігор' started by Nikita R, Dec 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

+1. Треба спершу дати людині висловитися, а потім вже грузити. То мінус від Фоксиної мирності (чого на Сашку стрілки переводить).

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

2. Aleko

Aleko Well-Known Member

Жалко конечно. Марьяшь, ну ты чего?Ну уступи даме....

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не успеешь. Я тебя ночью хакну... если Перси разрешит ;)

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Сама виновата. Нечего было меня в нос цилуваты )))

4. Іспанка

Іванка, а аргументи будуть? Чому мене?
    Обгрунтуй, в чому моя мафовість проявляється. Я не встигла так багато чогось написати, щоб відразу мене отак звинувачувати.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я через пів.години до вас підключусь, в мене ДД в іншій грі

Іспанка, в мене є принципи і є люди, яких я в перший день не голосую. Оскільки я давно тут не грала, то пробачаю тобі твоє нєдоумєніє з цього приводу ))

Питання до ведучої: Любімій заміна точно буде?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

І ше одне, Сашка світився вже в скайпі і на форумі, а сюди носа ше не показував, я так розумію

Сашка, харе! Ану виходь вже

6. Aleko

Aleko Well-Known Member

А вообще чего бояться подвесу? В любом случае спасатель вытащит... или ты сама спасатель?

7. Іспанка

А ти не любиш, коли тебе в ніс цілують?:sad: Зюша, я не знала...Прасті...
    Перечитала всю тему. Насторожує Персі - натякає на роль, але навіть для Персі - мафа то якось занадто зухвало отак робити (рольовиком вона би так не палилася). Плюс - за того голосувати буду, а за того нє. Такшо Персі 50 на 50.
    Зю - якийсь він мені мирняшечний в тій грі, але то Зю, від нього всього чекати можна.
    Іванка - з впевненістю 150% пише про себе, що вона мир, по її табличці в неї ледь не чотири мафи. Іванка теж 50 на 50 під підозрою.
    Сашко далі мовчить, це насторожує, хоча вчора я йому про гру писала.
    Алеко - компліменти, квіти, наразі мало конструктиву. Для мене він "темна конячка".
    Вольха - новенька, наразі нічого сказати не можу.
    Овод - як завжди у своєму стилі, його не розбереш. Під тою маскою може ховатися як мир, так і маф.
    Твістер і Ука - як на мене найбільш вірогідні мирні. Не викликають підозр наразі.
    Іспанка - мирняха, яка нині зле мислить, але завтра вихідний, висплюся і буду у формі.
    За Мартіні буду спостерігати завтра:)

8. Персі

І чим же Твістер стала такою мирною?
    Банальними запитаннями і фразами?

9. Aleko

Aleko Well-Known Member

А мафом он не любит играть? Просто очень подозрительно, так пацан рвался в бой и вот ни словечка от него....

10. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

угу

11. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

не, ну ни на секунду отлучиться нельзя!
    тут же поклепы, перемены и так далее!

12. Персі

Я не играла здесь лет 100, и уже не очень помню кто как играет
    Сашку мафом вообще не припомню уже

13. Іспанка

Як сказано:) я собі надалі то запам"ятаю. Після гри мені розпишеш схему, а то я наразі не вкурюю:)

Я не спаситель і не боюся підвісу. Просто боюся, що спаситель проспить, а я ще мирняхам згоджуся:)

14. Aleko

Aleko Well-Known Member

Какой нафиг конструктив в первом туре? Я просто могу сказать кто мне мил и кто не мил. Я своих озвучил. Если среди них маф, готов за это ответить.

15. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

Иванка

16. Іспанка

Принаймі явним мафом вона себе не показала - це вже плюс.

17. Персі

Вона і не покаже. Навіть якщо буде мафом раз 100

18. Іспанка

Тоді уважно за тобою спостерігатиму завтра:)

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

На моїй пам"яті з Твісті - мафом я не грала, хіба з Твісті - мирною. Тому як поводиться Твісті - мафка я не знаю. Але наразі ніби більше на себе мирну скидається..
    Хоча не пригадую з прочитаного детальних постів з аналізом, як це вона любить робити...

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Наоборот. смотри какая логической цепочкой вырисовывается: ты цилувала Зюшу в носа, Зюше понравилось, он слегка обнаглел и требует допрос с пристрастием и пытками сексуальными. кстати, это опять же твое предложение, так что Зюша вроде как и не обнаглел, а просто согласился )))

20. ovod

ovod Well-Known Member

я вже тут...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)