Гра №43. Битва Супергероїв

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 7 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ще й як треба. ) Але голосування закінчується рівно о 21.00. Хто не встиг, той запізнився - в правилах все написано.
    Пропуск двух голосувань - суїцид.

2. Кохана

Кохана LuBimaya

всім теба гру читати і правила. Голосування до 21.00

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю дуже малоймовірно, що Кост і Ука в останню хвилину ращом проголосували однаково. Може побачили мій голос проти Еребуса і зрозуміли, що повисне соклан (Мій голос+Алекса+Авто голос Еребуса)

4. Кохана

Кохана LuBimaya

ну, Ука не стала би так палитись. В реалі вона розумний гравець. Кост - можливо.

Зараз для мене лише 1 100% мирний, це Алєкс.

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хтось з них двох стопудово маф, що витягав соклана (думаю, швидше Кост, бо, мушу погодитись із Любімою в тому, що Ука розумна кобіта і так би не палилася).

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вона вперше грає.

7. Іспанка

На форумі так. А в реалі з нами вже бавилася і доволі успішно.
    Така поведінка мені радше під Коста підходить.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Все-одно Коста варто повішати. Підозрілий голос (не те слово підозрілий!) + АБСОЛЮТНО БРЄДОВИЙ ДОПИС.

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

бачу перевагу форуму над реалом - можна точно відтворити хід подій.
    Ану, хто досвідченіший, придивіться до Іспанчиних дописів, щось у мене чуйка нехороша.
    Вона пише небагато, але приблизно так, як наші вибори - створює ілюзію вибору виключно з-поміж двох. Спершу - між Сашою і Контраст, при чому, абсолютно нелогічно віддає перевагу Саші (ну не вірю я, щоб досвідчений маф затіяв такий шухер при загрозі підвісу - хіба що це такий дуже закомбінований план), а зараз активно зводить вибір до мене і Коста.
    Щоправда, логіку допису Коста я теж не зрозуміла, але його дописів наразі так мало, що я проаналізувати не можу.

10. Іспанка

З Сашком не перший раз граю, то такий фрукт, від якого можна всього чекати. Для мене Сашко наразі під питанням, я б не вірила йому на всі 100.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

12. Іспанка

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вибору зараз немає. Треба вішати Коста і це цілком логічно. Під підозрою (найбільшою) далі будуть Іспанка та Ука)
    Найбільш мирні зараз Контраст та Дзеко. Контраст - думаю ясно чому. А Дзеко... ну мафи б не дали йому написати такої дурниці як "кого зливати".

14. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Для мене очевидно що в парі Кост/Ука є мафія, можливо і разом. Ука на правах новачка могла лажанути, а Кост взагалі аж дуже "логічний"..
    Також очевидно що Алєкс мирний, може звичайно він злив свого, але навряд чи він би так став підставляти еребуса проти якого тоді зовсім ніхто не був..
    Сашка під питанням, не вірю я йому, аж ну дуже сильно намагався себе врятувати.. може бос?
    Іспанці чомусь вірю.. може тому що вступилась за мене, хз.
    Любімая та ще жучка, чи можливий варіант що вони з Сашкою разом, і таким чином його врятували повісивши Еребуса? Звичайно їм тоді легше було б повішати мене.. але таким чином вони відвернули увагу від себе ?? хз

Персі, а якщо вішається бос постріл буде, чи мафія пропускає хід?

Дзеко... де воно???

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Контраст, ппо твоєму допису всі, хто були проти тебе мафи, а хто з тобою - мирні. Не настільки це проста гра, щоб так справді було.
    А ще мені дуже сподобалось ось це:

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сама ти воно.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дзеко, в тебе є якісь думки на рахунок гри? Чи ти просто записався, щоб рахуватись?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є думка чому я не сокіл, чому не літаю.

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

доброго ранку)

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Буде.
    .......

Статус теми:
Закрита.