Гра №43. Битва Супергероїв

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 7 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Проголосую за Еребуса, як на мене всетаки він найбільш подібний на мафа ... Сашка - Контраст, їх би покищо не рухав, подивимось, що будуть писати далі

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Еребус....

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, зливати когось?

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ги... Іспаночка красунечка... Я так і думав...

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Де голоси блін? Де гравці??? Якщо Іспанка чи Контраст кішка - я повисну, а в перший день щось зовсім не хочеться....

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

За красунечку спасибі:blush::blush:Приємно... А ти не знав?:))) в Личках купа моїх фоток))

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А що, як на тебе, розумно робити в перший день??? Гиржики справляти та про супергероїв і фільми базікати??? А потім просто когось повішати в кінці?????????????

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Півгодини до кінця голосування.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Алекс... Давай щось вирішуй... Тут діло до підвісу йде....

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

Я бачу вас в онлайні..... Часу обмаль! Алекс не зливай голос вбік! Прийми рішення!

9. Кохана

Кохана LuBimaya

ні, Настя. Коли він задвоїв тебе, мені нічого було боятися. А от Іспанка тебе конкретно рятує, зробивши нічию.

10. Іспанка

Як на мене, розумно вести конструктивну дискусію, а не наїжджати. Наразі під підозрою всі, ніхто себе ще яскраво не зарекомендував мафом.
    Капець.. Та тут купа народу по мінус одному будуть мати, якщо не проголосують..

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Сашка, ти ж не висиш! Зараз нічия. Чого ти так засмикався?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну що ж ви робите! Ми зараз або нічию зробимо, або кішку розкриємо й когось підвісимо!

13. Іспанка

От власне, що Сашка так рознервувався. Ще один мінус в його бік.

14. Іспанка

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ти певна на 100%, що проти мене нема голосу кішки? А якщо й нема, то буде НІЧИЯ! Що знов таки вигідно мафам.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Іспанка... Я тебе знаю.. І зазвичай ти приносиш користь... Тож зараз би підвісив тебе без сумнівів.

16. Іспанка

Та нема питань - вішай. Хоч одного мира будете точно знати - мене. Інше питання - чи принесе ця жертва користь місту.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

О да! Ти конструктивна страшно!

Це все страшенно конструктивні діалоги, які нам неймовірно допомогли!!!!!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

та і проти Котраст може бути голос кішки.
    До речі, Персі. Кицька має подвійний голос одразу, чи після ночі?

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

І що ти мені пропонуєш? Повісити когось з вас двох? Так з вас двох я би напевно на даний момент схилявся до тебе... Але вагомих аргументів проти когось з вас двох я не маю

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чому Еребус? Аргументи! Швидко! Часу нема!

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Отож! І вона майже розкриється для мафів!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)