Гра №43. Битва Супергероїв

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 7 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що можна розказати при такий пасивній грі? :)
    Всі мафи, крім мене - ось! :)))

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

1. Контраст. Ти давно граєш і прекрасно розумієш, чим нічия шкідлива для мирних. Навіщо цей цирк?
    2. Ті, хто говорять про нічию читали взагалі правила гри чи як???

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Всім привіт. Тішить, що в темі вже всі відписалися і з"явилися. Наразі якось тяжко робити висновки, але я би голосувала проти Коста або Дзеко (Дзеко по ходу в грі не розібрався, та й видно не має бажання розбиратися, хз). Кост - ну не знаю, мені його найменше шкода:))), як і Дзеко.

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Визнаю, цю частину пропустив і не згадав коли відповідав, але я вважаю, що при будь-яких варіантах нічия є далеко не найкращим рішенням

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене величезне бажання!

Одразу видно - вчителька!

Іспанка - мій ворог.

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Дзеко взагалі як не зайду зеленим світиться, навіть аву вже встиг тільки що поміняти, а в темі його не видно... хоча це більше оффтоп, з ним граю перший раз, і як він грає не знаю

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

У хороших супергероїв ворогів не має))) Хіба якщо ти точно знаєш, що Іспанка маф) А ти це можеш знати тільки якщо сам маф)

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Алєкс, та він перший раз грає:)))
    О, як пафосно сказано.
    Рада це чути. То як, на вашу думку, хто маф? Чи ви самі мафите? Готові здати колег і піти на шибеницю останнім?:)));)

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

о, а я думала, що я єдиний новачок

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви що робите?

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в даний момент строчу відповідь на Ваше запитання

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Згадалося знов...

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Треба щось вирішувати. Підвішений повинен буть і буде без варіантів. Тож кожен має аргументувати зараз свій голос. Давайте. Відмовки типу "перший день - флудодень" "нічого не ясно" не приймаються. Ви голосуєте, то ж на те мають буть якісь причини.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Треба щось вирішувати. Повішений буде однозначно, тож аргументуємо всі свої голоси.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Та що ж це робиться! Третій раз пишу повідомлення, а воно збивається!:ireful1:

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Та що ж це робиться! Третій раз пишу повідомлення, а воно збивається!:ireful1:

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

що за наїзди, то взагалі була не моя ідея!

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

і іноді краще дійсно нічия ніж повішений рольовик!

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ідея не твоя, але ти так за неї схопилася... І почала доводити, що мафам нічия абсолютно невигідна.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Сашка вдало підмітив, що в жінки-кішки подвійний голос, нічия не вийде, це по-перше. По-друге, вона не дозволена правилами. По-третє, Еребус по ходу маф, який шось починає мутити...

16. ContRaSt

в якому місці я за неї схопилася і де доводила?? просто погодилась що нічо так варіант, і дійсно провтикала про жінку кішку. от і все

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

взагалі то дозволена, чи так хочеться когось повішати?

17. Кохана

Кохана LuBimaya

перепрошую, провтикала.
    ні, не хочеться когось повішати. Але Еребус таки щось мутить, а ти його активно підтримуєш.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В цьому:
    .....

19. ContRaSt

ніде я його не підтримую, нікого не підтримую. І не треба видавати бажане за дійсне.
    я зара так само можу сказати що ти підтримуєш сашку, хіба нє?

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

і де я там за неї вхопилася? просто сказала що непогана, тому що виживе одна людина і за добу буде лише один труп.

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нагадую, що голосування в окремій темі і воно буде тривати до 21.00.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)