Гра №43. Битва Супергероїв

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 7 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, я вже навіть і не знаю на рахунок Коста. Чи не забагато голосів проти нього?
    Іспанка щось плутається і мутить...

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Трошки не так. Дзеко мені взагалі ні з ким не в"яжеться. Наразі поведінка чотирьох гравців наводить на мене суттєві підозри (це Кост, Ука, Сашка і Дзеко). З них більш реальними мафами мені є Кост і Сашка (от ті двоє мені в пару якраз стають).

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Наприклад? Аргументи в студію, де я плутаюся? В мене відучора послідовна позиція щодо Сашка, до прикладу.

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Це ще з якого боку я до Сашка вилажу?
    Джеко, сподіваюсь, автокільнеться, бо то не гра є, шкода...
    Ука можливо би і дійсно не палилась, але вона зараз має голос проти мене, а мені здається, що з тих, хто зараз мене голосував, мафло є, хоча б одне... поки що виключаю, на жаль, чи на радість Сашка та Любіму, тому голосував би когось з пари Ука-Іспанка певно, хоча Контраст все-таки здається мені підозрілою, бо залишила голос, та й пішла. Але в неї там були якісь думки, з якими я ніби був згоден, треба ще перечитати...
    Хтось готовий видвинути якусь кандидатуру на підвіс, крім мене? Наприклад, щоб подивитись на поведінку "жертви"? Можно було б спробувати підвісити, а там вже ввечері дивись може щось нове б ми й побачили.

Але я в будь-якому разі протестую проти такого сліпого зливу всуху мене.

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

вже повернулась

5. Kost

Хоча ні, напевно я не згоден з думками Контраст:
    Але на той момент Сашка вже не висів, та й тебе їм повісити було набагато легше, бо вони мали голоса мене та Уки(напевно так відміняється :))) ), а ці голоса доволі підозрілі, нє?

Ну, якби я був рольовиком, я би також рятувався... та й Еребуса він вчора голосував другим, а тобто зробив вагомий вклад у його повішання... це не перший голос, щоб там потім сказати "Шо? Я маф? Та я в перший день взагалі найперший мафа знайшов і прогосував проти нього!", це, враховуючи те, що Еребус голоса не залишив як поштовх у прірву...

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Слухайте, а може ви вдвох взагалі в мафській парі? Дуже подібне на рятування свого і перетягування голосів на сторону...

7. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

вилазиш з того боку, що ти його рятував голосуючи проти мене. Це так виглядало..

8. Kost

Та ж я і зараз вважаю його за наймирнішого, разом із Алексом. Та і якби він хотів врятувати свою дупу любою ціною, він би і Еребуса, нашого з ним соклана, не валив би.

Ну що, бачу, що з моєю репутацією ніяких заворушень тут не передбачається, так мене і зільють. :sad: Пора, напевно, готуватися до того, щоб встигнути написати хоч якийсь заповіт. :sad:

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Передивився, Любімая за Еребуса голосувала взагалі рівно в 9-й і її голос був вирішальним, щось дуже не подібно на мафа...

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Тобто Сашка маф, але голосую проти Коста?

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Йой, та не кіпішуй так. Це просто моє враження.
    От реально Контраст/Іспанка. Тут один маф полюбе.
    З Коста це підозру не знімає.
    Взагалі в мене виникла така божевільна думка, що вчора Кост зливав соклана Контраст, і вони зовсім не очікували, що Ука проголосує проти Насті і що повисне Еребус, бо проти нього був лише один голос.

11. Kost

Що? Я зливав одного соклана, але повис другий? :))) Проти нього було два голоси, Алекса + те, що він не проголосував, та й Сашко потім приєднався... :)))
    Ну все, схоже Спанч Боб, чи хто там був, свою кар'єру супергероя закінчив. :sad: Навіть не рипнувся ніхто, все всіх влаштовує, ОСОБЛИВО МАФІВ, хтось з них напевно вже киданув свій голос проти мене, хто ж це був...

12. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

от я думаю в тому напрямку, але сумніваюся ще...

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

До кінця голосування 15 хв!

14. Kost

Сумнівайтеся, сумнівайтеся...

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

всього 4 голоси, знову всі в останній вагон встрибуватимуть...

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Коли проголосували ви з Укою була нічия 3:3, рахуючи голос Еребуса, плюс голос Любімої потім...

17. Іспанка

Не кіпішую:) Навіщо? мені просто цікаво знати, що в моїй поведінці мафського?
    Дівчата, вирішили мирну злити?;) Ай, негарно з вашого боку.

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Кост
    ......

19. Іспанка

Таки схиляюся до Коста..

20. Іспанка

Кост..........

Статус теми:
Закрита.