Гра №43. Битва Супергероїв

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 7 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Добрий день, привезли бляху.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Навіщо записувався в гру? Ти не хочеш грати?

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Всім привіт!
    Маю обмаль часу, тому кажу коротко.
    Під підозрою - Іспанка, Кост
    Мирні - Алєкс, Котраст
    Маю сумніви - Сашка, Ука
    Дзеко - хто це?
    Голосуватиму Коста

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Кост
    і 10 грьобаних символів

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ой не знаю, якось так не просто все...

Іспанка на мою думку схожа на мирну, вчора грала досить спокійно без лишніх емоцій, і я би сказав досить послідовно, тобто не міняла свою позицію і свій голос туди-сюди... але це так, перше враження

Любімая... от теж ще не зрозумів, на кого більше подібна... маємо:

а потім ще й один вирішальних голосів проти Еребуса... ніби зовсім не подібне на напарницю, принайні покищо... можливо помиляюсь

Пара Кост/Ука ... Про Уку сказати важче, так як це її перша гра на форумі, по суті крім її голосу в останній момент, нічого не маємо ... зараз вона виступає проти Іспанки... подивимось, що ще напише сьогодні

Кост - логіки його дописів так само не зрозумів... хоча якось не можу звязати його активність щодо Мартіні:

а потім:

Декілька разів робити акцент на Мартіні, а потім вбити його?

Сашка/Контраст - ось тут цілком може бути маф...Сашка вчора як на мене був аж занадто емоційний, в той момент коли він вже скорше всього не висів і було ближче до нічиєї... Маємо його голос проти Еребуса, один з вирішальних голосів... Контраст... конфлікт з Сашкою, з одної сторони... за Еребуса не голосувала... про інших писала не так багато... вже не перший раз пише, що Сашка може бути в парі з Любімою ... може бути мафкою, але покищо би її не рухав, хочу подивитись, що вона напише далі...

Наразі всетаки схиляюсь до Коста, хоча є сумніви на рахунок нього

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

вечором мене може не бути.. тому лишаю свій голос на всякий випадок. Можливо якщо ситуація поміняється і я встигну повернутись до закінчення дня то переголосую.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не доберу шо ви робите.

8. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Кост
    ........

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

наразі, Кост

10. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну ось, почали зливати. :sad:
    Передивився зараз тему з голосуванням.
    Іспанка без ніяких на те пояснень почала витягувати Контраст, Любімая та Сашка майже точно мирні, бо в кінці "добили" Еребуса. З тої ж причини не маю претензій до першого голосу Сашки проти мене, а маю претензії до голосу Контраст, яка ніби залишила, а там ніби зайнята, і ніби ввечері не встигне...

Річ у тім, що у мене дуже повільний інтернет, тому я нічого такого дозволити не можу, а ось якщо Ука спочатку побачила мій голос проти Контраст, кинула ще один, а зараз також вона мене зливає, то вона на 90% мафло.

Дзеко якби не при справі, але може то він грає таку файну роль собі, я не знаю.

Алекс, на відміну від мене( та ж всі знають, що я брєд пишу, або до когось докопуюсь, або якісь тупі висновки роблю, не в перший раз же граєм :sad: ) пише доволі логічно, і він в мене на третьому місті в списку мирних після Сашка і Любімої

Про Іспанку та Контраст нічо сказати не можу, можливо, якщо один з них маф - то інший з невеликою вірогідністю - також.

Витягати мене ніхто не стане, а ось мафлюки мене втоплять, я вже одним вухом у мотузці, тому поки це мої думки , ввечері ще раз перечитаю тему. У Еребуса наразі не побачив ніяких конфліктів ні з ким, тому як такого зв'язку з ним ні у кого наразі нема.

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Взагалі, Джеко мені не подобається, хто там на форумі сидить, він в інших темах так само дописує, в такому ж "стилі"? Бо ото "я шось не доберу", я нє прі дєлах, та й доїде він так до кінця партії, з любою роллю...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шкода, бо я вас покохав з першого погляду. А так виходить нещасне кохання.

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Кост, твій варіант кандидатури на підвіс?

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це пипець, не осилив, багато буквів.

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Цілий абзац написав, а потім кажеш, що нічого про них сказати не можеш)

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

А проти підвісу когось з інших ти був проти?) Просто, як на мене, трошки дивний аргумент...

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Та нє, перший день, дійсно, ні до кого великих претензій не було.

Можливо Джеко, шкода, що секундного таймера на форумі немає, невідомо, коли там я і Ука писали свої голоси...
    Після них в мене ідуть поки що нейтральні для мене - Іспанка та Контраст.
    Але перечитав думки інших, тепер в мене і Любіма + Сашка мафлоїди, як пара, але наразі вони злили мафа, перші голоснули мене, і в них були на то причини, в обох, тому їх не рухаю. Тебе виключаю не тому, шо з тобою зараз діалог веду, а тому, шо дійсно докопатись ні до чого, як і в Іспанки наприклад. Контраст троха конструктивніша, ніби нормально відреагувала на провокацію Сашка, тому поки не знаю.

Знову ніби брєд виходить, але якось воно так)

Поки я проти Джеко, буде файно, якшо хтось знає його стиль дописів в інших темах ЛФ, може то він такий пофігіст і є... але наразі, може там хтось захвилюється, чи ше що, та буде його витягати. Почитав би думки Уки про всіх, якщо б учора вона перша встигла написати голос, я б напевно сьодні по-перше навіть і не рипався :sad:, та і їй би більше довіряв. Але зараз це підозріло, тому ввечері я напевно буду голосувати її, якщо вона щось таке цікаве не напише.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Кост, ти почитай уважніше, я пояснювала , чому не голосую проти Конті - вона мені здається мирнішою за Сашку, плюс до того мені дуже не сподобався Сашкин аж занадто різкий наїзд на неї, як на мене безпідставний.
    Щодо того, що Сашка з Любімою добили Еребуса і це з них знімає підозри. Цілком могло бути так, що хтось з них двох маф і вирішив добити( злити) соклана, щоб зробити собі алібі ( такий варіант має право на життя).
    Значить, маю дві пари підозрюваних Ука - Кост (проти них їхнє вчорашнє майже одночасне голосування проти Еребуса, рлюс проти Коста його нелогічність). Ука - тут мені тяжко поки що робити якісь однозначні висновки. Друга пара підозрілих Сашко - Дзеко. Сашка підозрюю відучора (проти нього його вчорашня істерика перед закінченням голосування, думаю, що мир би так не істерив; та наїзд на Конті). Проти Дзеко - його мовчазність ( може, то соклани порадили йому не висовуватися). Я схиляюся до того, щоб голосувати проти Сашка або Коста.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За це вас чекає Fatality на 20 000 мани!

18. Ука

коли я почала писати, твого ще не було, а коли відправила, то мій виявився після Твого. Так що вийшло синхронно.

Наталь, ну не палилася б я так. Тим більше, що без переголосування Любімої достатньо було комусь одному, двом палитися не було сенсу. Ну а з її голосом вже не було сенсу впринципі.
    а от мені навпаки, тому я якраз і голосувала проти неї.

Щодо Коста, досі не маю сформованої думки. Єдине, що наразі проти нього (крім логіки і голосування в останній момент), це те, що він почав проявляти активність, коли побачив, що йому загрожує підвіс - але так повівся би і мирний.

блін... якщо Кост виявиться мафом, - мене точно повішають завтра, але це вже буде не так загрозливо для міста

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

ррр...
    а може, таки повішаєм Джеко з припискою "не туди попав"?

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А яка різниця хто раніше, якщо два ваші голоси плюс-мінус разом з'явились? Можливо звичайно просто співпадіння, але думаю як мінімум один з вас скорше всього маф...

А як вони в пару в'яжуться? Точніше чому саме Сашка на твою думку з Дзеко?...

Так йому взагалі автокілл світить по правилам...

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Якщо не знайде звичайно бажання таки дочитати правила, і за когось проголосувати

20. Ука

тоді най напише передсмертну записку "не туди попав" :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)