гра 42

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 16 вер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Отже, сонце сіло. Оскільки влада вимоги терористів не виконала, за наказом голоса з гучномовця під загрозою "інакше вб'ють усіх" бранці потягли у зашморг Зю. Він благав, пручався - але....

Повішано Зю - мирного.

Усім стало якось не по собі. А Мартіні навіть посинів і почав сповзати по стінці. За хвилину все було скінчено.

Загинув від отрути Мартіні - мирний.

Чекаю НД до 22:30

2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Зю повесили Конти и Испанка. Думаю, что хоть один маф в их паре есть. Вряд ли обе, не стали бы так палиться.
    Я думаю, мафки - Конти и Любимая. :ireful1:

3. Кохана

Кохана LuBimaya

мда.. Зю буде в шоці... Якщо він ще й комом виявиться, буду довго реготати! Олені!
    Голосуватиму точно тепер Іспанку. Посмикала Мартіні, але проголосувала Зю.

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Окончания ночи не дождусь, поэтому считайте, что заранее сделала завещание.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Лєна, хоч одну гру можеш не ставити мене в список мафів першою? Зараз не той випадок.
    Хоча, якщо ти сама мафка, то це властиво...

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

який заповіт?
    і чого це ти не дочекаєшся закінчення ночі?

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я то думаю, чого Мартіні себе так неадекватно поводив - а то він був отруєний, бідолашка..

Які заповіти? про що мова.. Схоже на гру на публіку.

Зю на той момент мені більше підозрілим виглядав, ніж Мартіні.
    Ну та, будеш реготати як терорист - переможець з того, що мирні такі олені? ну-ну, побачимо..

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Прийшло на думку, що певно таки Любімая маф, бо думка отруїти Мартіні могла прийти тільки їй до голови:)))

7. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Вот про это:
    Итогов ночи не дождусь, потому что семья требует выключить уже комп. Поздно.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Наталя, давай не будемо, добре? Зара ти на публіку граєш...

9. Іспанка

Взагалі, то був жарт і завдяки смайлику ти мала б це зрозуміти. А ти чомусь занервувала...

10. Кохана

Кохана LuBimaya

в кожному жарті є доля жарту.

де?

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Ітог ночі може бути лише за умови, що мафи кидатимуть гранату. Навіть не подивишся, в кого попала?

11. Twister

Twister Well-Known Member

Небо ледь починало рожевіти, коли бранців розбудив потужний вибух, який пролунав у відділі одгу. Всі побігли туди. Вибуховою хвилею було буквально впресовано в стелаж КонтРаСт.

Загинула Контраст - мирна.

А бранці знову мають обирати одного з себе...

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанка! За кінець.

13. Іспанка

Афігеть...Насторожують оці слова Іванки
    Контік, як ми вже знаємо, мирна. Іванка в підозрювані записала Любімую. Або Іванка вгадала, і Ліда таки маф, або намагається від себе підозри відвести..
    Я вже заплуталася. Але мені наразі підозрілі саме Іванка і Любімая..

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Проти дострокового
    Любімая, хочеш мирну злити?
    Любімая.

14. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Любимая. Что-то тут не чисто,господа....

15. Кохана

Кохана LuBimaya

ні, хочу мафку повішати!

16. Aleko

Aleko Well-Known Member

Фига се.... всех порешили. И что, ком опять ни кого не проверил?

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

А может хватит уже в слепую играть, а? Ну пожалуйста, пожалейте мозг....

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Иванка, кого голосовать будем?
    Где моя Фокси?

17. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Тебе не кажется, что Испанка с Любимой разбежку делают? Проголосую за одну из них.

---------- Додано в 08:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

И где Иезуит, ёлы-палы!!!

18. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Иезуит здесь. Вчера очень трудный день был. Сегодня,кстати,тоже такой же будет. Я так всё регулярно читаю,но активно пока до завтра не смогу в теме быть. Набегами,в основном. Не факт,что оставлю голос на Любимой - теперь уже сомневаюсь, что она маф...

19. Aleko

Aleko Well-Known Member

Я по списку прошёлся и могу сказать, что это для меня две самые главные кандидатуры для голосования.

20. Aleko

Aleko Well-Known Member

А ГДЕ НАРОД ТО?
    Тут в магазине столько халявы... икры чёрной кто хочет? Вот натрескуюсь и помереть не жалко! :i-m_so_happy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)