гра 42

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 16 вер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aleko

Aleko Well-Known Member

Я тоже не против, но я на работе.:sad:

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Это шутка юмора такая или правда ночь была? :scratch_one-s_head:

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іванка, мафи правил не читають?;) Отруєний одразу не помирає, а після закінчення дня - такшо наразі хз, хто отруєний. І навряд чи терори кидали б гранату в першу ж ніч. Наразі Іванка мені підозріла.
    Зюша. Зю знов щось мутить, не вірю в його перевірку Контіка (нахіба кому вскриватися в перший же день? Брєд).

Отут Мартіні спалився (не можу для себе наразі зрозуміти як хто спалився - як ком чи як маф, який боїться, що його вночі перевіряли).

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я читала. И поняла, что отравленный погибает после следующего голосования. Но если была граната - то сработал доктор. Я только допустила такую возможность, так что не чипай меня. :tongue:

4. Кохана

Кохана LuBimaya

ой, Іспаночко! А ти то мафка!

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

А что мне делать, если мафов всего двое и одного я уже знаю? подохнуть должен со своими знаниями? нет конечно. сейчас замочим Контрастку, вечером Док меня полечит, я проверю Мартини и у нас будет еще одна проверка и либо узнаем последнего мафа, либо 100%ного мирного, что тоже не плохо. я уже все просчитал. просто делайте как я говорю и выиграем.

6. Іспанка

Ню-ню, I'm watching you;)
    Гдє все?

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Не туди пальцем тикаєш, Любімая. Мирняха я, не дали мені роль - хоч ти плач. Сиджу, дуркою страждаю..

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

До речі, а пояснення то будуть, з якого то переляку Іспанка маф? А?

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Наталь, якби я написала такий допис, ти мене б не записала в мафи? Почитай, я подумай, як то зі сторони виглядає. Правильно, мафська водичка.
    От про Мартіні - шо це було? Навіть, якщо він і ком, і ти це підозрюєш, то навіщо давати грунт для роздумів мафам?
    Це рівносильно, щоб ти його запитала - Мартіні, ти не ком, часом?
    Мирні так не говорять.

8. Іспанка

Ну відповіді Мартіні ми так і не побачили. Маю таку підозру, що хтось із пари Мартіні - Зю маф, тому й роздумую вголос (що й всі навколо теж тут роблять).
    Мирні мафів шукають. Голосуючи проти мене, ти робиш велику помилку і послугу мафам (якщо, зрештою, ти сама не виявишся мафом - не здивуюся).

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Чекай, але проти тебе тільки мій голос, я нікого не підбурюю голосувати проти тебе. Це раз.

а його про щось питали? Чи він мав написати "Да, я ком. Мафи, кидайте гранату." ?

10. Іспанка

Цікава його реакція загалом, адже, погодься, його у грі дуже мало та інформації про нього ми практично не маємо. Фактично за сьогодні один пост - із тим запитання . І тішина.

А я не кажу, що підбурюєш. Просто підказую тобі, що ти помиляєшся стосовно мене:)

11. Aleko

Aleko Well-Known Member

А почему бы не поверить Зю что он ком?

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

А почему мафы не читают? Они то как раз чётко всё знают. Вот мирняхам правила до фонаря.:pardon:

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну потому, что Зю всегда ком, док, мафы и маньяк в одном лице :))) И ни разу его слова не оправдывались.
    Мне Конти изначально показалась мафом, но после Зю... Даже не знаю :scratch_one-s_head:

13. Aleko

Aleko Well-Known Member

А мне все мафами кажутся. Кроме Фоксика.
    Ты мне скажи честно, ты не маф?

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я чиж :kiss3::kiss3::kiss3:

15. Іспанка

Час біжить, скоро вже й день закінчиться. Голосую проти ЗЮ, бо не вірю, що він ком.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну все, Іспанка мене спалила, тому я за те шоб її повішати

Іспанка

17. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я все-таки... Любимая
    От Охвата заразилась штоль... :mocking:

18. Іспанка

:facepalm::facepalm::facepalm: клас, цілий день десь відсиджувався (в туалеті, ага), тут прийшов, вчепився до одного мого поста і вуаля. Ви що, з Любімою в одному човні чи що?

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

точно... блін, всіх спалила...

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Добре, я проголосую Любімую, щоб відвести від себе підозри

20. Aleko

Aleko Well-Known Member

А я с Фокси посоветуюсь. :) Фоксик, лисичка, кого мафом видишь? Мне все подозрительны окромя Иванки. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)