Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вірю в те, що ти - мир, бо тебе провірив Охват (це не 100%, але з того його допису про тебе це було очевидно). Мені тяжко повірити в те, що ти не знаючи ким є Алеко (а він же може бути і мафом) так йому довіряєш. В мене просто нема такої людини, якій би я в грі довіряла за будь-яких обставин ось так сильно як то є у вас. Тому ваші стосунки для мене як мінімум дивні :)

2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ребят, звыняйте, вчера выпускной был, не было времени даже заглянуть...
    Сегодня снова уезжаю, до вечера/может даже до завтра.
    Верю пока Испанке почему-то. Мафы либо Танчик+Алеко+Фокси/Нирванка(Зю её с самого начала обвинял, мб провокации, а мб...) либо тогда Бутыла+Нирванка+Фокси.
    Оставляю пока голос против последней, пусть повисит, если чего, меняйте на Нирванку... можно попробовать Алеко, но нет времени его перечитывать...
    Всё, уехал, надеюсь к вечеру буду... а может и не буду. :sad:

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Правдоподобность?

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Я вже про це писала. Може мафам не було вигідно її шукати, бо поки її не було, до неї рольовики мирні вночі не приходили, її вдень не вішали, вона була безпечна.

4. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ред ;) Фокс

5. TanchikZarazza

TanchikZarazza Well-Known Member

Почему ты тогда проголосовала против нее?

6. Aleko

Aleko Well-Known Member

Таньчик, чего мы с тобой мучаемся? С такими чижами разве изначально возможно было выиграть?
    Давай этого товарища завалим...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Говорили-балакали, сіли і заплакали :facepalm:

8. Aleko

Aleko Well-Known Member

Таньчик, вот как хочешь я Нирванку не буду голосовать пусть она самый главный босс будет. Я считаю что надо голосовать тех, кому наплевать на всё. И на игру и и на тех кто с ним играет.
    Давай Коста проголосуем, и если он мир, то честно скажем, что нам выиграть было невозможно...

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

90% ймовірності того, що вона - маф. Методом виключення лишаються мафи:
    І про кожного написала що думаю. Тобто Редфокс - 90% правдоподобства того, що вона - маф.

Після допису Коста - даю йому теж біля 90% ймовірності того, що він маф.

Можу вішати його або Редфокс.

10. TanchikZarazza

Если Испанка мирная, а таковой ее считают Кост, Нирванка и Фокси, то я подожду Катю. Но Кост сходу проголосовал Фокси, хотя и вроде как готов голосовать Нирванку. Но понятное дело, что кроме него никто его голос не поменяет, а он обещает больше не вернуться. Если Испанка не появится, то мирные проиграли, если она мирная.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Хм, и маф оставил голос на мафе, на котором уже 2 голоса?? Ты это серьезно?

11. TanchikZarazza

Снимаю голос с Фокси.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кост.................

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Він навряд чи мир. Прийшов і написав так лиш би написати. Всіх записав у мафи, крім Іспанки. Якийсь брєд, чесно кажучи.

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

По ходу йому пофіг кого вішати. Він голосує Редфокс, бо бачить, що є бажаючі її вішати, а проти мене зараз голосів нема.
    Або Редфокс - мир (в це мені дуууже тяжко повірити), або вони - мафи і просто ризикує. Або хоче таким чином повішати мафа, щоб себе вигородити. Хз..

Зараз от після того голосу в Редфокс є більше шансів бути мирною. Пропоную вішати Коста. Але так щоб всі. Кост може потім явитись же і переголосувати.

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Коли я писала там той розклад, то не було ще Коста і його голосу проти Редфокс.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Проголосувала проти Коста.

14. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вот пока я не знаю кто есть кто, но ругаться всё же буду.

Если мирные:
    Катя-Буыля... где она второй день пропадает?На игру и на всех ей наплевать. Значит если маф, то вешаем, если мирная, то я её обвиняю в наплевательском отношении к другим игрокам.
    Испанка. Ну если ты мир, да ещё и девочка, ты не соображаешь, что нельзя вот так голос кинуть и усвистеть? Мы вместе должны найти мафа и голосовать!!!! И она меня ещё играть учила... если маф то понятно такое поведение.
    Фокси. Если ты мирная и не веришь своему доку и играешь против своих то значит из тебя игрок полный ноль. Если маф то понятно твоё недоверие.
    Коста. Если чиж то ты просто свинья которой на всё наплевать.
    Нирванка. Если ты маф я тебя очень уважаю и не откажусь ни когда с тобой вместе поиграть. Если ты мир, то.. тоже очень тебе признателен за игру и готов с тобой играть при любом раскладе.

Так что на роль мафа любой годится, но при этом Нирванке большой респект, Косту презрение полное.

Давайте Коста голосовать..

И будь что будет

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Я тоже сейчас иду...

15. TanchikZarazza

Ну лан, соглашусь. Пусть будет Кост. Этот его голос абсолютный фейк. Подозревать меня и голосовать так же как и я.......это за пределом моего понимания.

16. TanchikZarazza

Кост..............

17. Aleko

Aleko Well-Known Member

КОСТ.......

18. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ждём Фокси с Испанкой, кто из них четвёртый мир...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, дуже приємно :) Взагалі після твоїх слів вернулось до мене бажання грати. Я не маф, я простий мир.. Тому спочатку я і була дуже незадоволена, може тому інші писали, що мої дописи були агресивні, хоча я намагалась приховувати своє незадоволення. Просто я дуже давно не грала, а обожнюю грати в мафію. І от коли ювілейна гра, якраз в мене на роботі розгрузились завдання, а в мені бац - і роль простого мира :sad: Переважно з такою роллю притягую на себе увагу, щоб прибили в першу ніч замість рольовика, але ж і пограти хотілось.. Короче, настрою не було, а потім і час вільний пропав.. Тому в цій грі не виклалась на 100%, як то буває, коли малюю собі таблички-схемки голосування, зв'язків ітд..
    Щось я заговорилась :)))

20. Aleko

Aleko Well-Known Member

Верю.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Таньчик:

[​IMG][​IMG]

Всем чижикам розы... жду четвёртую коллегу. :give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)