Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

ну , положим прочитала их не за эти три минуты, а за 2 часа до этого))) так что я сама себе говорю о том, какие выводы делать.. то есть прежде чем написать я зачастую думаю)))

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

итак, вот оно и началось - фоксик - самый мирный мир!!! а вот нирванка все больше и больше вл мне подозрений вызывает! однако, есть 2 варианта- и я за то, чтобы голосовать Изю. а вот ночью блокировать вторую мафку - например нирванку, вот только она врядли босс, но мафка однозначно...

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби Іванка була мафом, то б знала про правила НД і таке б не писала.

+1 до мирності Іванки.

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Ще один +1 до мафіозності Редфокс, адже про Дзінтарс раніше нічого не писала вроді, писала, що мафи для неї я, бутиля, танчик, а голосує проти Дзінтарс. Знову ж таки відчувається, що нема власної думки.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Охват - ком перевіряв Танчик?
    Танчик - мир.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Кост пробує перевести стрілки на мене з Дзінтарс. Напевно вони в одному клані.
    +1 до мафіозності Коста.

3. Aleko

Aleko Well-Known Member

Я предлагаю единственному оставшемуся мафу вскрыться и помочь мирным... Гарантирую жизнь до конца игры(не вешать) и просьбу к ведущей объявить этого мафа выигрывшим вместе с мирными....

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або може Бутиля..
    Тут вона так пише, ніби точно знає, що Дзінтерс - маф, її не будуть витягувати, щоб не спалитись. Звідки Бутиля може знати, що Дзінтерс - маф?? Співклан.
    +1 до мафіозності Бутилі.

Але не може бути, щоб і Кост і Бутиля були мафами одночасно в клані 1, бо там тільки 1 місце лишилось. Знач з них хтось майже точно - маф в тому клані, а інший нє.
    Кост не може бути мафом в другому клані, бо йому було б все одно чи висить Дзінтерс чи я, бо він на той момент не знав наших статусів, тож він би взагалі не висовувався. А вийшло, що він Дзінтерс хотів витягнути..

Короче, думаю, що якщо тулити когось до клану Дзінтарс-Мартіні-ххх, то скорше Коста.

5. Aleko

Aleko Well-Known Member

Фоксик, просто поверь что мы с Таньчик оба мира. Она просто поняла кто я и попыталась вскрывшись доком от меня угрозу отвести. Но мне этого не надо.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Живи, Таньчик!!!

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Чего то мне Нирванкины письмена любы... Давайте Изю? Он точно маф...

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аналіз лікарів.
    Я схильна вірити в те, що Охват перевірив Таньчік, як вже писала вище цитату його згадки про неї. Тому думаю, що Алеко блефує. Тільки от чому? Його ж не вішають.. Нашо йому то? Хоче прикрити Таньчік? Читаємо далі:

Звідки Алек знає, що Таньчік - не маф? Якщо він - лікар, а тут хтось відкривається лікарем, то чому він її в мафіозності не підозрює?? Це ж очевидно!

Якщо ж є так, як він пише (Таньчік хотіла прикрити справжнього лікаря), то чому він тоді відкрився? Міг би спокійно її вночі лікувати і все! Мафи б не знали справжнього лікаря і жертви б не було.

7. Aleko

Aleko Well-Known Member

ну откуда я знал что Зю не маф? По игре видно. И ещё я хочу что бы Таньчик как можно дольше играла. Я не хочу своего спасения ценой её жизни..

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кожен може помилятись. Зю цілу гру кричав, що я - маф, народ в кожному другому дописі пише, що я - маф, ноль аргументів, ніхто не знає чому я - маф, а тільки відштовхуються від агітацій Зю, бо він же мирний виявився, а насправді він помилявся! Я навіть не мала кому що відповісти про свою персону, бо не було про мене дописів типу "Нірванка - маф, бо бла бла бла", "а ось тут Нірванка спалилась бла бла бла". Були тупо ствердження, що я - маф і все! Ну чого ви так зациклились?? Я не розумію.. :sad: В мене просто фізично нема часу бути постійно в темі і в режимі онлайн перечитувати зразу нові дописи і діяти.. Якби знала, що так буде з часом, то б не записалась в гру. Просто минулого тижня не було взагалі роботи, коли записувалась.. Ай, менше з тим.

9. redfox

redfox Well-Known Member

Aleko, или вы оба мафы...
    и с чего бы это тебе нирванкены письмена в душу запали, если она там в том числе и меня обвиняют... ну и плюс к тому, что нирванка тихорится, а так она играла мафкой... я, конечно, голосую за ИЗЮ, но нирванка МАФКА!!! и катя тоже!!!

10. redfox

redfox Well-Known Member

ИЕЗУИТ .......

11. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Вот хоть убей... "Если Иезуит последний маф из ред, то давайте его блочить, а не вешать, чтобы ночью был один выстрел". А почему б не повесить? Заодно и выясним, из какого он клана. Если из ред - то палюбэ будет один выстрел ночью, а если из блю - то надо будет блочить кого-то другого, и очень желательно того самого - последнего из ред.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто? Я фізично не маю можливості постійно висіти на форумі. Шо не ясно??

13. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Извини, Олеж, я в твоей гарантии участия не принимаю. Если маф вскроется - я его буду вешать, и остальным предложу сделать то же самое.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дивлюсь голосування. Другий день:

Зю - Нірванка
    Нірванка - Зю
    Іванка - Дзінтарс
    Танчік - Дзінтарс
    Кост - Темплар
    Охват - Кост
    Іспанка - Танчік
    Бутила - Дзінтарс
    Мартіні - Дзінтарс
    Танчік - Нірванка
    Редфокс - Дзінтарс
    Темплар - Зю
    Ізя - Нірванка
    Дзінтарс - Зю
    Алеко - Нірванка
    Зю - Дзінтарс
    Охват - Дзінтарс
    Ізя - Зю

Ізя - очевидно, що хотів Дзінтарс витягнути, напевно прорахувався з голосами. Ізя найбільше підходить до першого клану. Але Кост теж хотів її витягнути, я вище його цитувала.. Хм.. Але Кост не переголосував. Міг же проти мене чи Зю голосувати і змінити результат голосування. Але Кост цього не зробив.. Лукавив, що хоче Дзінтарс витягнути? Але нашо йому то??

Може Кост все таки в першому клані, а Ізя в другому? Але нашо тоді Ізя переголосував і палився?.. Шось нічо не ясно.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

Голосую, звісно, проти Ізі, він 99% - маф. Але бути впевненому в тому, що він в першому клані, неправильно. Він же там не один. Мафи мали б слідкувати за голосуванням і рахувати голоси. Не дали йому б палитись, якби бачили, що і так Дзінтерс висить і її нічого не врятує..

15. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ну то Зю на тебя кричал что ты маф, он может знает как ты играешь или чувствует тебя... я же чувствую очень хорошо его и Таньчика... вот кста я Иванку не чувствую и её в мирные включил только на основе интуиции Таньчика...
    Вот когда ты как сейчас мне пишешь то я верю что ты мир... А ВОТ ФОКС ОПЯТЬ МАФИТ!!!

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

iezuitii.........

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю чи помогла вам чимось своїми думками. Поки що це все. Буду напевно аж пізно ввечері.

18. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ну информация для размышления есть... :scratch_one-s_head:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я з нею ще не грала, як і з рештою новеньких (для мене), тому теж більше довіряюсь тим, кому більше вірю.
    З "моїх знайомих" лишилась Іспанка і Кост. Кост ну дуже мені мафа нагадує. Іспанка навпаки - нема до чого придертись. З другої сторони я в Кості часто помилялась, в Іспанці - менше. Тому тут теж не можу бути впевнена.. Ще й давно не грала.

Поки що для мене найімовірніші мафи - Редфокс, Ізя, Кост. Бутилу не знаю, але теж не все мені в ній подобається.
    Серед наімовірніших мирів - Танчик, Іспанка. Щодо решти, то не маю конкретних думок.

20. Aleko

Aleko Well-Known Member

Я вот тоже всегда за то, что бы 100%-го мафа вешать, а не 90-80-ти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)