Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Вот я так и думаю. :good:

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

тоже пойду на прием пищи.

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Тут киевское время, дядьВов. По Москве на час больше.

4. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Нирванка. ....................

5. Aleko

Aleko Well-Known Member

легко.....

6. Butyla

Butyla Well-Known Member

Зю - конечно не ком. Но и наверняка не маф.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Дзинтарс была в числе основных подозреваемых ещё прошлым днём. Так что не вижу ничего особенного.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Проголосую. Завтра. Стрелять не из чего.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Мне не понравились пару последних Изиных фраз, но тем не менее по прежнему вижу его мирным.

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Да не, узнаю его эмоциальный стиль. :))) Чиж он скорее всего... Но менять голос пока не буду, пока Нирванка/Дзинтарс не появятся в теме...

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Или давайте продвинем Нирванку?.. Уж очень быстро все Дзинтарс голоснули... да и не вытягивает её никто, кроме меня вот собственно. :)))

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Хотя хочу подождать, и почитать что-то внятное от Алеко и Фоксы..

8. Butyla

Butyla Well-Known Member

Двигать Нирванку - всё равно чтоль кого?
    Давай тебя?
    И, собственно - я уверена что никто не будет Дзинтерс вытягивать.
    Будут сокланы молчать или поддакивать.
    Ну - Изя ещё за неё высказался. Но - это на вытягивание не тянет.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Я тебе и так скажу - они оба меня подозревают. А Фокси - ещё и Танчик.

9. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Наталя, я не пропала, але мушу ж на майже колишню роботу ще тиждень ходити :sad:. А там інтернету людського нема, я про то ніби часто на форумівках жалілася.
    Раз мене вішаєте - ну то як си хочете, мені якось пофіг.

Мар'яне, з тебе поганенький "улюбленець" вийшов :))).

10. Kost

Ну какбы Нирванка с Дзинтарс и Зю - главные кандидаты... Зю я до завтрашнего дня исключаю, по поводу Дзинтарс уже писал, остаётся Нирванка...

11. Butyla

Butyla Well-Known Member

Так ладно. Тишина пока, пойду с ребёнком цифру 6 писать учиться.

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Перший день після євро 2012

• Подобається Подобається x 1
  13. Kost

:))) Темплар активно исправляется. :)))

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та в кожного свої приколи в реалі,але це виправдання так собі - це раз.По - друге,твоя наступна фраза просто вбиває - якщо ти мир,то тобі не має бути пофіг!!минрні ж втрачають ще одну бойову одиницю..а якщо маф - то ясно,розкусили,аргументів нема,хай топлять,є ще соклани..виходить така логіка..

15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

:haha: :haha: :haha:

16. Dzintars

перепрошую, телефон у мене безінтернетний, тим більше, що я ж написала зранку, що буду після 18.00. То які тут можуть бути питання щодо мого "зникнення"?

Ще вчора бачила, що мене будуть вішати, то сенс нині надриватися і когось у чомусь переконувати? Може, мені причепити до стіни мішень і битися до неї головою? То ж дурість. То й паритись нема чого.
    Раз у мене не така реакція, як мала б бути ну то перепрошую, значить гра "Мафія" не для мене.

17. Dzintars

Зю ........

18. Aleko

Aleko Well-Known Member

Самая мафская цифра.))))

19. Kost

Ну вот, обижаем бедного новичка. :sad: Или сокланы подсказывают разыграть слёзовызывающий монолог "Бедный новичок"?)))

20. Dzintars

Чесно, відчепіться вже. Ніхто нічого не розігрує. Вішаєте - ну то й добре, то ж гра. Я ж кажу, що мені однаково.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

В правилах написано, що ніззя подяк ставити тут. Але мож однееенький раз приліпити подяку Темплару за допис "перший день після ЄВРО"? Мене живіт болить від сміху :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)